inş bişey olmaz canım bildiğiniz bitkisel bişey varmı onuda kullanayım
inş bişey olmaz canım bildiğiniz bitkisel bişey varmı onuda kullanayım
iyi olmaya çalışıyorum desemde biraz bunalımdayım galiba hiç keyfim yok çok ağır depresyon a giriyorum galiba izin alıp eve kapanasım var canım.
bu gün çocuk muhabbeti ettiğimizde arkadaşım her erkek kadın anne olcak diye bir şey yok dedi toplum böyle yapmış yapıyorda dedi banada 2.yokmu diyorlar dedi moral vermek istedi ama ben bu lafına bile belli etmeden içerledim yani anne baba olamayacaksınız belkide dedi yıkıldım.içten içe eritiyorum kendimi ama bu duygularımı kimseyle paylaşamıyorum anlatamıyorum sadece çocuk istiyorum olmuyor diye biliyorlar oysa ben ölüyorum
Bol bol dinlen hic is yapma calisiyorsan izin al. Haziran da basima geldi ayni sey ki ben New York gibi bir yerde yasiyorum guya teknolojiyi cok iyi biliyorlar AMA bizim buyuklerin soylediklerini gecemediler ben doktoru dinledim isime devam ettim masa basi olmasina ragmen eve gelince yoruluyor insan. Ve kanamayla baslayan dusuk yaptim oysa ki yine degerleri dusuk olan arkadasim iki haftalik istirahatle sikintili donemi atlatti. Stress yapma bol bol dinlen bebegin seninle kalir canim hic uzulme moralini bozma.Kızlar tahlil sonucu çıktı hamilelik. Ama progesteron hormonum çok düşük oldugu icin doktor düşukle sonuçlanacak dedi.Dua edin bana bişey olmasın
iyilik senden ne var ne yok cnmKızlar nasılsınız ? Nevar ne yok ?
Bendende aynı canım bekliyorum ..iyilik senden ne var ne yok cnm
neden olmasın yap tabi ki de belki hiç gerek kalmaz )))kızlar soğan küründen sonra incir kürü hemen uygulanabilir mi yoksa bir kaç ay bekleyecekmiym....
Iyidir tatlım sende ne var ne yok hayırdır lekelenmemi oldu canımKızlar nasılsınız ? Nevar ne yok ?
merhaba canım. bende Kayseride yaşıyorum hangi doktora gidiyorsun bende doktor araştırıyorum.anladım caım benim doktorumda öyle sabah saat 6 da çıkıyorum 7 de kuyruga giriyorum çok tutulan bir doktor
merhaba canım. bende Kayseride yaşıyorum hangi doktora gidiyorsun bende doktor araştırıyorum.
Bol bol dinlen hic is yapma calisiyorsan izin al. Haziran da basima geldi ayni sey ki ben New York gibi bir yerde yasiyorum guya teknolojiyi cok iyi biliyorlar AMA bizim buyuklerin soylediklerini gecemediler ben doktoru dinledim isime devam ettim masa basi olmasina ragmen eve gelince yoruluyor insan. Ve kanamayla baslayan dusuk yaptim oysa ki yine degerleri dusuk olan arkadasim iki haftalik istirahatle sikintili donemi atlatti. Stress yapma bol bol dinlen bebegin seninle kalir canim hic uzulme moralini bozma.
benimde öyle olmuştu canım.benimki kahverengidi.ama devamı gelmedi 1 gün sürdü sadece.eger devam etmiyosa dikkat et kendine yerleşme kanaması olabilirYa kızlar dün bende pembeden koyu kırmızıdan açık bi lekelenme oldu .. Sizce yerleşme kanaması adetdrn kaç gün önce olur
Canım kendini okadar üzme olur inşallah allah tan umut kesilmez dua et herşeyin bir zamanı var zamanı gelince olur bende üzülmüyorum desem yalan olur ama sabırla beklemeye çalışıyorum
Canım benim ya nasıl anlıyorum seni .. Aslında burda hamile kalmaya gayret eden her kes bir birimizi okadar iyi anlıyoruz ki .. Biz burdayızya neden içine atıyosun tatlım .. Anlat boşalt içini aynı yolun yolcusuyuz dinlemekten zevk alırız .. O cizgiyi birgün bizde göreceyiz mutlaka .. Bak size diyorum bu ay peş peşe hamş haberleri yaxacagız bıraya inşşş
Bu arada alyacım sende ilk çocukmu?
Canımm benim yaa üzme kendini bu kadar nolurr bize anlat içindekileri ne varsa her zaman dinlemeye hazırız yeterki içine atma
bir buçuk yıldır istyoruz tatlım ilk bir yıl istemedim çok pişmanım keşke evlenince hemen isteseydim belki allahın zoruna gitti şimdi ara bakalım dedi...Tatlım bu arada sen ne kadarlık evlisin kaç yaşındasın
benimde öyle olmuştu canım.benimki kahverengidi.ama devamı gelmedi 1 gün sürdü sadece.eger devam etmiyosa dikkat et kendine yerleşme kanaması olabilir
Tatlım bu arada sen ne kadarlık evlisin kaç yaşındasın
Canımm seni gördüğüme çok sevindim nasılsın arkadaşımyaş 27 canım
İnşAllah öyledir canım yaa .. Ama tüm gün sürmedi sadece öğleden sonra çok fazla akıntım olduğunu hiss etdim bakınca bunu gördüm sonrasında biley yok inşşş hamileyimdirbenimde öyle olmuştu canım.benimki kahverengidi.ama devamı gelmedi 1 gün sürdü sadece.eger devam etmiyosa dikkat et kendine yerleşme kanaması olabilir
evet canım öyle bişey olduda bilemiyorum neden olduğunu adetimede 11 gün var amaIyidir tatlım sende ne var ne yok hayırdır lekelenmemi oldu canım
Canım benim stress birinci düşmanımız biliyorsun üzme kendini rahat olmaya çalış .. Elbet ki olacakay tatlım yaa olucak insallah sen kucağına alcağın gün ü hayal et çok güzel olcak herşey inşallah yavrunu size bağışlasın yarabbimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?