Canım benim ya nasıl anlıyorum seni .. Aslında burda hamile kalmaya gayret eden her kes bir birimizi okadar iyi anlıyoruz ki .. Biz burdayızya neden içine atıyosun tatlım .. Anlat boşalt içini aynı yolun yolcusuyuz dinlemekten zevk alırız .. O cizgiyi birgün bizde göreceyiz mutlaka .. Bak size diyorum bu ay peş peşe hamş haberleri yaxacagız bıraya inşşşiyi olmaya çalışıyorum desemde biraz bunalımdayım galiba hiç keyfim yok çok ağır depresyon a giriyorum galiba izin alıp eve kapanasım var canım.
bu gün çocuk muhabbeti ettiğimizde arkadaşım her erkek kadın anne olcak diye bir şey yok dedi toplum böyle yapmış yapıyorda dedi banada 2.yokmu diyorlar dedi moral vermek istedi ama ben bu lafına bile belli etmeden içerledim yani anne baba olamayacaksınız belkide dedi yıkıldım.içten içe eritiyorum kendimi ama bu duygularımı kimseyle paylaşamıyorum anlatamıyorum sadece çocuk istiyorum olmuyor diye biliyorlar oysa ben ölüyorum
İnşş hamişsindirr .. Naber çıktımı sonuçlarrrrr??Kızlar bana yardım edin cumartesi günü kahverengi kanama geldi ama çok az peçeteye sadece bidaha bişey yok.bu akşam simdi test yaptım ikinci çizgi silikon olsa hemen çıktı adeti baya geçti geçen hafta cuma günü kan tahlili yaptırdım bişey yoktu.boyle bişey olmasi mümkün mü 1 yıldır uğraşıyorum anlamakta gözlerim şişti ne olur yardım edin
Canımm benim yaa üzme kendini bu kadar nolurr bize anlat içindekileri ne varsa her zaman dinlemeye hazırız yeterki içine atmaiyi olmaya çalışıyorum desemde biraz bunalımdayım galiba hiç keyfim yok çok ağır depresyon a giriyorum galiba izin alıp eve kapanasım var canım.
bu gün çocuk muhabbeti ettiğimizde arkadaşım her erkek kadın anne olcak diye bir şey yok dedi toplum böyle yapmış yapıyorda dedi banada 2.yokmu diyorlar dedi moral vermek istedi ama ben bu lafına bile belli etmeden içerledim yani anne baba olamayacaksınız belkide dedi yıkıldım.içten içe eritiyorum kendimi ama bu duygularımı kimseyle paylaşamıyorum anlatamıyorum sadece çocuk istiyorum olmuyor diye biliyorlar oysa ben ölüyorum
Tatlım bu arada sen ne kadarlık evlisin kaç yaşındasıniyi olmaya çalışıyorum desemde biraz bunalımdayım galiba hiç keyfim yok çok ağır depresyon a giriyorum galiba izin alıp eve kapanasım var canım.
Canım nasılsın senin bat ne zaman tatlımEee daha. Varmışş )))) inşşş olmazsınn
Benim BaTasıca )))) 16 sı tatlım daha var diye tahatım yani vakit daraldıkca gelcekler bana daCanım nasılsın senin bat ne zaman tatlım
İki kürü bir arada yapmayın diyor pr. Saraçoglu ben incir ve soğanı aynı anda yapıyordum ve çık ağır geldi bünye kaldırmıyor tabi.. Yinede sen bilirsin cnm ha birde adet olduğun günden sayıp 7 ci gün başlayacaksınKizlar sogan kurune adet bittikten 2gun sonra basliyoruz dimi??
birde ben dun adet oldum ve testere disli aslan pencesine basladim sogan susyuyla bu ikisi olurmu sizce??
Hadi inşallah sen hamile kalırsın canımBenim BaTasıca )))) 16 sı tatlım daha var diye tahatım yani vakit daraldıkca gelcekler bana da
Canım üzülme yaa inşallah yükselirde bebeğin seninle olur canımKızlar tahlil sonucu çıktı hamilelik. Ama progesteron hormonum çok düşük oldugu icin doktor düşukle sonuçlanacak dedi.Dua edin bana bişey olmasın
Ins canım benim bidaha aynı şeyi yaşamak istemiyorumCanım üzülme yaa inşallah yükselirde bebeğin seninle olur canım
Ayyyy Allah korusun canımmm.. Bilirim o hissi ben .. Allah kimseye göstermesin aminnnn.. Allah bebişiniii korusun sag salim kucağına alırsın inşAllahIns canım benim bidaha aynı şeyi yaşamak istemiyorum
İnşşşş canimm aminn aminn .Hadi inşallah sen hamile kalırsın canım
Beklicem canım valla adet günümü adet olursamda artık hayırlısı bi dahaki ay a inşallahİnşşşş canimm aminn aminn .
Sen naptın ne yapmayı düşünüyorsun yani? Ama daha bişey yapma bekle adetin geçsinde sonrasına bakarsın artık
Ayyyy Allah korusun canımmm.. Bilirim o hissi ben .. Allah kimseye göstermesin aminnnn.. Allah bebişiniii korusun sag salim kucağına alırsın inşAllahO doktorda böyle emin konuşacağına bişeyler yapsında progesteron yükselsin
Dur bende bi kitap var ona bakayım yazıcam sana canıminş bişey olmaz canım bildiğiniz bitkisel bişey varmı onuda kullanayım
Canım bana kalırsa artık hamilesin ve kendine dikkat etmen gerek .. Her bitkiye fazla güvenme allah korusun düşük yaptırıyor bazıları .. Ben hamile olduğumda diyil bitkisel bişey çay bile içmiyordum .. Söyliceyim oki yani iyice araştırmadan soruşturmadan kendi başına bişeyler yapma .. İlaçla falan yükseltilemiyomu ? Gerçi ilacıda pek desteklemiyorum ya ben .. Hayırlısı canım benim meleyi veren Allah onun üzeriyle olaun korusun inşşinş bişey olmaz canım bildiğiniz bitkisel bişey varmı onuda kullanayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?