- 10 Aralık 2014
- 8.631
- 6.441
- 248
Yok cnm olmadim ama hamile oldugumu sanmiyorum kan testi adet gunumde negatıf ciktiInsalllahhhh cnm sen ne guzel daha adet olmadin kesin hamilesindirrr
Ama nie bidaha yapmiyosun mesala idrar testiYok cnm olmadim ama hamile oldugumu sanmiyorum kan testi adet gunumde negatıf cikti
Korkuyorum cnm negatifi gormektenAma nie bidaha yapmiyosun mesala idrar testi
Yok canım hergün aynı saatte yataktan kalkmadan ölçtüm.normalde yarın ısımın düşüşe geçmesi lazım bakalım hayırlısı artık23 yasindaym cnm. Eğer isin yuksekse hamile olman cok yuksek ins da oyledir sey sorcam sen ateşini hep aynı saatte mi olctun yoksa hergun herhangi bir saattr mi cnm
Tamam canım sende haber ver olur mu.Muhakkak haber et bende pazartesi tekrar yapacm tabi adet olmazsam
Tamam canim benim haber vercem inşallah guzel haber ama :))Tamam canım sende haber ver olur mu.
Anladm cnm hergün ayni saatte olculmesi sart mi oglenki değerler dogru sayilmiyi mu ates olcerkeneYok canım hergün aynı saatte yataktan kalkmadan ölçtüm.normalde yarın ısımın düşüşe geçmesi lazım bakalım hayırlısı artık
Amin inşallah.Tamam canim benim haber vercem inşallah guzel haber ama :))
Yok canım yataktan kalkar kalkmaz ölçülmesi gerekiyor ve en az 4 saatlik uykudan sonra:)çünkü ısı hemen değişebliyomuş.Anladm cnm hergün ayni saatte olculmesi sart mi oglenki değerler dogru sayilmiyi mu ates olcerkene
1 adet orta boy yemeklik soğanı (kırmızı, mor veya kabuğu beyaz olan soğan kullanılamaz) kabuklarını soyup dörde bölün.
Önceden kaynatılmış 2 su bardağı klorsuz suya ekleyerek 5 dakika daha kaynatın ve içine başka hiç bir şey ilave etmeden sabah ve akşam yemeklerinden önce 1 er bardak bu soğan suyundan tüketin. Soğan kürü‘nü sadece 15 gün uygulayıp bitirin
Adetinin 7.ci gunu basla 15 gun yap. Bidahaki aya da beklenen adet tarihinden 10 gun once 10 gun boyunca yapadet'n kacinci gunu baslayalim ve ikinci adet tarihine ka.c gun kala diye de sorucam ama
Tatlm benimde oyle belirtilerim var kac haftadir ama gelen giden yokSanıtım benim adet geliyo belim acaip agrıyo ve ara arada kasıklarım adet olcakmışım gibiya kıxlar adet öncesinde göğüslerin ikisi de mi ağrır yoksa tek taraflı da ağrıdığı olur mu benim sol göğsüme dokununca acaip agtıyo ama yaklaşık bi on gündür var bu simdide dagçha da arttı ama sadece sol göğsüm.
Senin kaç günün geçti canım?Tatlm benimde oyle belirtilerim var kac haftadir ama gelen giden yok
4 gunum gectiSenin kaç günün geçti canım?
Bayada geçmiş tekrar test yaptır bence p.tesi olmazsa da bi doktora görün bence inşallah bbiştendir cNım gecikmen:)rabbim gönlündekini versin hayırlısıyla imşallah:)4 gubu
4 gunum gecti
Ama adet gunumde 0.1 cikti cnmBayada geçmiş tekrar test yaptır bence p.tesi olmazsa da bi doktora görün bence inşallah bbiştendir cNım gecikmen:)rabbim gönlündekini versin hayırlısıyla imşallah:)
Olabilir canım geç döllenme olduysa çıkmaması çok normal.dediğim gibi sen p.tesiye kdr bekle sonra testi yenile.inşallah bebeğin senibledir canım.Ama adet gunumde 0.1 cikti cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?