Yani çok istiyorsun sen belli ki benim gibi ama ben o hormon ilaçlarını kuşlanmak istemiyprum.bekliycem biraz dahaAh canim yaa napacagimi daha bende bilmiyorum doktora gidecm klomen de versin bana
Tatlm simdi ben okul nedeniyle 4 yil karma yurttq kaldm yemeklerimizde hep şap oldu acaba diyorm onun bi etkisi olmusmu hormonlarima ben okulum bittigi 3. Cu haftada evlendmYani çok istiyorsun sen belli ki benim gibi ama ben o hormon ilaçlarını kuşlanmak istemiyprum.bekliycem biraz dahabizim bi şekilde şu stresi kafamızdan atmammız lazım.her an aklımızda olunca değil klomen hiçbişey fayda etmez.inşallah iyi sonuç alırsın ven bit ay kullnadım çok fazla yan etki yaptı bıraktım daha da kullanmadım inşallah sana faydası olur
Canım çok bilgim yok ama eğer öyle bişey olsaydı büyün erkekler kısır olmalıydı .çünkü onlar askerlikte te yayılı okulda da uzun süre şap e maruz kalıyolar:)ama yinede içinin rahat etmesini istiyorsan adeyinin 3.günü git doktora büyün hotmon testlerini yaptır.için rahat etsinTatlm simdi ben okul nedeniyle 4 yil karma yurttq kaldm yemeklerimizde hep şap oldu acaba diyorm onun bi etkisi olmusmu hormonlarima ben okulum bittigi 3. Cu haftada evlendm
Yapicam ins canim pazartesi muhakkak gidecmCanım çok bilgim yok ama eğer öyle bişey olsaydı büyün erkekler kısır olmalıydı .çünkü onlar askerlikte te yayılı okulda da uzun süre şap e maruz kalıyolar:)ama yinede içinin rahat etmesini istiyorsan adeyinin 3.günü git doktora büyün hotmon testlerini yaptır.için rahat etsin
Brncede zaten hamilelik düşünen bayanların mutlaka baxı testleri yaptırması gerekiyo sanırım sen saha önce hiç giymedin doktora bu arada brbek için folik asitte kullanman gerekiyo gebe kalmadan önceYapicam ins canim pazartesi muhakkak gidecm
Bi kez gittm doktora 2 aylik evliyken yumurtaliklarma bakti ultrasonla yemiz dedi hamile kalorsn dedi doktor. Folik asitte kullanmiyorum pazartesi doktora soyleycem versinBrncede zaten hamilelik düşünen bayanların mutlaka baxı testleri yaptırması gerekiyo sanırım sen saha önce hiç giymedin doktora bu arada brbek için folik asitte kullanman gerekiyo gebe kalmadan önce
Sadece yumurtalıkla iş bitseydi keşkeBi kez gittm doktora 2 aylik evliyken yumurtaliklarma bakti ultrasonla yemiz dedi hamile kalorsn dedi doktor. Folik asitte kullanmiyorum pazartesi doktora soyleycem versin
Kiz aslinda benim jafami dagitabilecek cok şeyim varda iste kendime dinletemiyorm ben unv den yeni mezun oldum ogretmenim temmuzda kpss sinavim var ama ah bu bebis hasreti yuzunden bi gun kitaplarin ağzını acmadmSadece yumurtalıkla iş bitseydi keşkesenin yaşın çok genç daha adetlerinde düzenliyse bi sıkıntı olduğunu düşünmüyorum seninki sadece stresten olmuyo bence birde yeni evlisin dur hele vücut bi alışsın kendini hazırlasın bu kadar stres normsl olan değerlerini de bozar kendine başka uğraşlar bul canım kafanı dağıtacak örgü ör mesela :)) ne biliym yap bişeyler
Valla yeni mezunsan hemen ders çalışmaya başla ben 5 yıl oldu bitireki hala atama bekliyorumKiz aslinda benim jafami dagitabilecek cok şeyim varda iste kendime dinletemiyorm ben unv den yeni mezun oldum ogretmenim temmuzda kpss sinavim var ama ah bu bebis hasreti yuzunden bi gun kitaplarin ağzını acmadm
Haklisin cnm da iste bu bebis iste. Senin bransin ne tatlmValla yeni mezunsan hemen ders çalışmaya başla ben 5 yıl oldu bitireki hala atama bekliyorumyani ilk yıl çalışmadım özelde başladım hala da devam ediyorum hem çalışıp hem derste çalışamıyo insan ama çok pişmanom keşke evlenmeden atanabilseydim
Maaalesef sınıf öğr.canım senin:)Haklisin cnm da iste bu bebis iste. Senin bransin ne tatlm
Seninki iyi canim ataman kolay olur benimki tarihMaaalesef sınıf öğr.canım senin:)
Evet senin işin zor bizimde eskiden kolaydı şimdi bir de alan sınavı getirdiler bütün derslerden aorumluyuzSeninki iyi canim ataman kolay olur benimki tarih
Insallah rabbim en kisa zamanda verir tatlm. Bizimde alan var yaa sormaEvet senin işin zor bizimde eskiden kolaydı şimdi bir de alan sınavı getirdiler bütün derslerden aorumluyuztoplamda 20 ye yakın konu var valla bu saatten sonra hiç oturup çalışamam allahım bana bir melek gönderirse onu büyüyüceğim evde oturup:))
Canim meryem ana eli otu mu yoksa ffatma miKizlarrrr bugun 5 yildir evli bebek sahibi olamayan arkadsimin hamile oldugunu ogrendim anneme gelmistim oda bizim binasaydi herseyi denemisti cocuk icinnn en sonunda umudu kesmistiki komsusu umreye gitmis ordan fatma ana eli otu getirrtmis iciliyomus bide ustunde tasiyomussun 2rekatta namaz kilinip uzerine dualar faln simdi detayli bilmedigim icin yazanadim kullanilisinii kulkandiktan sonra hamisssss kalmisss sende sene dedi bende int arastirdim bi siteden siparis verdim 35 tlye cok umutlandim bsnde deniycemmm sizlerle paylasmak istedim aranuzda varmi bu otu bilen kullanann kullaniptahamis kalan tada faydasini goremeyenn....paylasirsaniz sevinirimmm
Slm bir şey sorucam varikosel nasıl Anlaşılıyor sperm testinde mi yoksa Dr muayenesinde Rabbim inşallah en kısa zamanda bizleri de sevindirirNe güzel cnm ya MAŞALLAH. ALLAH size bağışlasın. Tüm bebek bekleyenlere nasip etsin. Benim eşimdede varikosel var. Ameliyat oldu. 3 ay sonra sperm testi verecek. Bakalım İNŞALLAH düzelir. Çok düşük değil gerçi ama benim adet sorunumla birlikte sorun olmuş demekki olmuyorKader kısmet çok şükür yinede. ALLAH dermansız dert vermesin
Daha kötüsüyle sınamasın.
