Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

teşekkür ederim 15 de cnm
Ay inanmıyorum aynı günüz .. Birbirimize destek olalım canım ya burda yoksa günler geçmiyo .. İnşAllah ikimizde hamile kalırız benim son adrtim 16 ocak döngüm 30 gün olduğu için 15i olmalı .. Benim ki hiç şaşmaz inşAllah hiç gelmez .. Hadi hayırlı haberler veririz inşAllah

kızlar benmde 17 şubat olmm gerekio gecenlerde akıntım geldi böyle kıvamsı yumurta akı gibi hemen değerlendirdim o günüsizce yumurtlamışmıyımdır tamda adetiimn 14. günüydü inşllh tutmuşturr

İnşallah tutmuştur canım bende aynı senin gibi yaptım kupa çektirdim o gün ilişkiye girdik sonra iki hün geçti baktım sağ tarafımta batmalar oluyor bide akıntım olduğunu gördüm tamamm bu gün dedîm o günüde degerlendirdim ayın 1 yumurtlamam gerekîyordu maybe baby göre garanti olsun diye onuda deyerlenrdim soğan kürüde yaptım aynı zamanda artık beklicez son bîr hafta .. Bu arada kızlar kupa çeken kadın bana BatA 10 gün kala ilişkiye girmeyeceksin dedi .. Sizinde aklınızda bulunsun

Ama a

zönce emin olmak için başka marka yaptım onda tek çizgi canım
Güzelim bi topikte bak ne buldum . ^_^
"
yani benim adetten bir gün önce 1.96 çıktı, bende de yok denilebilirdi, 6 gün geçti şimdi 987. sizin adetiniz kaç gün geçti de bu test çıktı?

Bu arkadaş şimdi 5 haftalık hamile sendede geçmediyi için düşük ola bilir deger
Test gösteriyosa muhakkak vardır hamilelik inş olur dua edicem senin için

Bak tatlım böyle

Eklentiler

• 20150205_091559.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 89
arkadaşlar
canm ya inşallah hayırlısı olur bende senden haber beklyrm:)

Benim de oyle adet olmadim 15 gun oluyor karman corman oldum. Bir yandan Adet olmamak sikinti yapiyor diger yandan da dusunuyorum ya gec dollenmeyse diye. Yarin doktora gidicem allah nasip ederse orada ogrenirim herseyi. AMA sogan kurunun gecikme yaptigi bir gercek

[QUOTE="gbbc, post: 39262393, member:kırıklığını zlar kan tahlili yaptırdım sonuç 0.100 [/QUOTE]

Seni o kadar iyi anliyormki.o hayal kirikligini bende cok yasadim.hep icine atiyo insan.allahim hepimize nasip eder insallah

[QUOTE="gbbc, post: 39262393, member:kırıklığını zlar kan tahlili yaptırdım sonuç 0.100

Seni o kadar iyi anliyormki.o hayal kirikligini bende cok yasadim.hep icine atiyo insan.allahim hepimize nasip eder insallah[/QUOTE]
1 senedir o hayal kırıklarını bende yaşıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…