Canm adetin kaçıncı günü başladım ben çörek otubal yürüyorum adetimin 4 günü bugun[/QUOTE] canım adet bittigi gün başladımTE="zenube, post: 37955493, member: 288323"]Meb kızlar ben 10günden buyana soğan kürü uyguluyorum en son kasimin 9 unda adet oldum ve 2 günden buyana goguslerim şiş uçları dokununca açıyor normal de adet öncesi böyle olur ama sizce normalmi bana erken gibi geldi daha bayağı var umitlenip hayal kiriklina uğramak istemiyorum :-(
canım adet bittigi gün başladım[/QUOTE] onu nasıl uyguluyorsun canımCanm adetin kaçıncı günü başladım ben çörek otubal yürüyorum adetimin 4 günü bugun
onu nasıl uyguluyorsun canım[/QUOTE]canım adet bittigi gün başladım
Ben cok sinirliyim sogan kurune ya. 8 gun gecikti reglim kurden sonra. Adet olacakmis gibi agrim var ama gelen giden yok. Pkoluyum ama adetlerim duzenliydi, 27 gunde bir. Off
kan testi yaptırdın mı canım belki bebiş vardır ?Ben cok sinirliyim sogan kurune ya. 8 gun gecikti reglim kurden sonra. Adet olacakmis gibi agrim var ama gelen giden yok. Pkoluyum ama adetlerim duzenliydi, 27 gunde bir. Off
onu bilmiyorum canım ya ama devlette uygun aşılamaamin inşalah. raporu çıkarmak için sigortada yenidenmi tahlil vs. yapılıyor
ben özele gidiyorum tüm tahlillerim ordan yapıldı ve üzerinden 6 ay kadar süre geçti. çünkü rahim filminden sonra 6 ay olasılık yüksekmiş.dr 6 ay bekle dedi.
eski sonuçlarımla sgk ya başvurabiliyormuyum
canım 2.kürü yap.sonrada incir ve havuç kürü yap.doktora gittinmimaalesef oldum bugündoktora mı gitsem yoksa yeniden soğan kürü mi kullanmaya başlasam. ne diyorsunuz.
bal cörek otu tarcını karıstırdım onu yıyorum sabah aksam sn sogandan sonuc alabıldınmı[/QUOTE]bende cikolata kisti vardı doktor kendi dusmesi gerekiyor demişti valla cuma bitiyor kürüm 9unda âdet donemim beklicem bakalım gorcez yanı ...onu nasıl uyguluyorsun canım
bal cörek otu tarcını karıstırdım onu yıyorum sabah aksam sn sogandan sonuc alabıldınmı[/QUOTE]onu nasıl uyguluyorsun canım
benimde adetten 1-2 gün önce lekelenmelerim başlardı bugün de normal adet olmam lazım. bugün hafif kahverengi lekelenme oldu yine ama adet olmadım. soğan kürü geciktirir mi ki.? herhangi bir ağrım falanda yok.
Benimkini geciktirdi. 8 gun oldu.benimde adetten 1-2 gün önce lekelenmelerim başlardı bugün de normal adet olmam lazım. bugün hafif kahverengi lekelenme oldu yine ama adet olmadım. soğan kürü geciktirir mi ki.? herhangi bir ağrım falanda yok.
Hamilelikte mi yok
Canim bence dr a da git, kurleri de yap. Bi regl olsam, ben de hormon vs baktirmak istiyorum.maalesef oldum bugündoktora mı gitsem yoksa yeniden soğan kürü mi kullanmaya başlasam. ne diyorsunuz.
Ben varim arada takip ediyorum...ayyyy sen hamilesin o kadar cok sevindim ki anlatamam sirf bu yuzden girip yazmak istedim ALLAH KUCAGİNA ALMAYİ NASİP ETSİN....Selamm eskilerden arkadaslarim yok muu...
Yaptirmadim canim ama evde test yaptim bu aksam, negatifti. ;(kan testi yaptırdın mı canım belki bebiş vardır ?
Sabah idrariyla mi yaptin peki cnm ? Kan yaptir benceYaptirmadim canim ama evde test yaptim bu aksam, negatifti. ;(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?