doktorlar çok kötü davranıyorlar sanki orada zorla tutuluyorlar kadının kadın halinden daha çok anlaması gerekirken neden bu kadar kötü davranıyorlar anlamıyorum, yaşadığımız psikolojik bir sıkıntı yaratıyor onlar daha çok bozarak olacak şeyide engelliyorlar herşeyi bizden daha iyi biliyorlar herşeyin tedaviyi etkilediğini. Senin karşına çıkanlar afedersin tam terbiyesizmiş ne demek niye böyle geldin yok kilo salak onu araştırsana işte bir insan kilo aldıysa sıkıntısı var demek ki salla başını al maaşını bizim burda muayene olmak için vesikalık fotoyu gönderip altına da şikayeti yazmak yeterli zaten bende senin yaptığını yaptım paralı muayene oldum ilgilenirler diye ama nerde adamın muayene ücretini ödedim girdim odasına bişey çıkmamış sen bir seneyi doldur öyle gel dedi verdiğim paraya mı yanıyım yoksa yaşadığım hayal kırıklığına mı bilemedim çünkü bu doktorları internette de övüyorlardı ilgilenecekler sorunum düzelecek sandım ama nerdeeevalla işin zor o zaman ne diyim canım bende seninkilere benzer şeyler yaşadım ilk adetim gelmeyince devlete gittim ben ne biliyim pko olduğumu haberim yok tabi. salak doktor adetin gelince gene gel dedi. ulan salak gelse zaten burda ne işim var dimi 5 ay adetim gelmemiş. benim de cahilliğime geldi heralde bişey diyemedim.sonra özele gittim (şuanki doktoruma) ondan memnundum ama daha garanti olur mu diye ege üniversitesine gittim ücretli girdim 5 para etmez bin pişman oldum. beni bi dövmediği kaldı doktorun yerden yere vurdu bu ne hal sen bu kiloyla buraya gelmeye utanmadın mı yaşın kaç senin bu kilo ne bu halde hiç bişey olmaz ben şaşkınlıktan konuşamadım bile bana yaptırmam gereken testleri verdiler odadan cıktım kağıdı yırttım bindik arabaya geldik gene özeldeki doktoruma. allah hepsini nasıl biliyosa öyle yapsın uyduruk doktor hepsi kadın doğumculardan soğuttular beni
aynen canım aynen giden paralara mı yanalım umutlara mı emeklere mi zamana mı? allah kimseyi doktorların eline düşürmesin bizi şu hastalıktan kurtarsın millete elaman dedirtmesin allah bize de bebişler versin hem doktorlardan kurtulalım hem milletin dilinden. işin bide o boyutu vardoktorlar çok kötü davranıyorlar sanki orada zorla tutuluyorlar kadının kadın halinden daha çok anlaması gerekirken neden bu kadar kötü davranıyorlar anlamıyorum, yaşadığımız psikolojik bir sıkıntı yaratıyor onlar daha çok bozarak olacak şeyide engelliyorlar herşeyi bizden daha iyi biliyorlar herşeyin tedaviyi etkilediğini. Senin karşına çıkanlar afedersin tam terbiyesizmiş ne demek niye böyle geldin yok kilo salak onu araştırsana işte bir insan kilo aldıysa sıkıntısı var demek ki salla başını al maaşını bizim burda muayene olmak için vesikalık fotoyu gönderip altına da şikayeti yazmak yeterli zaten bende senin yaptığını yaptım paralı muayene oldum ilgilenirler diye ama nerde adamın muayene ücretini ödedim girdim odasına bişey çıkmamış sen bir seneyi doldur öyle gel dedi verdiğim paraya mı yanıyım yoksa yaşadığım hayal kırıklığına mı bilemedim çünkü bu doktorları internette de övüyorlardı ilgilenecekler sorunum düzelecek sandım ama nerdeee
AMİNNNN AMİN canım inşallah kısa zamanda hepimiz istediğimize kavuşuruz. İşin birde tabi dediğin gibi bu boyutu var yazıkkk çocuğu olmuyo bununda bakışlarından da kurtarsın her ay hamilemisin sorularından da :)aynen canım aynen giden paralara mı yanalım umutlara mı emeklere mi zamana mı? allah kimseyi doktorların eline düşürmesin bizi şu hastalıktan kurtarsın millete elaman dedirtmesin allah bize de bebişler versin hem doktorlardan kurtulalım hem milletin dilinden. işin bide o boyutu var
:) aynen ya bide biz kaçarak evlendik kaçtıktan 7 ay sonra düğünümüz oldu sözde ben düğünde hamileydim. salak karılar kafalarında hesaplıyolar tabi düğünden bi kaç ay sonra anneme çarşıda pazarda kızın doğurdu mu demeye başladılar. o derece yani. bizim ağzımızdan duydunuz mu hamilelik lafını da kendi kafanızdan hesap yapıyonuz yemeyip içmeyip bide bize soruyonuz. güler misin ağlar mısın :) daha neler neler anlatsam roman olur çeşit çeşit insan kitap yazcam ben karar verdim bu hikayeler benle bir solup gitmesinAMİNNNN AMİN canım inşallah kısa zamanda hepimiz istediğimize kavuşuruz. İşin birde tabi dediğin gibi bu boyutu var yazıkkk çocuğu olmuyo bununda bakışlarından da kurtarsın her ay hamilemisin sorularından da :)
20 sınde adet oldum 25ınde bşladım 15 gun yaptım..şuan değerım daha az demekkı cok erken öğrendm hamıl oldgumuAyin kaci basladiin ve hangi tarihte ogrendin canim vende etkisini gostermedi mi acaba
canım ben bu ay kullandım adete 9 gun varken öğrendim .ama değerım daha çok az o yüzden. erken öğrendim sebebı soğan kuru bence bende duzezsızlık var 36.gune göre hesapladım 9 gun vardı.demekkı sopan kuru erken yumurtklatmış 36 güne göreYaaa cnm allh bagislasin cok sevindim bende 15 gun kullandim sogan kurunu gecen ay kullandiktsn sonra adet gordum senin nasil oldu bilgilenditirmisin sevinirim cnm
canım bım ıdrarda belkı bır 20 dk sı-onra sılık çıktı eğer ıdrar testı yapıyorsun bekle hemen atma testiHayırlı olsun cnm ALLAH sorunsuz kucağına almayı nasip etsin.darısı bizim başımıza.ben iki ay önce denedim 15 gün işe yaramadı. Benimde midem bulanıyor arada başım dönüyor falan ama piskolojik olduğunu düşünüyorum çünkü 2 günde bir test yapıyorum negatif. Adet günümü bilmediğim için adetime kaç gün kala yapmam gerektiğinide bilmiyorum. Nezamn adet olacağım belirsiz.
