civan perçemi adet sökerCanim soğan kuru var iste adetleride duzene sokabilyormus
Sen adet duzesizligimi yoksa bebis icin mi kullandin bunalri canimevetttt ikinci ayımız da da civan perçemi, aslan pençesi ne de yakı bir işe yaramadı soğan suyunu da unutmayım tabi
bebiş için deniyorum bir senedir olmuyor adetim düzenli sıkıntım yokSen adet duzesizligimi yoksa bebis icin mi kullandin bunalri canim
ne zama kullanılıyor. ve nasılcivan perçemi adet söker
Adetinin 7.ci gunu basla tatlmMerhaba arkadaşlar soğan kürünü adetin 7.günümü başlıyoruz, yoksa adetin bitiminden 7 gun sonramı
H.g tatlim :)Merhhaba kızlar ben aranıza yeni katıldım lütfen yardımcı olurmusunuz
Hoşbulduk canım :))H.g tatlim :)
Hoşbulduk canımHosgeldin
Canım napiyon nasilsin ben daha adet olmadm inş da olmam :))Hosgeldin
AminnnnKandiliniz mübarek olsun hanimlarr Allah gonlunuzden gecen her seyin hayirlisini nasip etsin insallah hepimize nur topu gibi bebisler versin gece uykularimiz bölünsun yemeklerden midemiz bulansin ilk kez uzulmeden kilolari alalim insallahh
Canim hastayim bogaz agrisi cekyorum 2 gundue vala nane limon kaynatyorum.kenime sicak cay ice ice biraz hafiflettim ses filan gitti bende bende henuz adet olmadim tatlim ins olmayiz olmazsam iste doktora gdecem hem test icin hemde muayene olcam ama bogazim gecer herhalde ozamana kadarCanım napiyon nasilsin ben daha adet olmadm inş da olmam :))
Cok geçmiş olsun canim rabbim sifa versin. Sogan kurun bitti miCanim hastayim bogaz agrisi cekyorum 2 gundue vala nane limon kaynatyorum.kenime sicak cay ice ice biraz hafiflettim ses filan gitti bende bende henuz adet olmadim tatlim ins olmayiz olmazsam iste doktora gdecem hem test icin hemde muayene olcam ama bogazim gecer herhalde ozamana kadar
Ay sadce sol gögusumde bir agri var benim baska bisj yok adet gunum 7 si ama 12 ye kadr beklrm ben 12iymis gbi hesap edip tekrar 4 gun kur uapacam cunku duzensilstu gecen ay cok erken oldum 18 inden teee 13 e denke geldiCanım napiyon nasilsin ben daha adet olmadm inş da olmam :))
Bende de aynen öyle oldu ama pembemsi akinti geldi galiba adet oldum bu ay da gitti sogan kuru yalan olduSimdi sana mesji yazdim bisi hiseetim.lavobaya gttim bembeyaz bir akinti gelmis canim benden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?