ay yok razıyım valla ben o stresse yeterki olayım böyle daha çok strese giriyorum günüm geçiyor falanamin. hepimizin hakkında hayırlısı.
aslında gün şaşmamasının dez avantajıda var. psikolojik olarak bekliyorsun, stres yapıyosun. bazen gününü bilmemeyi tercih ediyorum ben
gün şaşmamasının dezavantajı olur mu aaaaaaa yapma arkadaşım :) asıl günün şaşınca stres yapıyorsun. benim geçen ay 46. günümdü hala adet olmamıştım neler çektim neler. normal döngüyü meraktan zor tamamlıyoruz birde uzayınca acayip sıkıntılı oluyor yaşayan bilir. Hamilelik durumu yoksa Allah kimsenin döngüsünü şaşırtmasınamin. hepimizin hakkında hayırlısı.
aslında gün şaşmamasının dez avantajıda var. psikolojik olarak bekliyorsun, stres yapıyosun. bazen gününü bilmemeyi tercih ediyorum ben
gün şaşmamasının dezavantajı olur mu aaaaaaa yapma arkadaşım :) asıl günün şaşınca stres yapıyorsun. benim geçen ay 46. günümdü hala adet olmamıştım neler çektim neler. normal döngüyü meraktan zor tamamlıyoruz birde uzayınca acayip sıkıntılı oluyor yaşayan bilir. Hamilelik durumu yoksa Allah kimsenin döngüsünü şaşırtmasın
kafa da bebek düşüncesi olunca günü takip etmemek elde miamin. ama ben yanlış anlattım sanırım benim 30 günde bir olur her ayın 26 sı adet olurum. durum böyle oluncada 1 hafta öncesinden başlıyorum bu ay tuttumu tutmadımı. son bir hafta kendimi işe bile veremiyorum her dakika bebek aklımda.son 4 senem böyle geçti
bebek düşünmezken hiç günlerini bilmezdim yani kafam rahattı.
yani gün şaşması derken aslında yanlış anlatmışım gününü bilmemek takip etmemek iyi demek istemiştim
kafa da bebek düşüncesi olunca günü takip etmemek elde midaha 10 gün önceden başlıyoruz acaba lara. 4 senedir mi bebek için uğraşıyorsunuz
bir defa mı yaptın soğan kürünü, saraçoğlunun sitesinde okumuştum 2 defa yapılıyor yanlış hatırlamıyorsam tabi. şu 15 günü bitirebilirsem devam ederim bende. inşallah emeklerimiz karşılıksız kalmaz. bizim de 7.ayımız dr bir problem yok dedi ama bizde hala olmulu sonuç alamadıkevet canım herşey normal olduğu halde olumlu bir sonuç alamadık şimdiye kadar.
artık yeniden dr gidicem aşılama istiyoruz hakkımızda hayırlısı bakalım. bende bu soğan kürünü denedim aşılamadan önce bunuda yapmış olayım bari dedim. bakalım yarın adet olcakmıyım.. beklemedeyim
bir defa mı yaptın soğan kürünü, saraçoğlunun sitesinde okumuştum 2 defa yapılıyor yanlış hatırlamıyorsam tabi. şu 15 günü bitirebilirsem devam ederim bende. inşallah emeklerimiz karşılıksız kalmaz. bizim de 7.ayımız dr bir problem yok dedi ama bizde hala olmulu sonuç alamadık
inşallah o hayırlı zaman hemencecik gelir de daha çok beklemeyizkasım ayında işte sadece 6 gün kullanabildim bazı aksilikler oldu araya gün girince bıraktım. aslında bu ay adet olduktan sonra 15 gün düzenli kullanmayı düşünüyorum bir yandanda aşılamayı daha fazla ertelemek istemiyorum. kararsızım açıkçası
Ben inanıyorum bu çabalarımızn karşılığını bir gün alıcaz sadece şuan bizim için hayırlı bir zaman değil o yüzden olmuyor Allah'ım bizide üzmez verir zamanı gelince
inşallah o hayırlı zaman hemencecik gelir de daha çok beklemeyiz
çocuk olmazsa diğer ay adetten sonra başla bence.inşaallah hamilesindir.canım.ya ben de bilmiyorum anlamadım valla. bugün doktora gidecektim cenaze çıktı eşim imam gidemedik yarında gidemicez. ama şöyle bişey var bn 21. gün testimde çok üzüldüm hemen akşamı başladım küre. 3 kere falan oldu 1 haftada eşimle birliktelik. 15 gün oldu nerdeyse hiç yapmadık. acaba küre yanlış başladım da ondan mı gecikti. ihtimal vermiyorum ama yine de inşallah bi mucize olur da hamile olsam
yok canım olmadı.inşaallah yerleşme kanamasıdır:)Ben de hala bekliyorum. Olamadim. Yalniz sogan kurunun 3-4. gununden beri koyu renkli az az kanama oluyo. Kur biteli bi kac gun oldu, hala dewam ediyo. Sizde de oldu mu boyle?
yumurtlama testi al bence her kadının yumurtlama günü ortasına gelmiyomuşvalla bn de anlamadım. benim de çok akıntım oldu. doktor bna yumurtlama yok deyince.hiç ihtimal bile vermiyorum. bakalım hayırlısı. hepimiz içinde
maalesef oldum bugünçocuk olmazsa diğer ay adetten sonra başla bence.inşaallah hamilesindir.canım.
ama doktor bana yumurtlaman olmuyor dedi. bu ay zaten 41. gün oldum adet. çok çaresizim ya. doktora gidip ilaçlarla olmak istemiyorum doğal yolla istiyorum hamilelikyumurtlama testi al bence her kadının yumurtlama günü ortasına gelmiyomuş
canım ben aşılama yaptım tutmadı soğan kürüne başladım bendeevet canım herşey normal olduğu halde olumlu bir sonuç alamadık şimdiye kadar.
artık yeniden dr gidicem aşılama istiyoruz hakkımızda hayırlısı bakalım. bende bu soğan kürünü denedim aşılamadan önce bunuda yapmış olayım bari dedim. bakalım yarın adet olcakmıyım.. beklemedeyim
inşaaallah senin olur.aşılamayla hamile kalan çok canım.rapor çıkar daha uyguna geliyocanım ben aşılama yaptım tutmadı soğan kürüne başladım bende
inşaaallah senin olur.aşılamayla hamile kalan çok canım.rapor çıkar daha uyguna geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?