canım folıo adında folık aşıt tabletini hem ben hemde eşim kullanıyoruzC
Canim cok saol biz e vitmini ve keciboynuzu kuru yapiyorum yaklasik bir aydir simdi bende klomene basladim ilkkez esimede takviye bakalim insallah sonuc aliriz siz ne vitamini kullaniyosunuz adi ne ? Yavas ileri hareket var %54 iste insallah hizlanire
Bencede paranla rezil olma gideceksende iui bi doktora git inşallah kütlerin faydası olutda dr gerek kalmaz.bu arada bazı topiklerde beline yakı yapıştırıp hamile kalanlatın yazılarını okudum bana mantıklı geldi.deniycem sende dene sonuçta zararlı nirşey değil:)canım zaten yıldım iyice bekliyorum kendim deniyorum soğan kürüydü, civan perçemi, aslan bilmemnesi, keçi boynuzu, havuç suyu ne varsa deniyorum sonraki regliden sonra incire başlıycam bir seneyi zaten geçti ama içimde gitme hevesi kalmadı doktora zaten aynı doktora gitmem zaten gidersemeğer para veripte hiçbir ayrıcalık görmemek hoş değil.
mantığı neymişki acaba şimdi merak ettimBencede paranla rezil olma gideceksende iui bi doktora git inşallah kütlerin faydası olutda dr gerek kalmaz.bu arada bazı topiklerde beline yakı yapıştırıp hamile kalanlatın yazılarını okudum bana mantıklı geldi.deniycem sende dene sonuçta zararlı nirşey değil:)
Hey Allahım öküzün altında buzağı aramak bu olsa gerek millete dedikodu lazım empati onların neyine gerek ama kitap yazma fikri hoşuma gitti bende mi yazsam acaba?:) aynen ya bide biz kaçarak evlendik kaçtıktan 7 ay sonra düğünümüz oldu sözde ben düğünde hamileydim. salak karılar kafalarında hesaplıyolar tabi düğünden bi kaç ay sonra anneme çarşıda pazarda kızın doğurdu mu demeye başladılar. o derece yani. bizim ağzımızdan duydunuz mu hamilelik lafını da kendi kafanızdan hesap yapıyonuz yemeyip içmeyip bide bize soruyonuz. güler misin ağlar mısın :) daha neler neler anlatsam roman olur çeşit çeşit insan kitap yazcam ben karar verdim bu hikayeler benle bir solup gitmesin
Canım amaç beli yumurtalıkları ve rahmi sıcak tutmak:)hem yumurtaların çatlamasına yardımcı olmak hemde çocuğun rahme kolay tutunmasını sağlamak:)hep küçüklüktn beri derler ya kendinizi sıcak tutun çocugunuz olmaz dıyemantığı neymişki acaba şimdi merak ettim
Ozaman onuda deniyeceğim bir zararı yok nasılsa sıcakta tutuyor neden olmasınCanım amaç beli yumurtalıkları ve rahmi sıcak tutmak:)hem yumurtaların çatlamasına yardımcı olmak hemde çocuğun rahme kolay tutunmasını sağlamak:)hep küçüklüktn beri derler ya kendinizi sıcak tutun çocugunuz olmaz dıyevalla sanki biraz bağlantılı gibi:))tabi bu benim mantığım asıl amaç ne bilmiyorum?
inşallah canım rabbim hayırlısı ile anne olmayı nasip etsinReglime 5 gün kaldi heyecanla bekliyorum inş. Olmam
Hepimize inşallahinşallah canım rabbim hayırlısı ile anne olmayı nasip etsin
inşallah canım bende başladım bakalım tedaviye hastalıgımın ikinci günü doktora gidecegim :)Hepimize inşallah
Valla fena fikir değilHey Allahım öküzün altında buzağı aramak bu olsa gerek millete dedikodu lazım empati onların neyine gerek ama kitap yazma fikri hoşuma gitti bende mi yazsam acaba?DDD
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?