Azcik bisi hisetsem gidip bakyrm bugun kimbilir kackere gttim lavobaya bilmyrm insallah senin bir gnun benin iki gubum var dahaAyy tatlm hadi ins birbirimize mujde veririz ins rabbim nasip etmistir tutunmustr bebislerimiz![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Azcik bisi hisetsem gidip bakyrm bugun kimbilir kackere gttim lavobaya bilmyrm insallah senin bir gnun benin iki gubum var dahaAyy tatlm hadi ins birbirimize mujde veririz ins rabbim nasip etmistir tutunmustr bebislerimiz![]()
Yeminle bende belki dakka basi bakiyom bugün o kadar temizlik yaptm belki gelir diye yok gelmedi ins gelmezdeAzcik bisi hisetsem gidip bakyrm bugun kimbilir kackere gttim lavobaya bilmyrm insallah senin bir gnun benin iki gubum var daha
Aminnnn inss bebislerimiz bizimledirr coook istiyorum her namazimda okadar cok dua ediyorumki hepimiz icin...[/QUOTE canim vala bende dua ettim hep insallah
Sogan kuru kullanmismiydn sen cnmKizlar okadar cok istiyorum kiii anne olmayi ama adet duzensizliyim var ama agustostan kasima agustosta kasimda dahil heray adet oldum.aralik olmadim eskidende 45 55 gunde bir olurdum bi son 4 ay oldum .demin test yapdim ama uzgunum((((((sadece isigin altinda belli olan ikinci cizgi var fotografda bile cikmiyorki foto atayimm cok uzgunum
Hayir canim kullanmadim bi adetim baslasin sobra sizlere sorucam nasil yaptiginizi ole baslamayi dusunuyorumSogan kuru kullanmismiydn sen cnm
Kullan cnm adet dizensizligine cok iyiHayir canim kullanmadim bi adetim baslasin sobra sizlere sorucam nasil yaptiginizi ole baslamayi dusunuyorum![]()
Aynen bende oyleym cnmAyni adet olacakmisim gibi alt tarafim nasil agriyo sanki gelecekmis gibi tutuyorum
Hayirlisi ins rabbim kucagimizi bos birakmazAynen bende oyleym cnm
O nasil.olyor ya agri hic bilmem ben sadece basim agrir safce gecen ay ilk defa karin agiris cekti iki gun en sideetlisinden ve yogundu alt tarfim yada karnim hic agrimaz benimAynen bende oyleym cnm
AminnHayirlisi ins rabbim kucagimizi bos birakmaz
Insallah hamilelik belirtisidir :))O nasil.olyor ya agri hic bilmem ben sadece basim agrir safce gecen ay ilk defa karin agiris cekti iki gun en sideetlisinden ve yogundu alt tarfim yada karnim hic agrimaz benim
Ay benim erken erken gelirdi bakalim sabirsizm cookHayirlisi ins rabbim kucagimizi bos birakmaz
Benimde oyleydi valla cnmA
Ay benim erken erken gelirdi bakalim sabirsizm cook