Öyle de adet düzensizliği olan ne yapacak bende bir süre kullanıp bıraktım etkisi olmadı bana..canım yalnız soğan kürüne adetin bittikten 1 hafta sonra başlıcaksın. bizzat i.saraçoğlunun kendisi attığım maile cevap olarak söylemişti. 15 gün kullanıcaksın sonra da bir sonraki ay adetine 10 gün kala başlayıp 10 gün kullanıcaksın
Nasil bi tedaviye başliyacaninşallah canım bende başladım bakalım tedaviye hastalıgımın ikinci günü doktora gidecegim :)
Benimde 4. Gün canım acaba sana yan etkimi etti bir araştır dikkat et kendine bende akıntı da yok sadece belim ve başım agrıyor Allahım sen şifa et hepimizeSlm arkdaslar bende uyguluyorum 4.gün fakat bu aksam bende vucudumun heryerinde hafif kizariklik ve asiri kasinti olmaya basladi yan etkisimi acaba birakmakta istemiyorum cok inandim.cunku yazilanlara acaba soğanin yan etkisimidir
15 gün sogan kuru uyguladim, dün bitti ve beklemedeyim bizimle paykasirmisin
canım kendini çok şartlama böyle olursa olur olmazsa da hayırlısı de, öbürtürlü kendinde negatife şartlıyorsun kendini önemseme boşver.Arkadaslar dün doktora gittim ben döllenme olmus cumlesini beklerken doktor yumurta catlamamis dedi. İgne hic bi ise yaramamis yani. İliski de bosa gitti. Hayallarim de yikildi. Yeniden catlma ignesi vurdular bu aksam iliskiye giricez yine. Sali gunu bida gidicez. Bence yine olmuycak hic umudum yok kalmadi hevesim de cok yoruldum...
Merhaba.. 6 aylık evliyim. Geçen ay kimyasal gebelik yaşadım. İlk denememizdi üzüldüm haliyle ama doktorum bi sorunun yok üzülme, denmeye devam et dedi. Yumurtlama günü takibi bile nasıl yapılır bilmiyordum. Bu ay ovulasyon testi aldım. Regliden sonraki 2. gün de soğan kürüne başladım. 4 Gün oldu başlayalı. Ama ben günde 1 kez içiyorum. Reglim 28-30-32 gün arası değişiyor. Sağlıklı yumurtlamaya yardımcı olur diye başladım. Biraz akıntım oldu. Temizlemesiyle ilgili bir şeyler okumuştum. İşe yarıyor sanırımGünde 2 sefer içmeli miyim sizce?
Canim bende kasim 22 icmeye basladim 15 gun ictim ve normal adetim zamninda bu ayin 8.inde oldum agrili bi sekilde simdi ocakta umutlandim ins ise yararda hamis kalirim bendeSoğan kürünü 15 gün uygulayamadım sonlara doğru.. aksattım bazı sebeplerden dolayı..
ve batım yarın yada salı günü çünkü değişiyor 28-29-30 günler arasında..
ve bugün sabahtan beri biraz mide bulantısı,kasıklarda ağrı ve belim ağrıyor..
inşallah işe yaradığının belirtisidir de hamile kalırım bu ay..
benim gibi beklemede olan arkadaşlar ne gibi belirtileriniz var paylaşır mısınız??
Gelismeleri bana da yazarmisin cnmMerhaba.. 6 aylık evliyim. Geçen ay kimyasal gebelik yaşadım. İlk denememizdi üzüldüm haliyle ama doktorum bi sorunun yok üzülme, denmeye devam et dedi. Yumurtlama günü takibi bile nasıl yapılır bilmiyordum. Bu ay ovulasyon testi aldım. Regliden sonraki 2. gün de soğan kürüne başladım. 4 Gün oldu başlayalı. Ama ben günde 1 kez içiyorum. Reglim 28-30-32 gün arası değişiyor. Sağlıklı yumurtlamaya yardımcı olur diye başladım. Biraz akıntım oldu. Temizlemesiyle ilgili bir şeyler okumuştum. İşe yarıyor sanırımGünde 2 sefer içmeli miyim sizce?
Soğan kürünü 15 gün uygulayamadım sonlara doğru.. aksattım bazı sebeplerden dolayı..
ve batım yarın yada salı günü çünkü değişiyor 28-29-30 günler arasında..
ve bugün sabahtan beri biraz mide bulantısı,kasıklarda ağrı ve belim ağrıyor..
inşallah işe yaradığının belirtisidir de hamile kalırım bu ay..
benim gibi beklemede olan arkadaşlar ne gibi belirtileriniz var paylaşır mısınız??
Gelismeleri bana da yazarmisin cnm
Canim bende kasim 22 icmeye basladim 15 gun ictim ve normal adetim zamninda bu ayin 8.inde oldum agrili bi sekilde simdi ocakta umutlandim ins ise yararda hamis kalirim bende
Merhaba ebrar bnde 13 gün uyguladim sogan kürünü 4 gün var reglime bende de kasiklarimda ve belimde ağrı var hasta olacakmışm gibi hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?