Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Canim bende olmadim belirtim yok kasiklrmda hafif batmalar var ama umudum yok pek kendmi dinlemek istemyorum bir anda oladabilirm yani ana coook hasatyim sesim gtti ilacta kullanmiyorum
Canim benim belim asiri agriyo sun gece karnim cok agriyodu sag kasigim asiti agriyordu coj tuhaf bisey gaz sancicina benzer sabah kesin adet olurm dedim % 100 ama bisey yok

Canim bende olmadim belirtim yok kasiklrmda hafif batmalar var ama umudum yok pek kendmi dinlemek istemyorum bir anda oladabilirm yani ana coook hasatyim sesim gtti ilacta kullanmiyorum
Insallah belli olmaz cnm bendede umut yok ama yinedw küçük bir umut

akasyaa benim yumurtalar nasıl bıraktıysam öyle duruyor ya :KK61: doktor ölçtü biçti :KK61:ama kaç mm diye sormadım moralim çok bozuldu :KK61: haftaya çağırdı böyle olunca geç yumurtlama oluyor dedi

Olmadm tatlm ins da olmayiz ins rabbim bize de nasip etmistir bu kez
Benimki zaten ayin 7si ama 12ye kadr beklrm ben biraz ev supurdum gelsin die gelmedi bu ay cok dua ertim kendim ve tun isteynler icin bugun ruyamda annem hamileymis ve doguma gdcekmis rahar rahat sarma saryordu sasiryorum aslimda benim 4gunluk kalan kuri yapamam gerek ama annemin bie komsusu sogan ve sarimsak kuru yapms hamile kalmis sonrsa devam.edince dusrmus korktum artik yapmadim 14gum.bitti yapamdim

Benimki zaten ayin 7si ama 12ye kadr beklrm ben biraz ev supurdum gelsin die gelmedi bu ay cok dua ertim kendim ve tun isteynler icin bugun ruyamda annem hamileymis ve doguma gdcekmis rahar rahat sarma saryordu sasiryorum aslimda benim 4gunluk kalan kuri yapamam gerek ama annemin bie komsusu sogan ve sarimsak kuru yapms hamile kalmis sonrsa devam.edince dusrmus korktum artik yapmadim 14gum.bitti yapamdim
Ayy sahi mi ben tam 15 gun kullandm ama hamile oldugumu düşünüyorum zaten. Bugun temizlik yaptm cok belim agriyo şimdi asiri derecede ins bisey olmaz

Benimki 6 si yarına kadar gelmezse ki inşallah gelmez gidip test yapacm inşallah güzel haberler aliriz inşallah

[E="Akasya, post: 38684837, member: 219672"]Narin ben de bugün başladim ama içmekte çok zorlandim 15 gün devam edebilir miyim bilmiyorum.[/QUOTE]
-kızlar bende bu soğan kürünü 3 yıl önce yaptım 15 günlük kürler halinde sabah aç karınla içtim 5-6 ay kadar da devam ettim ama bir faydasını göremedim bu yüzden de bir daha denemedim. ..Rabbim kimseye evlat aratmasın isteyen herkese nasip etsin inşallah. ..

Canim
Ayy sahi mi ben tam 15 gun kullandm ama hamile oldugumu düşünüyorum zaten. Bugun temizlik yaptm cok belim agriyo şimdi asiri derecede ins bisey olmaz
canim bende temizlik yaptim ya bugun a benim karnimin yamlarimda batmalsr vsrki acaba psiklkmi bilemedim ama bugun gun boyu hissettim soguk alinginligi icin bal aldim bala ne katarsam iyi olur pul biber olur mu acaba

Canim
canim bende temizlik yaptim ya bugun a benim karnimin yamlarimda batmalsr vsrki acaba psiklkmi bilemedim ama bugun gun boyu hissettim soguk alinginligi icin bal aldim bala ne katarsam iyi olur pul biber olur mu acaba
Bali ilik suyla karistir ve corekotunu yedikten sonra kullan iyiymis soguk alginligina

Back
X