- 29 Kasım 2014
- 47
- 19
- 13
- 36
Amin inş.:) Bugün baya temizlik yaptm ondan mi bilmiyorum ama kasiklarm ağrıyor ha oldum ha olacakmışm gibi inş. Olmayiz hamile oluruz:)ilk ay hamiş olamayan ikinci ay kalabiliyormuş inşallah seninde öyledir canım.. bende bu ay olmazsa gelecek ay için umutluyum hadi bakalım hayırlısı
inşallah hamilelik belirtisidir canım şimdiden moralini bozma..
beklenen bat gelmez de bizde hamiş oluruz Allah'ım inşallah..
Ins canim yaaa hamis kaliriz ama hep o ay hamile kaliyolar kuru uygulayanlar 2.ayda kaliniyosa umut verdin sende bana canim nerden duydun ole oldugunuSoğan kürünü 15 gün uygulayamadım sonlara doğru.. aksattım bazı sebeplerden dolayı..
ve batım yarın yada salı günü çünkü değişiyor 28-29-30 günler arasında..
ve bugün sabahtan beri biraz mide bulantısı,kasıklarda ağrı ve belim ağrıyor..
inşallah işe yaradığının belirtisidir de hamile kalırım bu ay..
benim gibi beklemede olan arkadaşlar ne gibi belirtileriniz var paylaşır mısınız??
Ins canim yaaa hamis kaliriz ama hep o ay hamile kaliyolar kuru uygulayanlar 2.ayda kaliniyosa umut verdin sende bana canim nerden duydun ole oldugunu
canım doktor yumurtalıklarımın çalışmadıgını ve 0,39 mm de çikolata kistim oldugunu söyledi adetin ikinci günü gel bakalım dedi ilaç tedavisine başlayacak şimididen de vitamin ignesi verdi gidene kadar da o igneleri vurulucam bende b12 vitamin eksikligi var hayırlısı bakalımNasil bi tedaviye başliyacan
Canim 8 aylik evliyom evlendigimden beri dusunuyom olmadi daha yaaaaraştırdım ve burada da çoğu kişinin öyle olmuş canım.. % 100 öyle diyemem sana ama inşallah doğrudur canım.. sen ne zamandan beri istiyorsun bebek??
soğan suyu akıntıya kiste iyi geliyormuş bence o senin içini temizliyordur ama çok abartmadan içmek lazım herseyin fazlasıda zarar çünkü böbrekleri yoruyormuş fazlası canımKizlaar bisi sorucam sogan kurunu yeni kullanmaya basladim adetin 11. Gunu kullanmadan oncede oluyodu bu akintilarimda ara ara kan goruyorum bole minik minik aynisini yasayanlar var mi acaba
birde soğan suyu nun içine saplarıyla maydonoz at düdüklüde kaynak ki vitamini içinde kalsın varsa bi problem temizliyo idrar yollarına da çok iyi geliyormuşsoğan suyu akıntıya kiste iyi geliyormuş bence o senin içini temizliyordur ama çok abartmadan içmek lazım herseyin fazlasıda zarar çünkü böbrekleri yoruyormuş fazlası canım
Anladim cnm bazilari gunde iki defa diyor bazilari da 1 bilemedim onu. Bide tas dusuruyorum bobrek deyince belki onada faydasi olursoğan suyu akıntıya kiste iyi geliyormuş bence o senin içini temizliyordur ama çok abartmadan içmek lazım herseyin fazlasıda zarar çünkü böbrekleri yoruyormuş fazlası canım
canım 2 defa iç bence ama 10 15 günden fazla uygulama taş düşürmedede etkili olabilir sonuçta idrar yollarını falanda temizliyo maydanoz ben dün ısırgan aldım yarın ona başlıycamAnladim cnm bazilari gunde iki defa diyor bazilari da 1 bilemedim onu. Bide tas dusuruyorum bobrek deyince belki onada faydasi olur
sende ne gibi problem vardıcanım 2 defa iç bence ama 10 15 günden fazla uygulama taş düşürmedede etkili olabilir sonuçta idrar yollarını falanda temizliyo maydanoz ben dün ısırgan aldım yarın ona başlıycam
Oyle yapicam artik canimcanım 2 defa iç bence ama 10 15 günden fazla uygulama taş düşürmedede etkili olabilir sonuçta idrar yollarını falanda temizliyo maydanoz ben dün ısırgan aldım yarın ona başlıycam
Canim 8 aylik evliyom evlendigimden beri dusunuyom olmadi daha yaaa
Adetmi gordunhemen hemen aynı ayda evlenmişiz bizde düşünüyoruz canım ama olmuyor..
stresten olmuyor diyorlar bilmiyorum neden..
bugünde kırmızılar geldi en kısa zamanda doktora gitmek gerekiyor..
hemen hemen aynı ayda evlenmişiz bizde düşünüyoruz canım ama olmuyor..
canim sen daha 1ay yaptin ve adet gordun diger ay ins hamis kalirsin bwnde ole umutluyumhemen hemen aynı ayda evlenmişiz bizde düşünüyoruz canım ama olmuyor..
Adetmi gordun
Ewet canim benimde ictikten sonraki ay gununde geldi ve cok agrili adet gordum simdi diorum belki ocskts ise yarar tabi bu surecte tekrr icmiyecegim bekliom sadece 2.ayd ksln varmis bende okudum eger olmazsa doktora gidicem canim bendeEvet canım hiç aksatmadan gününde geldi maalesef..
Üzülmedim çünkü 9 ayda kilo aldım vermek istiyorum önce, 2-3 ay erteleyeceğim..
Ve bu süre içinde de doktora gideceğim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?