ben ankaradayım yacnm sende mi izmirden sin. Ben özel kordon kadın doğum hastanesi Dr.Mete tarcana gidiyorum çok güzel ilgili ve önerilen doktordu.ssk ile anlaşmalı muane ücreti 40 tl tahlilleri devlet hastanesinde yaptırıp gideceğim birtanesini bugün yaptırdım işte sıra diğer tahlilde
bişey sorabilir miyim. benim adetime 15 gün kala başladım ben soğan kürüne acaba yanlış mı başladım. bi etkisi olmaz mı.adaetimi 35 günde bir görüyorumben ankaradayım ya
bu rada arkadaşımla konuştum annesinin 4 yıl çocuğu olmamış.bundan otuz yıl önce soğan kaynatıp içmiş kadın şimdi 3 çocuğu var:) düşünsenize otuz yıl öncede varmış bu yöntem:)
hehe harika valla soğan kürünü deneyip sonuç alanlar yokmu arkadaşlar bende adet olacağım sanırım bugün yarın bekliyorum her an kapıda yani bu ayda tırt çıktım sanırımben ankaradayım ya
bu rada arkadaşımla konuştum annesinin 4 yıl çocuğu olmamış.bundan otuz yıl önce soğan kaynatıp içmiş kadın şimdi 3 çocuğu var:) düşünsenize otuz yıl öncede varmış bu yöntem:)
hiçbir belirti yokmu cnm kaçınma bat tarihinhehe harika valla soğan kürünü deneyip sonuç alanlar yokmu arkadaşlar bende adet olacağım sanırım bugün yarın bekliyorum her an kapıda yani bu ayda tırt çıktım sanırım
canım bende soğan kürü yapmadan 33 günde bir oluyodum 3 aydr 28 günde bir oluyorum artık.benim bldiğim adetten sonra ama bir bilene sorbişey sorabilir miyim. benim adetime 15 gün kala başladım ben soğan kürüne acaba yanlış mı başladım. bi etkisi olmaz mı.adaetimi 35 günde bir görüyorumçok üzgünüm çocuğum olmuyor diye
hmm anladım ablam sağolasın.bişey daha soracam sen ne kadar kullandın soğan kürünü. kaç kere kullandın.canım bende soğan kürü yapmadan 33 günde bir oluyodum 3 aydr 28 günde bir oluyorum artık.benim bldiğim adetten sonra ama bir bilene sor
Benim bi problem yok cok sukur... yinede iltihap felan varsa diye kullandim. Senin sorun ne pekiBen 7 gün içtim. Senin ne sorunun vardı canım
rabbim şifasını verir inşallah eşinin. İNŞALLAH bebeğinizi hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde kucağınıza alırsınız.Hamileyiiiiimmm
En son 29 eylülde adet gördüm gecen ay soğan kürü yaptım adetim bittikten sonra da anneanneme göbeğimi çektirdim biraz düşmüş cunku herşey güZel göbeğin yerine geldi bu ay dikkat et kesin hamile kalırsın dedi aynende öyle oldu.. Zaten anneannem yapıyor böyle şeyleri ama ben pek gideniyorum ben kayserideyim onlar ankarada oldugundan neyse şuanda 4 haftalık hamileyim
Ve bunu öğrenmeden önce eşim trafk kazası gecırdı omurgasında kırıklar var yoğun bakımda hala. Dun amelıyata girdi hemen o hastanede kan tahlılı verdim cıktıgında doktorlar soylemıs narkozluydu ama bagırıp durdu hamilemisin sen doğru söyle diye amelyattan böyle cıktı yani Allahın izniyle haftaya bi amelyatı daha var kalcasından sonra yıne yogun bakım yani anlayacagınız ben inşallahh hem bebegıme hem kocama bakqcam Rabbim isteyen herkeze nasip etsin amin heyecandan uyuyamadım bile
ben de çok istiyorum çocuk ama progesteronum çok düşükmüş 1.5 doktor yumurtlaman olmuyu dedi. 21. gün testinde. ben de o gün soğan kürüne başladım nasip artık. Allahım herkese nasip eder inşallah anne olmayı cenneti ayaklarının altında olmasını...Hamileyiiiiimmm
En son 29 eylülde adet gördüm gecen ay soğan kürü yaptım adetim bittikten sonra da anneanneme göbeğimi çektirdim biraz düşmüş cunku herşey güZel göbeğin yerine geldi bu ay dikkat et kesin hamile kalırsın dedi aynende öyle oldu.. Zaten anneannem yapıyor böyle şeyleri ama ben pek gideniyorum ben kayserideyim onlar ankarada oldugundan neyse şuanda 4 haftalık hamileyim
Ve bunu öğrenmeden önce eşim trafk kazası gecırdı omurgasında kırıklar var yoğun bakımda hala. Dun amelıyata girdi hemen o hastanede kan tahlılı verdim cıktıgında doktorlar soylemıs narkozluydu ama bagırıp durdu hamilemisin sen doğru söyle diye amelyattan böyle cıktı yani Allahın izniyle haftaya bi amelyatı daha var kalcasından sonra yıne yogun bakım yani anlayacagınız ben inşallahh hem bebegıme hem kocama bakqcam Rabbim isteyen herkeze nasip etsin amin heyecandan uyuyamadım bile
beraber güzel haberlerimizi paylaşırız..ama artık hiçbir çabam yok olucaksa hayırlısıyla olsun ne deyım baskaBende ikinci kürü yapmadım bekliyorum simdilik insallah bebegim benimledir.. ama Olmazsa da uzulmem dedigin gbi Allah hayirlisiysa nasip eder bizede. . Zor günleri de bir an once atlatip ferah günlere erersin insallah.. Bilgi verdigin icj cok tesekkur ederim canımIns guzel haberlerii de paylasmak nasip olur bize
Slm canım inşallah bebişin olur senindeMrb arkadaslar bende araniza yeni katildim benim sizlerle paylasmak istedigim bi soru var bu sogan kuru dusuge neden oluyo diye duymustum 3 yillik evliyim iki yildir bebek istiyoruz olmadi dr lar sorun olmadigini soyledi ve adetim 20 gun gecikti evde test yaptim ama sonuc negatif bu sogan kurunu yapmak istiyorum ama yaptigim testin yanlis cikma ihtimalide var yada hamileysem dusuge sebep olurmu yardimci olurmusunuzz
Saol canm bende sabah yapmistim testi surekli gecikmeler oluyo benim adetimde kasilkarimda falan surekli agri var ama adet olmadim iste daha bir kac gun daha bekledikten sonra tekrar bi test daha yapcam bakalim kismet oda olmazsa sogan kurune bende basliycam bakalim ne olcakSlm canım inşallah bebişin olur seninde
Bence bi kac test daha yap 20 gun ızun bi sure yıne negatıf cıkarsa doktora git derim sabah ilk idrarımla yapardım ben testi
Hamileyiiiiimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?