- 8 Aralık 2014
- 207
- 112
- 53
- 34
ewett canimm sen oldunmu adetini bir gun kaldi ins olmayizzzBen mi canim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ewett canimm sen oldunmu adetini bir gun kaldi ins olmayizzzBen mi canim
Olmadm tatlm ins da olmayiz ins rabbim bize de nasip etmistir bu kezewett canimm sen oldunmu adetini bir gun kaldi ins olmayizzz
Canim bende olmadim belirtim yok kasiklrmda hafif batmalar var ama umudum yok pek kendmi dinlemek istemyorum bir anda oladabilirm yani ana coook hasatyim sesim gtti ilacta kullanmiyorumEvet haklsn ama adet belirtileri var olmazsam yarin kanda baktiracm. Sende durumlar nasil
Canim benim belim asiri agriyo sun gece karnim cok agriyodu sag kasigim asiti agriyordu coj tuhaf bisey gaz sancicina benzer sabah kesin adet olurm dedim % 100 ama bisey yokCanim bende olmadim belirtim yok kasiklrmda hafif batmalar var ama umudum yok pek kendmi dinlemek istemyorum bir anda oladabilirm yani ana coook hasatyim sesim gtti ilacta kullanmiyorum
Insallah belli olmaz cnm bendede umut yok ama yinedw küçük bir umutCanim bende olmadim belirtim yok kasiklrmda hafif batmalar var ama umudum yok pek kendmi dinlemek istemyorum bir anda oladabilirm yani ana coook hasatyim sesim gtti ilacta kullanmiyorum
Benimki zaten ayin 7si ama 12ye kadr beklrm ben biraz ev supurdum gelsin die gelmedi bu ay cok dua ertim kendim ve tun isteynler icin bugun ruyamda annem hamileymis ve doguma gdcekmis rahar rahat sarma saryordu sasiryorum aslimda benim 4gunluk kalan kuri yapamam gerek ama annemin bie komsusu sogan ve sarimsak kuru yapms hamile kalmis sonrsa devam.edince dusrmus korktum artik yapmadim 14gum.bitti yapamdimOlmadm tatlm ins da olmayiz ins rabbim bize de nasip etmistir bu kez
Ayy sahi mi ben tam 15 gun kullandm ama hamile oldugumu düşünüyorum zaten. Bugun temizlik yaptm cok belim agriyo şimdi asiri derecede ins bisey olmazBenimki zaten ayin 7si ama 12ye kadr beklrm ben biraz ev supurdum gelsin die gelmedi bu ay cok dua ertim kendim ve tun isteynler icin bugun ruyamda annem hamileymis ve doguma gdcekmis rahar rahat sarma saryordu sasiryorum aslimda benim 4gunluk kalan kuri yapamam gerek ama annemin bie komsusu sogan ve sarimsak kuru yapms hamile kalmis sonrsa devam.edince dusrmus korktum artik yapmadim 14gum.bitti yapamdim
Benimki 6 si yarına kadar gelmezse ki inşallah gelmez gidip test yapacm inşallah güzel haberler aliriz inşallahBenimki zaten ayin 7si ama 12ye kadr beklrm ben biraz ev supurdum gelsin die gelmedi bu ay cok dua ertim kendim ve tun isteynler icin bugun ruyamda annem hamileymis ve doguma gdcekmis rahar rahat sarma saryordu sasiryorum aslimda benim 4gunluk kalan kuri yapamam gerek ama annemin bie komsusu sogan ve sarimsak kuru yapms hamile kalmis sonrsa devam.edince dusrmus korktum artik yapmadim 14gum.bitti yapamdim
Insallah gelmez insallahBenimki 6 si yarına kadar gelmezse ki inşallah gelmez gidip test yapacm inşallah güzel haberler aliriz inşallah
canim bende temizlik yaptim ya bugun a benim karnimin yamlarimda batmalsr vsrki acaba psiklkmi bilemedim ama bugun gun boyu hissettim soguk alinginligi icin bal aldim bala ne katarsam iyi olur pul biber olur mu acabaAyy sahi mi ben tam 15 gun kullandm ama hamile oldugumu düşünüyorum zaten. Bugun temizlik yaptm cok belim agriyo şimdi asiri derecede ins bisey olmaz
Bali ilik suyla karistir ve corekotunu yedikten sonra kullan iyiymis soguk alginliginaCanim
canim bende temizlik yaptim ya bugun a benim karnimin yamlarimda batmalsr vsrki acaba psiklkmi bilemedim ama bugun gun boyu hissettim soguk alinginligi icin bal aldim bala ne katarsam iyi olur pul biber olur mu acaba
Canim bende yarin olmazsam test yapicam idrar testi cikarmikiBenimki 6 si yarına kadar gelmezse ki inşallah gelmez gidip test yapacm inşallah güzel haberler aliriz inşallah
Benimki 6 si yarına kadar gelmezse ki inşallah gelmez gidip test yapacm inşallah güzel haberler aliriz inşallah
YOk ben kanda baktiracm idrar testi yap ama kanda baktirsan daha iyiSendemi idrar testi yocan
Ayy tatlm hadi ins birbirimize mujde veririz ins rabbim nasip etmistir tutunmustr bebislerimizBir gun gecme ile idrarda cikmyabolr ama kandi kesim cikad