Valla kızlar ben adetin 7vi gününden başlanıp 15 gün yapıldığını ve o ay adet olup gelicek ay ikinci adete 10 gün kala 7-8 gün tekrar yapıldığını biliyorum bu konuda gerçekten çok araştırma yaptım ama yinede sen bilirsintmm cnm teşekkür ederim
Be
Ben qaranti olsun diyorum canımcım .. Sogan kürü ıyı saglıklı bı yumurta oluştursun kuru incirde geliştirsin ve çatlatsın diye bi arada içiyorum .. Haklısın. Agır geliyor dün başladım ama meleyim için herşeye karlanırım ...
Ve şuan okadar zor günler geçiriyorum ki baldız herhalde sizde görümce demek :) baldızımın eşimin kardeşi yani .. Bibuçuk yaşında bi oğlu vardı bizim toy sizde dügün yad nikah diyolar sanırım oldu bi ay geçti ikimizde hamile olduğumu öyrendik okadar güzel günlerdiki ama tam 12 haftakıkken dikkatsizliyim yüzünden oğlumu kaybettim baldızım doğurdu çok şükr daha bi aylık oğluşu bizde adet vardır kız doğurdumu annesinin evinde kalır 40 gün .. Oyle işte minik teyyubu gördükce oglum canlanıyor gözlerimde okadar kokluyorum ki benimmiş gibi emzirmesi olmasa resmen annesine vermiycem ))) ama bide eşim var tabi o miniyi her kucağına alışında ben yıkılıyorumsenden ne güzel bir baba olacakmış diye .. Rabbim hayırlısıyla bizede verse de bende canımı sevindirsem inşAllah :)
Ve şuan okadar zor günler geçiriyorum ki baldız herhalde sizde görümce demek :) baldızımın eşimin kardeşi yani .. Bibuçuk yaşında bi oğlu vardı bizim toy sizde dügün yad nikah diyolar sanırım oldu bi ay geçti ikimizde hamile olduğumu öyrendik okadar güzel günlerdiki ama tam 12 haftakıkken dikkatsizliyim yüzünden oğlumu kaybettim baldızım doğurdu çok şükr daha bi aylık oğluşu bizde adet vardır kız doğurdumu annesinin evinde kalır 40 gün .. Oyle işte minik teyyubu gördükce oglum canlanıyor gözlerimde okadar kokluyorum ki benimmiş gibi emzirmesi olmasa resmen annesine vermiycem ))) ama bide eşim var tabi o miniyi her kucağına alışında ben yıkılıyorumsenden ne güzel bir baba olacakmış diye .. Rabbim hayırlısıyla bizede verse de bende canımı sevindirsem inşAllah :)
Canım be
Canim mesajini okuyunca kendimi buldum. Benim de 20 gun once kıst patlamasından dolayı ameliyatım oldu 6 aylık evliyim. Ameliyattan sonra bazı hastalarda yumurtalik ya da kanalda yapisiklik oluyormuş B'nde bundan korkuyorum. Soğan kuru kullansam mı diye düşünüyorum ona da karar veremiyorum ya birsey olursa diye
cnm inşllh hayrlısı olurEki Görüntüle 1385872 Kızlar azönce gebelik testi yaptım bi bakarmısınız
Canım günün geçmişmiydi gözünaydın hamilesinEki Görüntüle 1385872 Kızlar azönce gebelik testi yaptım bi bakarmısınız
Ama bence yanlış bu canım yaa çünkü adetime daha 10 gün varcnm inşllh hayrlısı olur
Amin canımDua edelim de mevlam bizi çoçuk imtihanı ile imtihan etmesin inşallah seni güzel bir haber ile şaşırtır cnm
canım yüzde 95 hamilesin çünkü alt komşumunki seninkinden daha silik çıktı oda hamileydi hatta 3 gün önce yapmış adet gününden ,hayırlı olsun darısı başımıza inşallah canım yaaaaEki Görüntüle 1385872 Kızlar azönce gebelik testi yaptım bi bakarmısınız
Ama canım benim adetime 10 gün var dahacanım yüzde 95 hamilesin çünkü alt komşumunki seninkinden daha silik çıktı oda hamileydi hatta 3 gün önce yapmış adet gününden ,hayırlı olsun darısı başımıza inşallah canım yaaaa
merhaba canım keçi boynuzu kürünü yapabilirsinArkadaşlar sperm hareketliliğini arttırmak için uyguladığınız bir kür var mı
Hamilesin canim tebrikler.ama bikac tane yine test yap hepsinde hayalet cizgi bile olsa yakalarsan eger hemen kan testi yaptim ama hamissinnEki Görüntüle 1385872 Kızlar azönce gebelik testi yaptım bi bakarmısınız
Inşallah canım akşam yine yaptım ondada öyle çıktı çift çizgiHamilesin canim tebrikler.ama bikac tane yine test yap hepsinde hayalet cizgi bile olsa yakalarsan eger hemen kan testi yaptim ama hamissinn
Canim hamilesin hemen kan testi yaptir hemeennnnnnn tebriklerrrInşallah canım akşam yine yaptım ondada öyle çıktı çift çizgi
Canim hamilesin hemen kan testi yaptir hemeennnnnnn tebriklerrr
Canım ama iğnenin etkisiyle öyle olabilir bence çünkü daha 10 gün var tatlımCanim hamilesin hemen kan testi yaptir hemeennnnnnn tebriklerrr
Hangi ignenin canim onu bilmiyodumm((ama test hamile oldugunu onayliyooor canim hayirlisiyla hamilesindir insallaahCanım ama iğnenin etkisiyle öyle olabilir bence çünkü daha 10 gün var tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?