Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Amin inş.:) Bugün baya temizlik yaptm ondan mi bilmiyorum ama kasiklarm ağrıyor ha oldum ha olacakmışm gibi inş. Olmayiz hamile oluruz:)

Ins canim yaaa hamis kaliriz ama hep o ay hamile kaliyolar kuru uygulayanlar 2.ayda kaliniyosa umut verdin sende bana canim nerden duydun ole oldugunu

Ins canim yaaa hamis kaliriz ama hep o ay hamile kaliyolar kuru uygulayanlar 2.ayda kaliniyosa umut verdin sende bana canim nerden duydun ole oldugunu

araştırdım ve burada da çoğu kişinin öyle olmuş canım.. % 100 öyle diyemem sana ama inşallah doğrudur canım.. sen ne zamandan beri istiyorsun bebek??

Nasil bi tedaviye başliyacan
canım doktor yumurtalıklarımın çalışmadıgını ve 0,39 mm de çikolata kistim oldugunu söyledi adetin ikinci günü gel bakalım dedi ilaç tedavisine başlayacak şimididen de vitamin ignesi verdi gidene kadar da o igneleri vurulucam bende b12 vitamin eksikligi var hayırlısı bakalım

Benim bugün dördüncü günüm soğan kürü nde.ilk iki gün midem almayarak iciyodum.şimdi biraz daha iyi gibi.soğan sevmediğim halde bu kuru kullanmaya başladım.allahım bebek isteyen herkese versin inşallah.şifa olsun herkese de.

Kizlaar bisi sorucam sogan kurunu yeni kullanmaya basladim adetin 11. Gunu kullanmadan oncede oluyodu bu akintilarimda ara ara kan goruyorum bole minik minik aynisini yasayanlar var mi acaba

bende klomen ilk defa kullandım bu ay olmazsa soğan kürüne başlıyacağım soğan suyu kistleri küçültüp yok ediyormuş herhalde bir arkadaşın kızında kıst varmış ilaç falan işe yaramamış soğan suyuyla kurtulmuş bizde deneyelim gerçi 4 ay önce ben 3 gün falan denedim ondanmıdır bilmem ama sürpriz bir gebelik olmuştu sonra düşük oldu gerçi genede denemek lazım.

Kizlaar bisi sorucam sogan kurunu yeni kullanmaya basladim adetin 11. Gunu kullanmadan oncede oluyodu bu akintilarimda ara ara kan goruyorum bole minik minik aynisini yasayanlar var mi acaba
soğan suyu akıntıya kiste iyi geliyormuş bence o senin içini temizliyordur ama çok abartmadan içmek lazım herseyin fazlasıda zarar çünkü böbrekleri yoruyormuş fazlası canım

soğan suyu akıntıya kiste iyi geliyormuş bence o senin içini temizliyordur ama çok abartmadan içmek lazım herseyin fazlasıda zarar çünkü böbrekleri yoruyormuş fazlası canım
birde soğan suyu nun içine saplarıyla maydonoz at düdüklüde kaynak ki vitamini içinde kalsın varsa bi problem temizliyo idrar yollarına da çok iyi geliyormuş

Anladim cnm bazilari gunde iki defa diyor bazilari da 1 bilemedim onu. Bide tas dusuruyorum bobrek deyince belki onada faydasi olur

Anladim cnm bazilari gunde iki defa diyor bazilari da 1 bilemedim onu. Bide tas dusuruyorum bobrek deyince belki onada faydasi olur
canım 2 defa iç bence ama 10 15 günden fazla uygulama taş düşürmedede etkili olabilir sonuçta idrar yollarını falanda temizliyo maydanoz ben dün ısırgan aldım yarın ona başlıycam

kızlar bu incir kürü yumurtalıkları yeterlı olmayan hanımlar için yazıyr ibrahım saraçoğlunun sitesinde,benimkıler yeterlı ,doktor demişti..soğan kürü olmadı yani hamıle kalamdım ıkı aydır ama sizce bu incir kürünü yapayım mı ?

Canim 8 aylik evliyom evlendigimden beri dusunuyom olmadi daha yaaa

hemen hemen aynı ayda evlenmişiz bizde düşünüyoruz canım ama olmuyor..
stresten olmuyor diyorlar bilmiyorum neden..
bugünde kırmızılar geldi en kısa zamanda doktora gitmek gerekiyor..

canim sen daha 1ay yaptin ve adet gordun diger ay ins hamis kalirsin bwnde ole umutluyum

Evet canım hiç aksatmadan gününde geldi maalesef..
Üzülmedim çünkü 9 ayda kilo aldım vermek istiyorum önce, 2-3 ay erteleyeceğim..
Ve bu süre içinde de doktora gideceğim..
Ewet canim benimde ictikten sonraki ay gununde geldi ve cok agrili adet gordum simdi diorum belki ocskts ise yarar tabi bu surecte tekrr icmiyecegim bekliom sadece 2.ayd ksln varmis bende okudum eger olmazsa doktora gidicem canim bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…