Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Allahından bulsun nasıl üzüldüm ya anlatamam.

arkadaşlar bna yardımcı olabilir misiniz. yumurtlama olası için ne yapmam lazım. doktor tavsiyesi olmadan klomen kullansam olur mu. bns bi zararı ulur mu. lütfen yardım edin

Kızlar bana yardım edin cumartesi günü kahverengi kanama geldi ama çok az peçeteye sadece bidaha bişey yok.bu akşam simdi test yaptım ikinci çizgi silikon olsa hemen çıktı adeti baya geçti geçen hafta cuma günü kan tahlili yaptırdım bişey yoktu.boyle bişey olmasi mümkün mü 1 yıldır uğraşıyorum anlamakta gözlerim şişti ne olur yardım edin

canım yarın hemen kan testi yaptır silikte olsa çıkmış bence hamilesin kaç gün geçmişti adet in.ağlama sevinçtten gül bence

canım yarın hemen kan testi yaptır silikte olsa çıkmış bence hamilesin kaç gün geçmişti adet in.ağlama sevinçtten gül bence
Sana bugün msj atmistim hatırlıyorum. 10 gün filan geçti ama benim adetleri hep düzensiz bugün yaptırdım yarın belli olcak ümitsiz yaptım olmadığına o kadar eminim ki elim ayağım titriyor canım inş vardır varsa mucize olcak

canım kan sonucu çıkmıştır online takip edemiyormusun.

İnşallah canım hamilesindir bunu duymaya çok ihtiyacımız var gebe haberi alınca bizimde ümitlerimiz artıyor.

canım kan sonucu çıkmıştır online takip edemiyormusun.
Yok canım saat başı bakıyorum çıkmadı daha devlet hastanesinde yaptırmıştim yarın çıkar demislerdi zaten inş çıkarda bu gece geçmicek gibi fazladan umitlenmek istemiyorum üzülmeyin diye ama her ay bembeyaz olan şey bu ay böyle

İnşallah canım hamilesindir bunu duymaya çok ihtiyacımız var gebe haberi alınca bizimde ümitlerimiz artıyor.
Ins canım bende size bol bol dua ediyorum hepimiz yasiyalim bu.mutlulugu sevinçten ağlayalim Sen çok iyi kalplisin bugün özel msjima bile cvp verdin Allah kalbine göre versin tez zamanda bebisinin müjdesini versin

Ins canım bende size bol bol dua ediyorum hepimiz yasiyalim bu.mutlulugu sevinçten ağlayalim Sen çok iyi kalplisin bugün özel msjima bile cvp verdin Allah kalbine göre versin tez zamanda bebisinin müjdesini versin

ayy canım benim ne demek keşke daha fazlası gelse elimizden.çok mutlu ol emi

Canımm nasılsın

iyi olmaya çalışıyorum desemde biraz bunalımdayım galiba hiç keyfim yok çok ağır depresyon a giriyorum galiba izin alıp eve kapanasım var canım.
bu gün çocuk muhabbeti ettiğimizde arkadaşım her erkek kadın anne olcak diye bir şey yok dedi toplum böyle yapmış yapıyorda dedi banada 2.yokmu diyorlar dedi moral vermek istedi ama ben bu lafına bile belli etmeden içerledim yani anne baba olamayacaksınız belkide dedi yıkıldım.içten içe eritiyorum kendimi ama bu duygularımı kimseyle paylaşamıyorum anlatamıyorum sadece çocuk istiyorum olmuyor diye biliyorlar oysa ben ölüyorum

Canım kendini okadar üzme olur inşallah allah tan umut kesilmez dua et herşeyin bir zamanı var zamanı gelince olur bende üzülmüyorum desem yalan olur ama sabırla beklemeye çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…