- 10 Aralık 2014
- 8.631
- 6.441
- 248
Insallah canim benim inşallah hamilesindir :))Kızlar bugün bat günümmm.ama hiçbi belirtim yokne adet olacak gibiyim ne de kendimi hamile gibi hissediyorum.sadece sol göğsüme el vuramıyorym acaip ağrıyo ama sadace tek ğöğüs bir hafta önce kan testi yapmıştım 1.79 yani gebelik yoktu ama inşallah hasta olmsm bebeğim gdlir:)(
Ewet simdi siyahlar var bitti sayilir internetten fatma ana eli otunu siors werdim onu bekliom gelsinNormaldir o tatlim. Adetin bittimi
İnşallahh canım benimmm bakalım bugün bi geçsin rabbim hatırlısını versinnn:))Insallah canim benim inşallah hamilesindir :))
Insallah canimİnşallahh canım benimmm bakalım bugün bi geçsin rabbim hatırlısını versinnn:))
Anladm tatlm bende incir felan biseyler yapcam artik bakalmEwet simdi siyahlar var bitti sayilir internetten fatma ana eli otunu siors werdim onu bekliom gelsin
Bende oyle onceleri anliyordum aslinda ama son birkac aydir hic anlayamıyorum kasik agrilarim asiri oluyo ama akintidan felan anlamiyorum ovulasyon testi kullancam bu ay inşallahTmm tatlim bide sen yumurtlamani anliyormusun ben hic bilmiyorum sadece netten bakinca 16.gun yazio bende ole biliom yoksa hic anlamiyorum yumurtluyommu yumurtkamiommmu sende nasill
Test yap muhakkak haber ver bana haa ;(İnşallahh canım benimmm bakalım bugün bi geçsin rabbim hatırlısını versinnn:))
Himmm bende kullaniyim nerden aliyoz eczabelerde varmi ayy onubunu almaktan nekadar cok para harcadimmmBende oyle onceleri anliyordum aslinda ama son birkac aydir hic anlayamıyorum kasik agrilarim asiri oluyo ama akintidan felan anlamiyorum ovulasyon testi kullancam bu ay inşallah
Eczanede bugun sordm 5 tane var icinde 25 tl cok fazla. Gitgittigidiyor dan alcam siparis vercem orda daha uygunHimmm bende kullaniyim nerden aliyoz eczabelerde varmi ayy onubunu almaktan nekadar cok para harcadimmm
Himm daha almadin yani hayirlisi ozamn tatlim ins ise yararEczanede bugun sordm 5 tane var icinde 25 tl cok fazla. Gitgittigidiyor dan alcam siparis vercem orda daha uygun
Bugün adetimin 3.cu gunu tatlm bitince kullancam. Bugün hormon tahlillerimi verdim çarşamba cikack bakalmHimm daha almadin yani hayirlisi ozamn tatlim ins ise yarar
Bugün adetimin 3.cu gunu tatlm bitince kullancam. Bugün hormon tahlillerimi verdim çarşamba cikack bakalm[/QUhimmm iyi bakalim iui yapmissin ins bisi cikmaz canim
Canım valla hüsrana uğramak isteniyorym atrşimde düşmedi hala sabahları36.6 şimdi ölçtüm37.0 inşallah böyke devam eder ama hiç umudum yok çünkü hiç belirtim yok sadece göğsüm suzlıyo o kadar.bi kaç gün daha brkliycem test için yine ümitlenio sonra ağlamak istemiyorum çok zor oluyoTest yap muhakkak haber ver bana haa ;(
Ayy insallah atesin dusmez canim hamilesindir :))Canım valla hüsrana uğramak isteniyorym atrşimde düşmedi hala sabahları36.6 şimdi ölçtüm37.0 inşallah böyke devam eder ama hiç umudum yok çünkü hiç belirtim yok sadece göğsüm suzlıyo o kadar.bi kaç gün daha brkliycem test için yine ümitlenio sonra ağlamak istemiyorum çok zor oluyo(
Ama nrdense içimde hep bi negatiflik var adet olcakmışım gibime geliyo inşallah yanılıyırumdur.sende durumlar ne?Ayy insallah atesin dusmez canim hamilesindir :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?