- 10 Aralık 2014
- 8.631
- 6.441
- 248
Valla cnm bisey yok simdilik karin agrisi var adet olacakms gibi ins olmam. Sence hamilemiyim :)Nasilsin su anda pembelikiz degisiklik akinti filan varmi vala bence sen yarin adet olmayacksin ole hissedyorumm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla cnm bisey yok simdilik karin agrisi var adet olacakms gibi ins olmam. Sence hamilemiyim :)Nasilsin su anda pembelikiz degisiklik akinti filan varmi vala bence sen yarin adet olmayacksin ole hissedyorumm
Aynen bende heyecanliym ama jendimi umutlandrmak istemiyorumBendeee cokk heycnliyimm sabitsizimmmm
Insallah olesindir piskoljik olarak gectrmzse bunyenValla cnm bisey yok simdilik karin agrisi var adet olacakms gibi ins olmam. Sence hamilemiyim :)
ANladm cnm bende eskiden olurdu o şeffaf uzayan akinti ama bu kez omadi ins yumurta catlqmistrGebelik adi altinda acilmis bolumede yazdim kuru donemlrde yumrtlama olmyor mu die bir tane arkdas doktora gtmis doktor her bunye ayri hepsi yumurtlama sirasinda akinti olack die bisi yok gayt normal demis.bir tane arkdasta bu akinti spermlerin kayip yumurtyla birlesmine rahme daha kolay bir sekilde iletilesi icin yardimci oldguni solemis bunun icin kuru olanlra ilac verliyrmus
Tatlım sen hangu ilde oturuyonGebelik adi altinda acilmis bolumede yazdim kuru donemlrde yumrtlama olmyor mu die bir tane arkdas doktora gtmis doktor her bunye ayri hepsi yumurtlama sirasinda akinti olack die bisi yok gayt normal demis.bir tane arkdasta bu akinti spermlerin kayip yumurtyla birlesmine rahme daha kolay bir sekilde iletilesi icin yardimci oldguni solemis bunun icin kuru olanlra ilac verliyrmus
Anladm cnm cok uzak degilz bense istanbulda yimAnkara
Evet tatlimAnladm cnm cok uzak degilz bense istanbulda yim
Calisiyon mu cnmEvet tatlim
Kizlarrrr ne durundasinizzzzAynen bende heyecanliym ama jendimi umutlandrmak istemiyorum
Canim tahlil yaptm 3 bucukta cikackKizlarrrr ne durundasinizzzz
İNŞALLAH GÜZEL HABERLERLE GELİRSİNCanim tahlil yaptm 3 bucukta cikack
Ayy insallah canim ama umudum yok ne yalan soyliyim doktor ultrasonla karnima bakti bişey gorunmuyo dedi sence olsa cikmazmydi bugün benim adet günümİNŞALLAH GÜZEL HABERLERLE GELİRSİN
Canim erken yapmamissinn... daha sabah belki aksami bekleseydin yarin yapardin hadi olursan aksamaa insss hayirli sonuclar alirsin canim bende beklemedeyimm ins olmam ama 2 3 gun beklim diom test yapmak icinnnCanim tahlil yaptm 3 bucukta cikack
Ultrasonla bakti karnimaa bisey cikmadi erkenmiydi sence cikmamasiCanim erken yapmamissinn... daha sabah belki aksami bekleseydin yarin yapardin hadi olursan aksamaa insss hayirli sonuclar alirsin canim bende beklemedeyimm ins olmam ama 2 3 gun beklim diom test yapmak icinnn