- 10 Aralık 2014
- 8.631
- 6.441
- 248
Bekle bence cnmBen napsam bi yanim cokkk hevesli test yap dioo bi yanim biraz daha bekle dioo bu beklemekk bile okadar guzelkii kendimi cok kaptirdim bole karnimda sis hamis gibi hissediorumnn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bekle bence cnmBen napsam bi yanim cokkk hevesli test yap dioo bi yanim biraz daha bekle dioo bu beklemekk bile okadar guzelkii kendimi cok kaptirdim bole karnimda sis hamis gibi hissediorumnn
Ikinci kurunmu yoksa sennde canimKızlar benim kürüm de bugün bitti,beklemedeyim,dua edin![]()
BENDE İNTİHAP VARDI KUZUMNormal canim akintinin olmasi ama erken olmus
Hayır ilk defa denedim.inşallah faydası olur.olmazsa bir dahaki aya incir kürüne başlamayı düşünüyorum.Ikinci kurunmu yoksa sennde canim
Ah canim benim kismet adet oldun mu peki uzulme ozaman benimde ole cikar sanrm ben 12sime kadat bekleyeyim ozamanSogan kuru yalan oldu yani![]()
Cok kötüyüm cok adette olmadm daha bari olsamda cabukAh canim benim kismet adet oldun mu peki uzulme ozaman benimde ole cikar sanrm ben 12sime kadat bekleyeyim ozaman
ama 10 Dk sonraki sonuçları dikkate almayın diyor testin arkasındacanım bım ıdrarda belkı bır 20 dk sı-onra sılık çıktı eğer ıdrar testı yapıyorsun bekle hemen atma testi
canim seni cok iyi anliyorumC
Cok kötüyüm cok adette olmadm daha bari olsamda cabuk
Inciwr kurume baslarizKizlar test sonucuma baktm beta hcg 0.1 hamile degilim yani![]()
Off yaa hadi cnm bari güzel haberbsen ver bize inşallah benim bu ay da olmadiCa
canim seni cok iyi anliyorum
Ah be cnm bilmiyorum kagam cok karisik doktora gidecm bugün 3 bucikta klomen versin adet olunca klomen le incir kuru bi arada olurmu kiInciwr kurume baslariz
Canim ama neden uzuluyosunkiii sonucta daha adetin gelmedi buda biseyyy bekle sen canimmm bide sende adet duzensizligi oluyomuydukiiiAh be cnm bilmiyorum kagam cok karisik doktora gidecm bugün 3 bucikta klomen versin adet olunca klomen le incir kuru bi arada olurmu ki
Yo adet düzensizliği hic olmazdi bende 27 gunde 1 olurum zatenbhic sasmaz bugün 27.ci gunum zaten ama olmadm dahaCanim ama neden uzuluyosunkiii sonucta daha adetin gelmedi buda biseyyy bekle sen canimmm bide sende adet duzensizligi oluyomuydukiii