Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

o günleri iple çekiyorum bu gün mideniz bulanıyormu kızlar ay çok yaramaz olcak gece boyunca hareket etti uyuyamadım diye söylenceğimiz günler çok uzak olmasın

o günleri iple çekiyorum bu gün mideniz bulanıyormu kızlar ay çok yaramaz olcak gece boyunca hareket etti uyuyamadım diye söylenceğimiz günler çok uzak olmasın
Yazini okurken gulumsettin beni amin insallah rabbim sesini duysun hayirli hamilelikler nasip etsin. Tekrar ayni uzuntuyu yasamak istemiyorum insallah saglikli bir hamilelik rabbim hepimize yasatir

Kızlarr malesef azönce adet oldum

üzülme canım yaa hepimiz adet olunca boyle oluyoruz ama napalım hayırlsıı olsun inş.beraber mücadele edicez inş.sıkma canını.benim de bugun bitti yarın tekrar soğan kurune başlıcam..sen kullanmışmıydın tatlım

Canım ya nasıl kötü oldum inan gözlerim doldu şu an bn bu ay adet olduğumda okadar ağlamıştım ki .. Hatırlayınca şimdi biraz kendimi yerine koydum .. Belirsizlik beklemek çok kötü .. Hayırlısı olsun bu günden hepimizi şubat hamişleri ilan ediyorum.. Rabbim duysun sesimizi allah hepimize nasip etsin .. Birbirimiz için dualar edelim .

Yazini okurken gulumsettin beni amin insallah rabbim sesini duysun hayirli hamilelikler nasip etsin. Tekrar ayni uzuntuyu yasamak istemiyorum insallah saglikli bir hamilelik rabbim hepimize yasatir

amin canım amin.bizde gülelimm hepimiz beraber inşallah tez vakitte

Kızlar hepinize çok teßekkür ederim desteğiniz için ama bu sefer üzülmüyorum ilk once sizin olsun en son benim çünkü benim 1 tane 5 yaşında oğlum var allah ona sağlık uzun ömür versin o duyguyu bi kere yaşadım inşallah şimdi sıra sizde sizin yaşamanızı çok istiyorum

Slm kızlar bugün adetimin 4 günü ben dun başladım inşallah işe yarar gelişme olursa yazarım

Cnm ya çok düşüncelisin. Çok duygulandım, ALLAH hepimize tez zamnda hayırlısını nasip etsin inş.

cnm geçmiş olsunda bence gene bir test yap çünkü benim karşı komşum şuan hamile ve adet olduğunda 4 haftalık hamileymiş. yani hamileyken adet olabiliyormuşsun. Aman adet oldum hamile değilim diyip ters hareketler yapmayın. bu arada karşı komşum dedimde 1 tane oğlu var ALLAH bağışlasın 9 yaşında kendiside 29 yaşında. Biz eşimle 2. çocuğu yapmaya karar verdik dedi sizde başlayın kızım falan diyince biz istiyoruzda olmuyor diyemedim. bakalım demekle yetindim. kız bebek düşündü o gün mesela o gün hamile kaldı :S yok yumurtlama günü yok şu günü bu günü yok şu pozisyon su bitki derdi yok MAŞALLAH. Çok özendim valla. bitane daha arkadaşım var Çocuk yapmaya karar vermişler gecesinde diğer arkadaşını arıyor biz çocuk yapmaya karar verdik sizde başlayın beraber yapalım diye o ay hamile kalıyorlar. Çocukları peş peşe MAŞALLAH. vardır herşeyde bir hayır

Can
canım benim inşAllah hepimiz bir görürüz ..

Kızlar ben akşam adet oldum yazdım ya ama benden sadece lekelenme gibi geldi ped falan koydum ama akşamdan beri ne gelen var nede giden hayırlısı artık

Kızlar ben akşam adet oldum yazdım ya ama benden sadece lekelenme gibi geldi ped falan koydum ama akşamdan beri ne gelen var nede giden hayırlısı artık
Hani bu geç döllenme olayı varya belkî o yüzden. Üstüne falan görmüşsündür .. İnşAllaaaah yaa hayırlısı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…