Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

23 yasindaym cnm. Eğer isin yuksekse hamile olman cok yuksek ins da oyledir sey sorcam sen ateşini hep aynı saatte mi olctun yoksa hergun herhangi bir saattr mi cnm
Yok canım hergün aynı saatte yataktan kalkmadan ölçtüm.normalde yarın ısımın düşüşe geçmesi lazım bakalım hayırlısı artık

Yok canım hergün aynı saatte yataktan kalkmadan ölçtüm.normalde yarın ısımın düşüşe geçmesi lazım bakalım hayırlısı artık
Anladm cnm hergün ayni saatte olculmesi sart mi oglenki değerler dogru sayilmiyi mu ates olcerkene

Sanıtım benim adet geliyo belim acaip agrıyo ve ara arada kasıklarım adet olcakmışım gibiya kıxlar adet öncesinde göğüslerin ikisi de mi ağrır yoksa tek taraflı da ağrıdığı olur mu benim sol göğsüme dokununca acaip agtıyo ama yaklaşık bi on gündür var busimdide dagçha da arttı ama sadece sol göğsüm.

adet'n kacinci gunu baslayalim ve ikinci adet tarihine ka.c gun kala diye de sorucam ama

Tatlm benimde oyle belirtilerim var kac haftadir ama gelen giden yok

bende pazar günü başlıyorum inşaallah.2 aylık bal tarçın çörekotu küründen sonuç alamadım.birde arı sütü bal polen propolis karışımı uyguluyorum hem ben hem eşim..Rabbim cümlemize nasip etsin inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…