Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Teşekkür ederim cevaplariniz icin bugun bitti kur bakalim artik belicez.. benim de adetlerim cok duzensiz olur o yuzden erkenden test yapmayi hic istemiyorum cunku idrar testi iki kere yaniltti beni kan pihtilasmasi var o yüzden gebelik ne kadar erken ogrenilirse o kadar ii bilmiyorum napcam ama on gun hic bisi yapmayi dusunmuyorum

TE="zenube, post: 37955493, member: 288323"]Meb kızlar ben 10günden buyana soğan kürü uyguluyorum en son kasimin 9 unda adet oldum ve 2 günden buyana goguslerim şiş uçları dokununca açıyor normal de adet öncesi böyle olur ama sizce normalmi bana erken gibi geldi daha bayağı var umitlenip hayal kiriklina uğramak istemiyorum :-([/QUOTE]
Canm adetin kaçıncı günü başladım ben çörek otubal yürüyorum adetimin 4 günü bugun

amin. hepimizin hakkında hayırlısı.
aslında gün şaşmamasının dez avantajıda var. psikolojik olarak bekliyorsun, stres yapıyosun. bazen gününü bilmemeyi tercih ediyorum ben
ay yok razıyım valla ben o stresse yeterki olayım böyle daha çok strese giriyorum günüm geçiyor falan

amin. hepimizin hakkında hayırlısı.
aslında gün şaşmamasının dez avantajıda var. psikolojik olarak bekliyorsun, stres yapıyosun. bazen gününü bilmemeyi tercih ediyorum ben
gün şaşmamasının dezavantajı olur mu aaaaaaa yapma arkadaşım :) asıl günün şaşınca stres yapıyorsun. benim geçen ay 46. günümdü hala adet olmamıştım neler çektim neler. normal döngüyü meraktan zor tamamlıyoruz birde uzayınca acayip sıkıntılı oluyor yaşayan bilir. Hamilelik durumu yoksa Allah kimsenin döngüsünü şaşırtmasın

amin. ama ben yanlış anlattım sanırım benim 30 günde bir olur her ayın 26 sı adet olurum. durum böyle oluncada 1 hafta öncesinden başlıyorum bu ay tuttumu tutmadımı. son bir hafta kendimi işe bile veremiyorum her dakika bebek aklımda.son 4 senem böyle geçti
bebek düşünmezken hiç günlerini bilmezdim yani kafam rahattı.
yani gün şaşması derken aslında yanlış anlatmışım gününü bilmemek takip etmemek iyi demek istemiştim

kafa da bebek düşüncesi olunca günü takip etmemek elde mi daha 10 gün önceden başlıyoruz acaba lara. 4 senedir mi bebek için uğraşıyorsunuz

kafa da bebek düşüncesi olunca günü takip etmemek elde mi daha 10 gün önceden başlıyoruz acaba lara. 4 senedir mi bebek için uğraşıyorsunuz

evet canım herşey normal olduğu halde olumlu bir sonuç alamadık şimdiye kadar.
artık yeniden dr gidicem aşılama istiyoruz hakkımızda hayırlısı bakalım. bende bu soğan kürünü denedim aşılamadan önce bunuda yapmış olayım bari dedim. bakalım yarın adet olcakmıyım.. beklemedeyim

bir defa mı yaptın soğan kürünü, saraçoğlunun sitesinde okumuştum 2 defa yapılıyor yanlış hatırlamıyorsam tabi. şu 15 günü bitirebilirsem devam ederim bende. inşallah emeklerimiz karşılıksız kalmaz. bizim de 7.ayımız dr bir problem yok dedi ama bizde hala olmulu sonuç alamadık

kasım ayında işte sadece 6 gün kullanabildim bazı aksilikler oldu araya gün girince bıraktım. aslında bu ay adet olduktan sonra 15 gün düzenli kullanmayı düşünüyorum bir yandanda aşılamayı daha fazla ertelemek istemiyorum. kararsızım açıkçası
Ben inanıyorum bu çabalarımızn karşılığını bir gün alıcaz sadece şuan bizim için hayırlı bir zaman değil o yüzden olmuyor Allah'ım bizide üzmez verir zamanı gelince

inşallah o hayırlı zaman hemencecik gelir de daha çok beklemeyiz

çocuk olmazsa diğer ay adetten sonra başla bence.inşaallah hamilesindir.canım.

yumurtlama testi al bence her kadının yumurtlama günü ortasına gelmiyomuş
ama doktor bana yumurtlaman olmuyor dedi. bu ay zaten 41. gün oldum adet. çok çaresizim ya. doktora gidip ilaçlarla olmak istemiyorum doğal yolla istiyorum hamilelik

canım ben aşılama yaptım tutmadı soğan kürüne başladım bende

inşaaallah senin olur.aşılamayla hamile kalan çok canım.rapor çıkar daha uyguna geliyo

amin inşalah. raporu çıkarmak için sigortada yenidenmi tahlil vs. yapılıyor
ben özele gidiyorum tüm tahlillerim ordan yapıldı ve üzerinden 6 ay kadar süre geçti. çünkü rahim filminden sonra 6 ay olasılık yüksekmiş.dr 6 ay bekle dedi.
eski sonuçlarımla sgk ya başvurabiliyormuyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…