Tabiki tecrübelerimi paylaşırım canım öncelikle adetim çok düzensiz değildir yani ortalama 37 günde bir adet olurum adet zamanı ağrım olur ben evlendikten sonra hemen çocuk istemedm yani 4 5 ay kadar sonrada istesek de hamile kalamadım 5 6 ayda öle geçti tabı bu süre zarfında ben hastanede çalışıyorum çalıştığım yerde olsun özelde olsun muayene oldum bana kist var dediler ama kilolu biri değilim tüy problemim yok adetim sadece çok düzenli değildir o kadar bide tsh problemim var onun için zaten hap kullanıyorum.Canim ben daha doktora falan hiic gitmrdim 8 aylik ewliyim kist olsa agrilarim olur ole bisi yok adetlerimde duzenliii ama 1 sene olsun ole gidelim dio esim sipermler bide girincw yatktan kalmiyom bekliom ama yinede bakiyorun akmis oluyo normal mi bu canim sen nasil hamis kaldin tecrubelerini benimle paylasirmisin
Hayirli olsun bebisin canim rabbim saglicakla kucağına almayida nasip etsin insallahh. Bende 5 aydir evliyim hic korunmadik ama hala hamile kalamadm soğan kürünü kullandm bu ay normalde hep duzenli olan 27 gunde 1 olan adetim 4 gun gecikti hicbisey anlamadmTabiki tecrübelerimi paylaşırım canım öncelikle adetim çok düzensiz değildir yani ortalama 37 günde bir adet olurum adet zamanı ağrım olur ben evlendikten sonra hemen çocuk istemedm yani 4 5 ay kadar sonrada istesek de hamile kalamadım 5 6 ayda öle geçti tabı bu süre zarfında ben hastanede çalışıyorum çalıştığım yerde olsun özelde olsun muayene oldum bana kist var dediler ama kilolu biri değilim tüy problemim yok adetim sadece çok düzenli değildir o kadar bide tsh problemim var onun için zaten hap kullanıyorum.
Kist yüzünden hamile kalamamaktan korkuyodum açıkçası doktor 1 sene bi deneyin bakalım hamile kalırsın ama biraz zaman alabilir dedi ben doktora doğal bi yöntem varmı kist için dedim direk soğan kürünü önerdi bi hastamın kisti büyüktü bayağı kür sayesinde küçüldü bunu deneyebilirsin dedi zaten bende başlamayı düşünüyodum çünkü hep duyuyodum bunu başladım içmeye 1 hafta geçti test yaptım ölesine hamile olduğumu öğrendim ama soğan kürü sayesinde değil tabi hemen etki etmezdi Açıkcası ben yumurtlama zamanımda eşimle birlikte olmaya özen gösteriyodum bide yatak pozisyonu da önemli canım spermle yumurtayı buluşturmak için sırt üstü yatıp kalçamın altına yastık koyuyodum ve üstüme örtü örtüyodum sıcaklığı koruması için bu detaylarda önemlidir canım çünkü biz ayda 1 gün yumurtlarız ve spermin bizim vücutta yaşama süreside 1 yada 2 gündür bunların dışında bişi yapmadım canım yani kist olmasına rağmen hamile kaldım canım
Amin canım inş. en kısa sürede darısı sana olur biraz bekle bakalım hamile olabilirsin doktora gitsen sana 1 sene bi dene bakalım der zaten 5 ay öle uzun süre değil benim gibi ben yaklaşık 1 sene sonra hamile kaldım tabi ilk 5 ayı saymıyorum korunmuştuk 6 ay sonra hamile kaldım bende kist olmasına rağmen sende oda yok o yüzden fazla endişenlenme şuan belkide hamişssindirHayirli olsun bebisin canim rabbim saglicakla kucağına almayida nasip etsin insallahh. Bende 5 aydir evliyim hic korunmadik ama hala hamile kalamadm soğan kürünü kullandm bu ay normalde hep duzenli olan 27 gunde 1 olan adetim 4 gun gecikti hicbisey anlamadm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?