Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

amın cnm allah yardımcınız olsun inşallah en kısa zamanda nasıpeder...

Soğan kürüyle aynı ay hamile kalan var mı yani artık bi iki ay daha bekleyecek sabır tahamül ve sinşr sistemi kalmadı kesinse denicem

Kizlarrrrr tek cizgiii sogan kuru ise yaramadiiiii((( cook kotuyim coook umutlanmistim hemde cokk kaptirmistim kendimi ne kotu bi durummus kendimi zor tutuyorim aglammk icinnn
Canım bende seninle aynı durumu yaşadım. SOgan kurunu kullandım. Test yaptım negatif. Dün yaptım bende. Ama sonraki aylarda da olanlar var.ümidimizi kaybetmeyelim.stres de hormonları çok etkiliyo oluruna birakalım. Allahim bebek bekleyen bizlerede nasip eder insallah.saglikla gelsin inşallah.

amin canım darısı sana olur inş. şöle bi durum var benim için onuda sölim ben evlenmeden önce eşimle ilişkiye girmedim tabi nişanlıyken sürtünme yoluyla beraber oluyoduk oda kazayla ucu biraz girer gibi oldu sonra baktım bir iki damla kan geldi ben çok korktum araştırdık zedelenmiş olabiliceğini duyduk doktora gittiğimde bu durumu anlattım oda o zaman bozulmuştur yada zedelenmiştir dedi şimdi kanamaması normal kanıcak diye şart yok esnek olabiliyo demişti sende hiç kan olmamasıda normal yani esnek olduğundan kanama olmadı canım

Hadi hayırlısı cnm ins hamis kalorsin. Bende bu ay kullandm ama adet olmadim hala

Canim peki adet oldun mu sen

canım birşey sorucam soğan kürüne ne zaman başladın ve nasıl yaptın ve ne kadar kullandın acaba yazabilirmisin şimdiden teşekkürler(eğer ayrıntılı yazarsanız çok sevinirm)

canım birşey sorucam soğan kürüne ne zaman başladın ve nasıl yaptın ve ne kadar kullandın acaba yazabilirmisin şimdiden teşekkürler(eğer ayrıntılı yazarsanız çok sevinirm)

1 adet orta boy yemeklik soğanı (kırmızı, mor veya kabuğu beyaz olan soğan kullanılamaz) kabuklarını soyup dörde bölün.

Önceden kaynatılmış 2 su bardağı klorsuz suya ekleyerek 5 dakika daha kaynatın ve içine başka hiç bir şey ilave etmeden sabah ve akşam yemeklerinden önce 1 er bardak bu soğan suyundan tüketin. Soğan kürü‘nü sadece 15 gün uygulayıp bitirin

Kızlar hem soğan kürü kullanıp hem ısı takibi yapan var mı?ben bu ay soğan kürünü uyguladım aynı zamanda ısı takibiylede yumurtlama takibi yapıodum bu ay bi dengesizlik car ya soğan suyundan ya da benim hotmonlardan

Bitti mi soğan kürün cnm

Hayır adet olmadım adet günüm geçen ayin 9 unda ydi bu ay 4 5 gün önce baya adet sancisi gibi ağrılarım vardı şimdi gecti.adet olmadım ama acaba hamile miyim.
Aynen benimde oyle oldu bikaç gun once adet olacakms gibi sancilarm oldu ama olmadm. Adet gunumde yani ayın 6 sinda gidip kanda baktirdm 0.1 negatıf cikti

Evet canım adetime 3 gün var ama brnim yumurtlama günümde 3 gün pembe lekelenmem olduama bunay sanırım yumurtlamadım.çünkü vücut ısım hiç yükselmedi
Belli olmaz cnm inşallah hamilesindir rabbim yazmissa olur elbette. Bende daha olmadm sogan kuru kullanmstm bu ay 4 gundur adet olmadm

Belli olmaz cnm inşallah hamilesindir rabbim yazmissa olur elbette. Bende daha olmadm sogan kuru kullanmstm bu ay 4 gundur adet olmadm
Test yaptın mı birde hangi gün yumurtlaman oldu nasıl tespit ettin bu soğan kürü benim dengemi bozdu.anlamadım bi ara kanamam oldu sende de oldu mu ben soğan küründen olduğunu düşünütorum

Test yaptın mı birde hangi gün yumurtlaman oldu nasıl tespit ettin bu soğan kürü benim dengemi bozdu.anlamadım bi ara kanamam oldu sende de oldu mu ben soğan küründen olduğunu düşünütorum
Bende kanama olmadi cnm galiba benim yumurtam gec catladi bu ay akintim gec oldu adet gunumde kanda test yaptrdm negatif cikti ama hala adet de olmadm gec döllenme olabilirmi acaba umutlanmakda istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…