Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Canm adetin kaçıncı günü başladım ben çörek otubal yürüyorum adetimin 4 günü bugun[/QUOTE] canım adet bittigi gün başladım

merhaba arkadaşlar ben haziran sonunda kürtaj oldum ve eylül ayından beri bebek için çalışıyoruz olmadı enson 2 gün önceki kontolumde çatlamamış yumurta kist olmuş 27 mm sogan kürüne başlamak istedim adetimin 7. günü başlayıp 15 gün yapmak gerekiyo sanırım peki faydasını gören arkadaşlar nasıl uyguladıklarını yazabilirler mi acaba

Ben cok sinirliyim sogan kurune ya. 8 gun gecikti reglim kurden sonra. Adet olacakmis gibi agrim var ama gelen giden yok. Pkoluyum ama adetlerim duzenliydi, 27 gunde bir. Off

onu bilmiyorum canım ya ama devlette uygun aşılama

onu nasıl uyguluyorsun canım
bal cörek otu tarcını karıstırdım onu yıyorum sabah aksam sn sogandan sonuc alabıldınmı[/QUOTE]bende cikolata kisti vardı doktor kendi dusmesi gerekiyor demişti valla cuma bitiyor kürüm 9unda âdet donemim beklicem bakalım gorcez yanı ...
onu nasıl uyguluyorsun canım
bal cörek otu tarcını karıstırdım onu yıyorum sabah aksam sn sogandan sonuc alabıldınmı[/QUOTE]

benimde adetten 1-2 gün önce lekelenmelerim başlardı bugün de normal adet olmam lazım. bugün hafif kahverengi lekelenme oldu yine ama adet olmadım. soğan kürü geciktirir mi ki.? herhangi bir ağrım falanda yok.

slm arkadaslar eski arkadaslar nerdesiniz hic sesiniz cikmiyo cok ozledim vesdeniz hypnose ismini sayamadigim arkadaslarim ins hersey yolundadir..ben ikinci cocuk fikrinden vazgectim temmuzdan itibaren dogum kontrol hapi kullaniyrm bende durumlar boyle

Benimde adetim gecikti. Normaldede düzensizdi ama soğam kürüyle belki olurum bu ay dedim. olacak gibi sancı giriyor arada ama olmadım. Hamileysem eğer mucize olarak adlandırıcam çünkü eşimin sperm sayısı normal değer olan 15.000.000 Ve yukarısı olması gereken sperm 12.000.000. Anlayacağınız hem pco luyum hemde eşimde varikosel var. Bakalım hayırla bekliyoruz. ALLAH dermansız dert vermesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…