Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

tmm cnm teşekkür ederim
Valla kızlar ben adetin 7vi gününden başlanıp 15 gün yapıldığını ve o ay adet olup gelicek ay ikinci adete 10 gün kala 7-8 gün tekrar yapıldığını biliyorum bu konuda gerçekten çok araştırma yaptım ama yinede sen bilirsin

anladım canım inşallah ağır gelmez de devam eder sonuç alırsın.

canım kaç yaşındasın senn?

zor günler geçirmişsin gerçekten ama hep sabır her halimize şukretmek lazım ya kokusunu alsaydın bişe olsaydı daha zordu hep kendinden kötüsünü düşün

canım açık ameliyat mı oldun ? ben bir de açık ameliyat oldum normal sezeryan yerimden açtılar bir de onun ağrısı sancısı ile uğraşıyorum . 10 ay oldu hala düşük bel pantolon giyince sancı yapıyor . CAnım benim doktorum çok karşı soğan kürüne . Özellikle sormadım ama ilk kist tedavi süresince millet kist gitsin diye içiyor soğanları , sonra ben soğan kokuları içinde burada ameliyat yapıyorum dedi

canım yüzde 95 hamilesin çünkü alt komşumunki seninkinden daha silik çıktı oda hamileydi hatta 3 gün önce yapmış adet gününden ,hayırlı olsun darısı başımıza inşallah canım yaaaa
Ama canım benim adetime 10 gün var daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…