Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Canım benim ya nasıl anlıyorum seni .. Aslında burda hamile kalmaya gayret eden her kes bir birimizi okadar iyi anlıyoruz ki .. Biz burdayızya neden içine atıyosun tatlım .. Anlat boşalt içini aynı yolun yolcusuyuz dinlemekten zevk alırız .. O cizgiyi birgün bizde göreceyiz mutlaka .. Bak size diyorum bu ay peş peşe hamş haberleri yaxacagız bıraya inşşş

İnşş hamişsindirr .. Naber çıktımı sonuçlarrrrr??

Kizlar sogan kurune adet bittikten 2gun sonra basliyoruz dimi??
birde ben dun adet oldum ve testere disli aslan pencesine basladim sogan susyuyla bu ikisi olurmu sizce??

Canımm benim yaa üzme kendini bu kadar nolurr bize anlat içindekileri ne varsa her zaman dinlemeye hazırız yeterki içine atma

Tatlım bu arada sen ne kadarlık evlisin kaç yaşındasın

Kizlar sogan kurune adet bittikten 2gun sonra basliyoruz dimi??
birde ben dun adet oldum ve testere disli aslan pencesine basladim sogan susyuyla bu ikisi olurmu sizce??
İki kürü bir arada yapmayın diyor pr. Saraçoglu ben incir ve soğanı aynı anda yapıyordum ve çık ağır geldi bünye kaldırmıyor tabi.. Yinede sen bilirsin cnm ha birde adet olduğun günden sayıp 7 ci gün başlayacaksın

Ya kızlar hayırlısıyla soğan kürüm bitti .. Beklemedeyim de ben yerimde duramıyorum meraktan .. Ateş ölçmeye başladım dünden beri ))))) belki bişey anlarım diye allah kolaylık versin ya herkese bekle bekle bi hal olduk

Kızlar tahlil sonucu çıktı hamilelik. Ama progesteron hormonum çok düşük oldugu icin doktor düşukle sonuçlanacak dedi.Dua edin bana bişey olmasın

Ins canım benim bidaha aynı şeyi yaşamak istemiyorum
Ayyyy Allah korusun canımmm.. Bilirim o hissi ben .. Allah kimseye göstermesin aminnnn.. Allah bebişiniii korusun sag salim kucağına alırsın inşAllah O doktorda böyle emin konuşacağına bişeyler yapsında progesteron yükselsin

inş bişey olmaz canım bildiğiniz bitkisel bişey varmı onuda kullanayım

inş bişey olmaz canım bildiğiniz bitkisel bişey varmı onuda kullanayım
Canım bana kalırsa artık hamilesin ve kendine dikkat etmen gerek .. Her bitkiye fazla güvenme allah korusun düşük yaptırıyor bazıları .. Ben hamile olduğumda diyil bitkisel bişey çay bile içmiyordum .. Söyliceyim oki yani iyice araştırmadan soruşturmadan kendi başına bişeyler yapma .. İlaçla falan yükseltilemiyomu ? Gerçi ilacıda pek desteklemiyorum ya ben .. Hayırlısı canım benim meleyi veren Allah onun üzeriyle olaun korusun inşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…