canım benim gerçekten de çoğu şeyin sebebi stres ve çok düşünmekten de olmuyor malesef soğan kürünü yaptığın ay adetin bir kaçgün önce veye bir kaçgün gecikmeli olabilir eğer öyle olursa şaşırma çünkü bende tam olarak düzenli kullanamadığım için yarım bırakmak zorunda kaldım soğan kürünü ama içtiğim birkaçgün bile değişiklik olmasına yetti mesela yumurtlama değerim yükselki ve 3 gün gecikmeli adet oldum normalde benim hiç aksamazdı.ikinci küre adetine 10 gün kala 7 gün boyunca içiyorsan normalde sen 30 günde bi adet oluyorsan 20 gün sonra başla yada 28 günde bi başlıyorsan kürün bittikten 18 gün sonra bida başlayacaksın işte. hayırlısı olur umarım hepimiz için bende haftaya doktora gidiyorum testlerimi yaptırdım bakalım.Mrb hanımlar ben sizleri hep yorumlarınızdan takip ettim.
Bu ay soğan kürü yaptım 19 ekimde adet oldum 29 ekimde küre başladım 12 kasım bügün 15. Günüm kürüm bitti. Şimdi ne zaman adet olurum öne atarmı? Sebepsiz infertilite durumum var herşey normal rahim filmi ,hormon testi,sperm testi , kistim yok , yumurtlamam oluyor , sitresden olmuyormuşklomen kullandım çatlatma iğneside oldum enson ağustosda aşılama oldum tutmadı bende oluruna bıraktım 27 yaşındayım Allahımdan ümit kesilmez. Ne yapacagımı Şaşırdım aklım karışık ikinci küre ne zaman başlayacam ben bilmiyorum ? Yardım edermisiniz.
canım onun tedavisi ilaçlarla mümkün diye biliyorum ben adet düzensizliğimden dolayı doktorun verdiği ilacın yapısında vardı progesteronbenim de progesteronum 1,5 acaba soğan kürü iyi gelir mi.
Canım bende normalde pcos luyum ama stresti en büyük sebebim bir gece otur sadece Rabbinle konuş duanı et ve gerçekten kafana takma sonra kürünü yap inan olacak. Ben daha 8 aylık evliyim neler kurdum kafamda nerelere ne paralar bayıldım boşa yaşam hevesimi kırdı işini bilmez doktorlar. Onların da ilk başta söylediği şey stres yapma demek oluyor. Sen kendine söz geçir ve cidden biraz Allaha bırak kendini o bilir ne zaman vereceğini emin ol ama soğan kürünü nolur yap ben gördüğüm herkese tavsiye ediyorum çekenin halinden çeken anlar.Mrb hanımlar ben sizleri hep yorumlarınızdan takip ettim.
Bu ay soğan kürü yaptım 19 ekimde adet oldum 29 ekimde küre başladım 12 kasım bügün 15. Günüm kürüm bitti. Şimdi ne zaman adet olurum öne atarmı? Sebepsiz infertilite durumum var herşey normal rahim filmi ,hormon testi,sperm testi , kistim yok , yumurtlamam oluyor , sitresden olmuyormuşklomen kullandım çatlatma iğneside oldum enson ağustosda aşılama oldum tutmadı bende oluruna bıraktım 27 yaşındayım Allahımdan ümit kesilmez. Ne yapacagımı Şaşırdım aklım karışık ikinci küre ne zaman başlayacam ben bilmiyorum ? Yardım edermisiniz.
Kızlar soğandan sonra hamile kalanların çoğunun erkek oluyormuş doğru mu ya cinsiyetini merak ediyorum bebeğiminRabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın sizleri çok iyi anlıyorum şunun şurasında 3 ay önce bende 7/24 bu forumu okuyodum dualar ediyodum Allahım tez vakit yetişti bana. Sizlere de dualarımı ediyorum her ne kadar tanımasamda hissedebiliyorum o yürek acısını..
sen gerçekten soğan kürüyle mi hamile kaldın. ne güzel Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin... soğan kürünü nasıl kullandın bna da söyler misin lütfeenKızlar soğandan sonra hamile kalanların çoğunun erkek oluyormuş doğru mu ya cinsiyetini merak ediyorum bebeğiminRabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın sizleri çok iyi anlıyorum şunun şurasında 3 ay önce bende 7/24 bu forumu okuyodum dualar ediyodum Allahım tez vakit yetişti bana. Sizlere de dualarımı ediyorum her ne kadar tanımasamda hissedebiliyorum o yürek acısını..
Evet canım bu bi tesadüf olamaz aylarca kalamadım da soğan küründen sonra nasıl oldu da hamile kaldım ?sen gerçekten soğan kürüyle mi hamile kaldın. ne güzel Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin... soğan kürünü nasıl kullandın bna da söyler misin lütfeençok çaresizim de
YA ama ben 21. gün başladım. doktor progesteronon düşük deyince çok üzüldüm. o zaman hemen başladım. acaba sorun olur mu kiEvet canım bu bi tesadüf olamaz aylarca kalamadım da soğan küründen sonra nasıl oldu da hamile kaldım ?
