- 10 Aralık 2014
- 8.631
- 6.441
- 248
Bugun adet oldm cnm. Pazartesi doktora gidecm hormon vs tahlilleri mi yaptirmak icin doktora 8 aydir cocugm olmuyo diyecm yoksa bakmaz sence sıkıntı olurmuAmin canım inş. en kısa sürede darısı sana olur biraz bekle bakalım hamile olabilirsin doktora gitsen sana 1 sene bi dene bakalım der zaten 5 ay öle uzun süre değil benim gibi ben yaklaşık 1 sene sonra hamile kaldım tabi ilk 5 ayı saymıyorum korunmuştuk 6 ay sonra hamile kaldım bende kist olmasına rağmen sende oda yok o yüzden fazla endişenlenme şuan belkide hamişssindir
Yani böle desen bi sıkıntı olmaz canım senden yine tahlillerini yaptırmanı ister bencede en kısa sürede tahlillerine baktır tsh falan önemli eğer tahlillerin normal çıkarsa eşinden test isteyebilir spremi az olabilir veya kaliteli olmayabilir bizde test yaptırcaktık ama doktor 1 sene deneyin deyince doğal yöntemlere başvurduk eşimede sperm kalitesini ve sayısı artırması için keçi boynuzu almıştık onada o kürü uyguladım hamile kalmadan önce bu kürden içirmiştim eşime belki bununda faydası olmuştur bilemiyorum ama seninde aklında olsun istersen alıp uygulayabilrsin bunuda çok araştırmıştım çünkü spermlerim hareketli olmasını ve sayısını artırıyor bu etkende önemli kolay hamile kalmak için canımBugun adet oldm cnm. Pazartesi doktora gidecm hormon vs tahlilleri mi yaptirmak icin doktora 8 aydir cocugm olmuyo diyecm yoksa bakmaz sence sıkıntı olurmu
Cok sagol tatlm keçiboynuzu bu aksam kaynattm uyumadan once esime icirecem doktora da gidecm klomen vermesini isteyecm sence simdiden klomeni kullansammi doktora bi kez gittm yumurtaliklarn guzel calisiyo hamile kalirsin demisti 2 ay onceYani böle desen bi sıkıntı olmaz canım senden yine tahlillerini yaptırmanı ister bencede en kısa sürede tahlillerine baktır tsh falan önemli eğer tahlillerin normal çıkarsa eşinden test isteyebilir spremi az olabilir veya kaliteli olmayabilir bizde test yaptırcaktık ama doktor 1 sene deneyin deyince doğal yöntemlere başvurduk eşimede sperm kalitesini ve sayısı artırması için keçi boynuzu almıştık onada o kürü uyguladım hamile kalmadan önce bu kürden içirmiştim eşime belki bununda faydası olmuştur bilemiyorum ama seninde aklında olsun istersen alıp uygulayabilrsin bunuda çok araştırmıştım çünkü spermlerim hareketli olmasını ve sayısını artırıyor bu etkende önemli kolay hamile kalmak için canım
Cnm ikiside ayni seymisCanim merya
Canim meryem ana eli otu mu yoksa ffatma mi
Bende mi alsam acaba diye düşünüyorumCnm ikiside ayni seymis
Adetinin 7.ci gunu basla 15 gun yap. Bidahaki aya da beklenen adet tarihinden 10 gun once 10 gun boyunca yap[/QUO
cok tesekkur ederim arkadasim ben daha once uygulamistim hamile kaldim ama kalbi durdu 9 haftalikti kurtaj oldum fakat ben iki ay uyguladim sizinki bir ayda olunca dikkatimi cekti o yuzden sordum/ne kadar az icsem kar cok midemi bulandirio ilginize cok tesekkur ederim allah bebeginizi size bagislasin insallah bende tesaduf bu ya 7. gun baslamisim bugun ikinci gun rabbim insallah nasip eder iyi aksamlar bu arada meryem suresinede basladim onunda ikinci gunu rabbim kabul etsin insallah
Cabim al bence ben cok umutlandim ark okadar cok heycnli anlattiki hemn aldim dusun 5 yil olmadiydi cocuguBende mi alsam acaba diye düşünüyorum
bence yumurtalıkların iyi çalışıyosa kullanma öncelikle tahlillerini yaptır önemli olan o bu arada canım keçiboynuzunun püf nokttaları var ona göre içir uygulayıp içir eşineCok sagol tatlm keçiboynuzu bu aksam kaynattm uyumadan once esime icirecem doktora da gidecm klomen vermesini isteyecm sence simdiden klomeni kullansammi doktora bi kez gittm yumurtaliklarn guzel calisiyo hamile kalirsin demisti 2 ay once
Puf Noktaları derken cnm bana anlatirmisinbence yumurtalıkların iyi çalışıyosa kullanma öncelikle tahlillerini yaptır önemli olan o bu arada canım keçiboynuzunun püf nokttaları var ona göre içir uygulayıp içir eşine
yani kaynatma süresi bekletme süresi falan var onu istersen nette bi araştır tam hatırlamıyorum sürelerini netten baktığın zaman önemli bu süre diye bahseder orda vardır bi bak istersen canımPuf Noktaları derken cnm bana anlatirmisin
Haa ben baska bisey sandm cnm aynen 3 dk kaynama suresi var oyle yapıyorum ama ben 4-5 tane keciboynuzu kirip atiyorm heralde o da sorun olmaz yeterli olur inşallahyani kaynatma süresi bekletme süresi falan var onu istersen nette bi araştır tam hatırlamıyorum sürelerini netten baktığın zaman önemli bu süre diye bahseder orda vardır bi bak istersen canım
bende yanlış hatırlamıyosam 5 6 tane kırıyodum sıkıntı olmaz canım ama 3 dkkayı geçirme ağzı kapalı sanırım 20 dkka beklicekti bunlar etkisi açısından önemli hiç bi zararı yok sperm üzerindeki etkiside ortadaHaa ben baska bisey sandm cnm aynen 3 dk kaynama suresi var oyle yapıyorum ama ben 4-5 tane keciboynuzu kirip atiyorm heralde o da sorun olmaz yeterli olur inşallah
Canim o normal bisey benimde oyle oluyo arada siyah da oluyoKizlarr bisi sorcammm benim her ay adetimin sonlarinda biterken siyah renk kanana oluyorrr bu normalmiiii paylasirmisiniz sizin nasil oluyor hep kirmiziyla baslayip kirmizilarlami bitiyorrr
Senn kac gun suruyo adetin canin ben 7si basladi 7gun suruyo simdi siyah lekelenmeler geliii korktum bende normal ysniCanim o normal bisey benimde oyle oluyo arada siyah da oluyo
Benim 6 ya da 7 gun suruyo. Senin normalde oyle olmuyorsa sogan kurunden dir cnmSenn kac gun suruyo adetin canin ben 7si basladi 7gun suruyo simdi siyah lekelenmeler geliii korktum bende normal ysni
Yoo hep oluyooo adetin sonlarina dogru ole siyah gelio sadece herkeste oluyomu die merak ettim cnmBenim 6 ya da 7 gun suruyo. Senin normalde oyle olmuyorsa sogan kurunden dir cnm
Normaldir o tatlim. Adetin bittimiYoo hep oluyooo adetin sonlarina dogru ole siyah gelio sadece herkeste oluyomu die merak ettim cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?