Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

ben ankaradayım ya
bu rada arkadaşımla konuştum annesinin 4 yıl çocuğu olmamış.bundan otuz yıl önce soğan kaynatıp içmiş kadın şimdi 3 çocuğu var:) düşünsenize otuz yıl öncede varmış bu yöntem:)

bişey sorabilir miyim. benim adetime 15 gün kala başladım ben soğan kürüne acaba yanlış mı başladım. bi etkisi olmaz mı.adaetimi 35 günde bir görüyorum çok üzgünüm çocuğum olmuyor diye

hehe harika valla soğan kürünü deneyip sonuç alanlar yokmu arkadaşlar bende adet olacağım sanırım bugün yarın bekliyorum her an kapıda yani bu ayda tırt çıktım sanırım

canım bende soğan kürü yapmadan 33 günde bir oluyodum 3 aydr 28 günde bir oluyorum artık.benim bldiğim adetten sonra ama bir bilene sor

canım bende soğan kürü yapmadan 33 günde bir oluyodum 3 aydr 28 günde bir oluyorum artık.benim bldiğim adetten sonra ama bir bilene sor
hmm anladım ablam sağolasın.bişey daha soracam sen ne kadar kullandın soğan kürünü. kaç kere kullandın.

Hamileyiiiiimmm
En son 29 eylülde adet gördüm gecen ay soğan kürü yaptım adetim bittikten sonra da anneanneme göbeğimi çektirdim biraz düşmüş cunku herşey güZel göbeğin yerine geldi bu ay dikkat et kesin hamile kalırsın dedi aynende öyle oldu.. Zaten anneannem yapıyor böyle şeyleri ama ben pek gideniyorum ben kayserideyim onlar ankarada oldugundan neyse şuanda 4 haftalık hamileyim
Ve bunu öğrenmeden önce eşim trafk kazası gecırdı omurgasında kırıklar var yoğun bakımda hala. Dun amelıyata girdi hemen o hastanede kan tahlılı verdim cıktıgında doktorlar soylemıs narkozluydu ama bagırıp durdu hamilemisin sen doğru söyle diye amelyattan böyle cıktı yani Allahın izniyle haftaya bi amelyatı daha var kalcasından sonra yıne yogun bakım yani anlayacagınız ben inşallahh hem bebegıme hem kocama bakqcam Rabbim isteyen herkeze nasip etsin amin heyecandan uyuyamadım bile

rabbim şifasını verir inşallah eşinin. İNŞALLAH bebeğinizi hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde kucağınıza alırsınız.

ben de çok istiyorum çocuk ama progesteronum çok düşükmüş 1.5 doktor yumurtlaman olmuyu dedi. 21. gün testinde. ben de o gün soğan kürüne başladım nasip artık. Allahım herkese nasip eder inşallah anne olmayı cenneti ayaklarının altında olmasını...

Mrb arkadaslar bende araniza yeni katildim benim sizlerle paylasmak istedigim bi soru var bu sogan kuru dusuge neden oluyo diye duymustum 3 yillik evliyim iki yildir bebek istiyoruz olmadi dr lar sorun olmadigini soyledi ve adetim 20 gun gecikti evde test yaptim ama sonuc negatif bu sogan kurunu yapmak istiyorum ama yaptigim testin yanlis cikma ihtimalide var yada hamileysem dusuge sebep olurmu yardimci olurmusunuzz

beraber güzel haberlerimizi paylaşırız..ama artık hiçbir çabam yok olucaksa hayırlısıyla olsun ne deyım baska

Mrb arkadaslar bende araniza yeni katildim benim sizlerle paylasmak istedigim bi soru var bu sogan kuru dusuge neden oluyo diye duymustum 3 yillik evliyim iki yildir bebek istiyoruz olmadi dr lar sorun olmadigini soyledi ve adetim 20 gun gecikti evde test yaptim ama sonuc negatif bu sogan kurunu yapmak istiyorum ama yaptigim testin yanlis cikma ihtimalide var yada hamileysem dusuge sebep olurmu yardimci olurmusunuzz

Slm canım inşallah bebişin olur seninde
Bence bi kac test daha yap 20 gun ızun bi sure yıne negatıf cıkarsa doktora git derim sabah ilk idrarımla yapardım ben testi

Slm canım inşallah bebişin olur seninde
Bence bi kac test daha yap 20 gun ızun bi sure yıne negatıf cıkarsa doktora git derim sabah ilk idrarımla yapardım ben testi
Saol canm bende sabah yapmistim testi surekli gecikmeler oluyo benim adetimde kasilkarimda falan surekli agri var ama adet olmadim iste daha bir kac gun daha bekledikten sonra tekrar bi test daha yapcam bakalim kismet oda olmazsa sogan kurune bende basliycam bakalim ne olcak

kızlarrr adet olmadım daha yaaa ve ben adet olacakmışım gibi hissediyorum karnım ara ara ağrı giriyor sanki her an adet olacakmışım hissi geliyor hatta cuma günü altıma ped koymuştum sanırım her an olacağım diye ama bişi yok çok heyecan yaptımmm. ve yaklaşık 1 haftadır gögüzlerim şiş ve çok ağrı var bunlar adet olmadan önce yaşadıklarım la aynı ama tek fark göğüslerimin şişliği ve ağrısı uzun sürdü. Çok heyecan yaptım ya allahım nolurr lütfennn müjdeli haber ver ver bana kızlar dua edin lütfen. Allah ım isteyen herkese sağlık lı hayırlı bir evlat versin inşallah

canım çok sevindim. Allah ım eşine de bir an önce sağlık versin de ayağa kalksın inşallah. Boyle haberleri duymak o kadar güzel ki bekleyen anne adayımızın sonunda müjdeli haberlerle gelmesi çok güzell. Senin ki biraz buruk olmuş eşinden dolayı ama olsun. Şükür ki yaşıyor ufak tefek kırıları var allah daha beterinden korusun ve birdaha böyle birşey yaşatmasın. Güzel haberlerini bekliyorum canım bebiş ile ilgili.

Ben bir defa yaptım kürü ve mucize şekilde şu an 3 aylık hamileyim. Soğandan önce neler denemedim ama inanıp bi yapayım ne kaybederim dedim yavrumu verdi Allahım isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın. Deneyin bişey kaybetmezsiniz..

Bu ay soğan kürü yapmıştım gecikmeli olarak kırmızıları bugün gördüm.
Rabbim kasım ayında nasip etsin inşallah. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…