bir orta boy soğanı 2 bardak temiz kaynayan suya atıyosun sonra ılıktan biraz sıcak yudum yudum içiyosun çay gibi, içerken duanı et şifa olsun de, adetinin 7.günü başla 15 gün yap sonra benden nacizane tavsiye diğerine başlarken o arada test yap nolur nolmaz. Bir sonraki de gerçi ben yapmadım şükür, ikinci adetine 10 gün kala 7 yada 10 gün içiyosun sabah akşam aç karnına bunların hepsi. Yaradan yar yardımcın olsun kardeşim duacınım
çok teşekkür ederim duan içinde Allah razı olsun :*YA ama ben 21. gün başladım. doktor progesteronon düşük deyince çok üzüldüm. o zaman hemen başladım. acaba sorun olur mu ki
canım benim gerçekten de çoğu şeyin sebebi stres ve çok düşünmekten de olmuyor malesef soğan kürünü yaptığın ay adetin bir kaçgün önce veye bir kaçgün gecikmeli olabilir eğer öyle olursa şaşırma çünkü bende tam olarak düzenli kullanamadığım için yarım bırakmak zorunda kaldım soğan kürünü ama içtiğim birkaçgün bile değişiklik olmasına yetti mesela yumurtlama değerim yükselki ve 3 gün gecikmeli adet oldum normalde benim hiç aksamazdı.ikinci küre adetine 10 gün kala 7 gün boyunca içiyorsan normalde sen 30 günde bi adet oluyorsan 20 gün sonra başla yada 28 günde bi başlıyorsan kürün bittikten 18 gün sonra bida başlayacaksın işte. hayırlısı olur umarım hepimiz için bende haftaya doktora gidiyorum testlerimi yaptırdım bakalım.
Aydanh slm cevabın için teşekkürlerCanım bende normalde pcos luyum ama stresti en büyük sebebim bir gece otur sadece Rabbinle konuş duanı et ve gerçekten kafana takma sonra kürünü yap inan olacak. Ben daha 8 aylık evliyim neler kurdum kafamda nerelere ne paralar bayıldım boşa yaşam hevesimi kırdı işini bilmez doktorlar. Onların da ilk başta söylediği şey stres yapma demek oluyor. Sen kendine söz geçir ve cidden biraz Allaha bırak kendini o bilir ne zaman vereceğini emin ol ama soğan kürünü nolur yap ben gördüğüm herkese tavsiye ediyorum çekenin halinden çeken anlar.
Ben 15 günü bitirdim çok şükürmerhaba ben dün soğan kürü yaptım acayip derecede midem bulandı ve başım ağrıdı migrenim var tetiklemiş olabilir mi bide bu mide bulantısına bi çözümü olan var mı
bende de ülser var ondan oldum galiba yaBen 15 günü bitirdim çok şükür
Tek nefesde Ilık içtim içtikten sonra küçük lokum parçası attım ağzıma 15 dk bişey yemedim işim bitincede soğanın dilimlerini ağzı kapalı poşette doğru çöpe attım çünkü mutfak kokuyor mide bulandırıyor. Eğer reflü hastalığın yoksa inan bana içebilirsin ben diyorumki ben içtîysem herkes içeryemek konusunda çok seçiciyim çünkü sende hadi gayret et
Evet canım bu bi tesadüf olamaz aylarca kalamadım da soğan küründen sonra nasıl oldu da hamile kaldım ?
bir orta boy soğanı 2 bardak temiz kaynayan suya atıyosun sonra ılıktan biraz sıcak yudum yudum içiyosun çay gibi, içerken duanı et şifa olsun de, adetinin 7.günü başla 15 gün yap sonra benden nacizane tavsiye diğerine başlarken o arada test yap nolur nolmaz. Bir sonraki de gerçi ben yapmadım şükür, ikinci adetine 10 gün kala 7 yada 10 gün içiyosun sabah akşam aç karnına bunların hepsi. Yaradan yar yardımcın olsun kardeşim duacınım
Canım gerçekten yaradana sığın biraz kendini nadasa bırak inan hersey oluruna giriyo bak bugün de cinsiyetini öğrendim rabbim rüyalarımda göstermişti zaten :) paşamız geliyo. Allahıma hep dualar ediyorum isteyen yalvaran yakaran seslerin kucağını doldursun çok içim acıyodu burdaki arkadaşlarımı çok iyi anlıyorum. Allah razı olsun canım bir an önce haberini alıcaz senin de inşallah.. Allaha emanet ol.Aydanh slm cevabın için teşekkürler
Diyorum ya oluruna bıraktım geçen sene aralık ayında doktora gitmeye başladım en son agustosda gittim aşılama tutmayınca oluruna bıraktım ramazan ayının ilk günü namaza başladım söylediğin çok doğru yaradana sığınıp huzur bulmaya çabalıyorum soğan kürünüde devam edecem inşaallah hayırlı sonucu alırım sen hamileymişsin inşaallah sağlıkla huzurla bebeğine kavuşursun.
Cok sevindim adina
Insallah cok beklemeden bizde hamile kaliriz.
Sorum su;
Bunu yaparken dollenme olursa eger zarari var mi?
Sonucta adet bittikten sonra bebis calismalarimiz oluyor, ne zaman dollenecegi kismet.
(Yazilan cook sayfa var, okumaya calistim ama goremedim, eminim yazilmistir ama kusurabakmayin)
Canım bekle zamanında başla sıkıntı olabilir bilmeden gebe fln kalırsan.YA ama ben 21. gün başladım. doktor progesteronon düşük deyince çok üzüldüm. o zaman hemen başladım. acaba sorun olur mu ki
ama 9 gün oldu başlayalı.zaten hamilelik falan yok. doktor dedi. yumurtlaman olmuyo dedi.nasıl hamile olacam kiCanım bekle zamanında başla sıkıntı olabilir bilmeden gebe fln kalırsan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?