Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Slm arkadaşlar bende gebe kalmak için kürleri kullanmak istiyorum 2 ay önce 8 haftalik bebeğinin kalbi durdu kürtaj oldum bugün de 2. Adetin oldum soğan kuruyle gebe kalan arkadaşlar yazarsaniz sewinirim

Slm arkadaşlar bende gebe kalmak için kürleri kullanmak istiyorum 2 ay önce 8 haftalik bebeğinin kalbi durdu kürtaj oldum bugün de 2. Adetin oldum soğan kuruyle gebe kalan arkadaşlar yazarsaniz sewinirim
Adetinin 7 ci gunu bawlayip 15 gun devam edeceksin canim eger gunu ve bawlama zamanini soruyorsan

Ben üçgündür içiyorum canım ama günde bir bardak çok midemi bulandırıyor çünkü inşallah deva olur Allah herkese nasip etsin bu ay hepimiz hamiş olalım

saol canim benim zaten degerlerim çok düşüktü keseyi görünce umitlendim ama geçen haftadan beri kese hiç gelişmemiş boş kese dedi yine perşembe gününe kadar beklicez olmazsa kürtaj olcam. Allahım sabır versin okadar kötüyüm ki Allah sanada evladını bağışladı nazardan sakınsin. Desteğin için çok teşekkür ederim

Bnm 5 gun oldu içeli. Akıntım çok arttı ama yumurtlama daha yok. Adetten temizleneli de 5 gun oldu. İnşllh olur bu ay

2.hamileligim ilkide düşük oldu
canim lutfen uzulme rabbim yardimcun olsun bidaha olur saglikla insallah.canim universitede bi genetik testi yaptir ben eylulde kurtaj olddum kan pihtilasmasi yokmus bide genetik yapalim dediler o zaman sonuc net oluyormus fakat bana daha hazirana gun verdiler cunku genetik sirasi cok bulabilirsen ozelde yaptir maddi durumun iyiyse ben hazirani beklicem.bir tip fakultesine gidersen daha ayrintili inceliyorlar.uzulme sakin bol bol dua et.

Canım soğan kürünü 4 ay ardarda yapabiliyomuyuz

Evet canim yapabiliyoruz. Ilk ay sadece 15 gun, diger aylarda adete 10 gun kala 10 gunluk sureyle devam edilmeli. Ilk ay adet bitiminden 3-7 veya 10 gun sonra baslanabilir diye yaziyor Saracoglunun web sitesinde . Bu da sanirim adet suresi herkeste farkli oldugu icin 3-7 veya 10 gun sonra denmis.

geçmiş olsun canım Rabbim sabırlar versin

TezTez cok gecmis olsun arkadasim Allah tez zamanda saglikli bebek versin insaAllah. Caramel arkadasimizin dedigi gibi sebebini mutlaka arastir, kanina iyice baktir genetik tarama bu dedigim. Bu arada sen cyclo proginova kullanirken yaninda aspirin ve folic acid kullandin mi. Cunku hormon ilaci kullanan herkese kan sulandirici almak sart diye biliyorum, hormon ilaclari kani katilastirir. Doktorlar bu bilgiyi ne yazik ki bizlerle paylasmiyor ama ben yabanci bir hormon ilacinin recetesinde bu bilgiye rastladim. Hatta belki duymussunuzdur bazi iyi doktorlar folic acidin yaninda bebek aspirini surekli kullanmayi tavsiye eder. Bu arada soylemeden edemeyecem ben ilk dusuk yasadigimda cyclo proginova ve klomen ile hamile kalmistim fakat senin gibi 6.ci haftamda dusuk yasadim. Daha sonrasinda ogrendim ki klomen endometriumu inceltiyormus ve kurtajdan sonra rahmim kendini toparlamada bayagi zaman aldi , endometrium 7mm seyrediyordu sonra kurlerle duzeldi

ama eğer pıhtılaşma varsa henuz teşhis edilmemiş, ona çozum olabiilir. Asprinin kanamayı arttırıcı etkisi var mı bnm bilgim yok
bizler doktor değiliz,iyilik yapıp fikir verirken ters tepe bilir.en sağlıklısı uzman bir doktordan yardım almasıdır.arkadaşımızında hayatını tehlikeye atmayalım.dua edelim inşallah bişey olmaz değilmi?

evet oyle cnm. En sağlıklı bilgi dktr tavsiyesi

arkadaslar merhaba .ben aranizda yeniyim.sogan kuru gercekden ise yariyormu?deneyipde sonuc alan varmi.lutfennnnnnnnnnn yardimmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…