canım benim 2.kür bitti 4 gün gecikti.ama dün ovulasyon testiyle baktım tek çizgi moralim çok bozuldubenimde adetten 1-2 gün önce lekelenmelerim başlardı bugün de normal adet olmam lazım. bugün hafif kahverengi lekelenme oldu yine ama adet olmadım. soğan kürü geciktirir mi ki.? herhangi bir ağrım falanda yok.
canım benim 2.kür bitti 4 gün gecikti.ama dün ovulasyon testiyle baktım tek çizgi moralim çok bozuldu
genelde sabah idrarıyla yapınız deniyor ama yinede sen bilirsin canımYaptirmadim canim ama evde test yaptim bu aksam, negatifti. ;(
Ayy ewet ama dayanamadim. 3 saat tuvalete gitmeyip bekledim ama. :) nasip. Dusunmemeye calismak ne zor.genelde sabah idrarıyla yapınız deniyor ama yinede sen bilirsin canım
inşaallah allah isteyen herkese versin allah çocuksuzlukla imtihan etmesin kimseyiIkinci sogan kurumun 2.gunundeyim rabbim bu ay kabul etsin dualarimizi bende anne olayim lutfennnn :) eger olmazsa incir kurune baslamayi düşünüyorum.
Sifa olsun ins. Sonuclar guzel derken neyi kastettiniz acaba? Ben de yaptim da, kanama oldu biraz. Simdi de reglim gecikti 9 guns.aleykum arkadaşlar bi kaç gündür takipteyim bende bu sayfayı ve yeni üye oldum.. bende soğan kürüne adetimin 7.günü yani 22 kasımda başladım 27.sinde bırakıyorum 3 gün ara verip 5 gün daha içicem inşallah.. sonuçlar çok güzel yaa inşallah bizlerdede olumlu sonuçlar olur rabbiimm...
güzel derken çoğu kadın bu soğan kürü ile gebe kalmış bu çok ama çok güzel bir haber peepo. benmde adetim hiç geçmez bakalım bu ay nasıl olacakk.. ben toplam 12 gün kullanıyorum ama 27 26 günde bir adet oluyorum 4 5 gün önce oluyorum ben normal günümden ...
3 ayı mı?? baya zaman varmış arada yaa. sabır lazımHmm anladim, ben de kendinizden bahsettiniz sanmistim.
Benim de duzenliydi. Erken olurdu hatta. Olacagina dair bi belirti de yok. Sasirdim kaldim.
Bu arada, incir kuru sogan kurunun 3 ayi bittikten sonra yapiliyo diye biliyorum.
hayırrr işe yaramıyor deyip pes etme bak 8 gün içmişsin artıkk aleysa benmde bugün 5.günüm içiyorum hala şifa olur tüm herekese8.günüm soğan küründe ne akıntım var ne başka bir değişiklik, ay dayanamıyorum artık sabah da içmedim bıraktım bırakcam ben bu kürü işe yaramıyor sanırım
hayırrr işe yaramıyor deyip pes etme bak 8 gün içmişsin artıkk aleysa benmde bugün 5.günüm içiyorum hala şifa olur tüm herekese
Bence de birakmayin. Cogu gitmis. Bi arkadasimda kur bitince basladi akintilar. Sifa olsun ins.hayırrr işe yaramıyor deyip pes etme bak 8 gün içmişsin artıkk aleysa benmde bugün 5.günüm içiyorum hala şifa olur tüm herekese
benimde hiç akıntım olmadı canım sık sık idrara çıkıyorum ben ama galiba o şekilde temizeniyor içimm.kadından kadına değişiyor akıntı olup olmaması..Bence de birakmayin. Cogu gitmis. Bi arkadasimda kur bitince basladi akintilar. Sifa olsun ins.
bendede daha çok iltihap için kullanıyorum bunu hiç ama hiç bitmiyor iltihap iğneler haplar geçirmedi beni.. doktor iltihaptanda olmaz dedi bebeğin...KIZLAR YENGEMİN 6 YILDIR ÇOCUĞU OLMUYODU SOĞAN KÜRÜNÜ KULLANDI ŞUAN 5 AYLIK HAMİLE:) ONDA İLTİHAP ÇOK VARDI YUMURTALIKLARINI RESMEN DUVAR GİBİ ÇEVRELEMİŞTİ. DENEYİN DERİM Bİ ZARARI YOK NASILSA MERAK EDENLERE TARİFİNİ DE VEREBİLİRİM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?