Ewet canim benimde ictikten sonraki ay gununde geldi ve cok agrili adet gordum simdi diorum belki ocskts ise yarar tabi bu surecte tekrr icmiyecegim bekliom sadece 2.ayd ksln varmis bende okudum eger olmazsa doktora gidicem canim bende
Evet oleymis canim yapiyimmbende bide benim ilk gece kanamm olmsdi ondanda korkuyorum yaaaBenimde çok ağrılı geçer hep bu ay soğan suyu içtiğim için fazla olmaz diye düşündüm çünkü çoğu kişide öyle olmuş ama bende bi etki etmedi ağrı kesiciyle duruyorum şuan..
şimdi bi daha adet olmadan 10 gün önce içecekmişsin canım bi araştır istersen..
Slm ebrar adet mi oldun senBenimde çok ağrılı geçer hep bu ay soğan suyu içtiğim için fazla olmaz diye düşündüm çünkü çoğu kişide öyle olmuş ama bende bi etki etmedi ağrı kesiciyle duruyorum şuan..
şimdi bi daha adet olmadan 10 gün önce içecekmişsin canım bi araştır istersen..
Slm ebrar adet mi oldun sen
Hayrlisi olsn inş.evet canım maalesef oldum hemde hiç gecikmeden aynı gününde..
Hayrlisi olsn inş.önümüzdeki ay hamiş olursun... bnde beklemedym
Allah razi olsn cnm..ama adet olma sinyalleri var...bakaliminşallah canım seninde hayırlısı olsun beklediğine değer umarım..
Benimde 4. Gün canım acaba sana yan etkimi etti bir araştır dikkat et kendine bende akıntı da yok sadece belim ve başım agrıyor Allahım sen şifa et hepimize
Aaa cok sevindim Hayirlisi ile dunyaya getirun insallah ben 1 seneyi geckindr istyorum olmadi normalde hic karnim agrmiz gecen ay cok yogun ve agrili bir adet donemi gecrdim bu ay birde bunu deneyeyim dedim ne mutlu size35 yasin ustundeyim. 6 ay deneme sonuncunda doktora gidecektim. 6. Ayda sogan kurunu uygulamaya karar verdim. Adet bitimi uyguladim kuru. Su an hamileyim. Ben bu kurun ise yaradigina inaniyorum...
Canim bugun kasinti olayim yok sukur bende ac karnina icemyorum migrenin var ise soğan baş agrisi yapabilir bende dün bir rüya gòrdum devam etcem birkmdan 15gune kadr insallah ise yararBenimde 4. Gün canım acaba sana yan etkimi etti bir araştır dikkat et kendine bende akıntı da yok sadece belim ve başım agrıyor Allahım sen şifa et hepimize
Canim Kist veya herhangi bir rahtsizlgin varsa bu kan onun patladigini gosteryor i.saracoğlu öle soyluyorKizlaar bisi sorucam sogan kurunu yeni kullanmaya basladim adetin 11. Gunu kullanmadan oncede oluyodu bu akintilarimda ara ara kan goruyorum bole minik minik aynisini yasayanlar var mi acaba
Valla canim bu sefer oyle yaptim hatta isteksiz bile yaptim yani moral bozuk olunca :) bugun yine doktora gittim sonuc yine negatif :) her türlü olmuyo yani sasirmiycam artik..canım kendini çok şartlama böyle olursa olur olmazsa da hayırlısı de, öbürtürlü kendinde negatife şartlıyorsun kendini önemseme boşver.
Canim ya nasil ilk gece kanama olmadi benimde olmadi bi iki damla o kadar sen neyden supheleniosunki neden korkuyosun kanama olayinca noluyo bakEvet oleymis canim yapiyimmbende bide benim ilk gece kanamm olmsdi ondanda korkuyorum yaaa
merhaba öncelikle hayırlı olsun bebeğinizi kucağınıza sağlıkla alırsınız inşallah. kürü tam eksiksiz bir şekilde mi uyguladınız ilk ayda mı hamile kaldınız35 yasin ustundeyim. 6 ay deneme sonuncunda doktora gidecektim. 6. Ayda sogan kurunu uygulamaya karar verdim. Adet bitimi uyguladim kuru. Su an hamileyim. Ben bu kurun ise yaradigina inaniyorum...
Ne güzel bir haber saglıkla kucağınada alırsın inşallah Rabbim seni ve meleğini korusun canım35 yasin ustundeyim. 6 ay deneme sonuncunda doktora gidecektim. 6. Ayda sogan kurunu uygulamaya karar verdim. Adet bitimi uyguladim kuru. Su an hamileyim. Ben bu kurun ise yaradigina inaniyorum...
Bendeki tek deyişiklik adet bitimi birinci haftada yumurtladım yok canım migren falan yok ama baş agrım falen var bir anlam veremedim hayırdır inşallah rüyan canım ben bazen kahvaltı öncesi içiyorum bazende kahvaltıdan 2 saat sonra sen de öyle yap şifa olur inşallah hepimize hadi bu yılın son Ay'ı inşallah hepimiz mutlu bir haber alırızCanim bugun kasinti olayim yok sukur bende ac karnina icemyorum migrenin var ise soğan baş agrisi yapabilir bende dün bir rüya gòrdum devam etcem birkmdan 15gune kadr insallah ise yarar
Canim kanama olmasi seni korkutmsin kanamanin olmasi icinin temizlendgini gosterir diyorum endise etme arastir bi doktora git ama hep bu sekilde bende kist fikan yoktu ama sende kanama olmai kötü bir durum degil diyorum sen cok endise edersen yinede bir doktora danisabilirsinCanim ya nasil ilk gece kanama olmadi benimde olmadi bi iki damla o kadar sen neyden supheleniosunki neden korkuyosun kanama olayinca nocanim luyo bak
Beni de telaslandirdin simdi zaten anlam veremiyodum nasil oyle olduguna
Canim insallah dedgin gbi Allah bizede nasip edr kucagimizi bos birkmaz sen ne zamadir istyorsun acabaNe güzel bir haber saglıkla kucağınada alırsın inşallah Rabbim seni ve meleğini korusun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?