Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Yanlis dusunuyorsun canim. Evet hepimiz duygusaliz bugun benim de arkadas ortamimda muhabbet cocuktu herkes dogumunu anlatti AMA ben rahat takildim kendime bile sasirdim ama bu ay allah nasip ederse hic kafamdan aticam. Olmuyorsa tedavi ye baslicagim ama hic birsey yokken olmamasi stressden. Soyutla kendini sakin oyle eve kapanmalar depresyona girmeler falan yapma aman aman! Birde hamile kalirsin o stressle aglamalarla bebegini yiprattigina uzulursun. Yapma canim benim rahat takilicagiz bu ay. Benim de 12 gun oldu gelen giden yok bugun yine test yaptim negatif cuma gunu doktora gidicem bakalim hersey nasip be guzelim allah nezaman nasip ederse hayirlisiyla insallah

Kızlar tahlil sonucu çıktı hamilelik. Ama progesteron hormonum çok düşük oldugu icin doktor düşukle sonuçlanacak dedi.Dua edin bana bişey olmasın
Bol bol dinlen hic is yapma calisiyorsan izin al. Haziran da basima geldi ayni sey ki ben New York gibi bir yerde yasiyorum guya teknolojiyi cok iyi biliyorlar AMA bizim buyuklerin soylediklerini gecemediler ben doktoru dinledim isime devam ettim masa basi olmasina ragmen eve gelince yoruluyor insan. Ve kanamayla baslayan dusuk yaptim oysa ki yine degerleri dusuk olan arkadasim iki haftalik istirahatle sikintili donemi atlatti. Stress yapma bol bol dinlen bebegin seninle kalir canim hic uzulme moralini bozma.

kızlar soğan küründen sonra incir kürü hemen uygulanabilir mi yoksa bir kaç ay bekleyecekmiym....

Ya kızlar dün bende pembeden koyu kırmızıdan açık bi lekelenme oldu .. Sizce yerleşme kanaması adetdrn kaç gün önce olur

rapor yazdı doktor sürekli yatıyorum bol bol dua ediyorum Allah bebeğimi bana bağışlasın.kanamam olmadığı için hala umudum var.inş isteyen herkesin kucağı bebişle dolsun.

Canım kendini okadar üzme olur inşallah allah tan umut kesilmez dua et herşeyin bir zamanı var zamanı gelince olur bende üzülmüyorum desem yalan olur ama sabırla beklemeye çalışıyorum

çok uğraşıyorum ama artık bu dönem sıklaşmaya başladı bu bunalım canım.

o günleri görelim tez vakitte inşallah çünkü artık çok zorluyorum kendi mi tatlım

Bu arada alyacım sende ilk çocukmu?

olursa evet ilk olacak tatlım

Canımm benim yaa üzme kendini bu kadar nolurr bize anlat içindekileri ne varsa her zaman dinlemeye hazırız yeterki içine atma

sizlerde olmasanız gerçekten aklımı kaçırcam canlarım

Tatlım bu arada sen ne kadarlık evlisin kaç yaşındasın
bir buçuk yıldır istyoruz tatlım ilk bir yıl istemedim çok pişmanım keşke evlenince hemen isteseydim belki allahın zoruna gitti şimdi ara bakalım dedi...

çok sağolun kızlar çok teşekkür ederim varlığınız çok iyi geliyor

benimde öyle olmuştu canım.benimki kahverengidi.ama devamı gelmedi 1 gün sürdü sadece.eger devam etmiyosa dikkat et kendine yerleşme kanaması olabilir

ay tatlım yaa olucak insallah sen kucağına alcağın gün ü hayal et çok güzel olcak herşey inşallah yavrunu size bağışlasın yarabbimmmm

Kızlar benim bat yarın ama gebelik testim yoktu ovulasyon testi yaptım sonuç bu

Eklentiler

• 20150204_113548.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 107
benimde öyle olmuştu canım.benimki kahverengidi.ama devamı gelmedi 1 gün sürdü sadece.eger devam etmiyosa dikkat et kendine yerleşme kanaması olabilir
İnşAllah öyledir canım yaa .. Ama tüm gün sürmedi sadece öğleden sonra çok fazla akıntım olduğunu hiss etdim bakınca bunu gördüm sonrasında biley yok inşşş hamileyimdir
Iyidir tatlım sende ne var ne yok hayırdır lekelenmemi oldu canım
evet canım öyle bişey olduda bilemiyorum neden olduğunu adetimede 11 gün var ama

ay tatlım yaa olucak insallah sen kucağına alcağın gün ü hayal et çok güzel olcak herşey inşallah yavrunu size bağışlasın yarabbimmmm
Canım benim stress birinci düşmanımız biliyorsun üzme kendini rahat olmaya çalış .. Elbet ki olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…