Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

İnşallah canım bu ay soğan suyu içmiştim gerçi bata dokuz gün var daha ama ben burdan bata altı gün kala test yapıp pozitif çıkanları gördüğüm için bende yaptım
testi adet tarihin gecsin sonra uygula.bazen insan hamis oluyo testgostermiyor.vaktin gecsin insallah sonra yap.

canim ben telefondan baktigim icim net goremedim

canim net gorunmuyo ama silik 2. cizgi falan varmi hadi insallh vardir tatl im yaa
Evet silik ikinci çîzgi var resimi hemen çektiğim için pek belli olmuyor ama şimdi baktım daha pembe görünüyo inşallah vardır brkleyip görcez

Kızlar yarın kürtaja gircem. Ne olursunuz bana dua edin bol bol bari bu sorunsuz gecsin
canim kurtajin sorunsuz gecmistir insallah hic uzulme rabbim birdaha nasip eder insallah bende bu durumu 4 ay once yasadim bilirim nekadar zor oldugunu.hic uzulme hepimiz birbirimize duaciyiz

Evet silik ikinci çîzgi var resimi hemen çektiğim için pek belli olmuyor ama şimdi baktım daha pembe görünüyo inşallah vardır brkleyip görcez
yaa canum cok sevindim gercekten insallah hamissindir.bugun bize dua et bende biras beklicem 1 hafta sonra falan yapmak istiom.hayirli hbrlerini bekliyorum.

yaa canum cok sevindim gercekten insallah hamissindir.bugun bize dua et bende biras beklicem 1 hafta sonra falan yapmak istiom.hayirli hbrlerini bekliyorum.
Arkadaslar hepiniz adina cok sevindim.insallah her ikiniz de hamis kalirsiniz,amin
bana da dua edin.kuru vakit buldukca iciyorum.bu ay benden gecdi,insallah gelcek ay rabbim nasip eder.
umudum kirilmak uzere benim

bu soruyu sanada soriim suan adet elirtileri gibi araara sizinti gibi agrin varmi yada biseyler hissediyomusin die sircaktim

bu soruyu sanada soriim suan adet elirtileri gibi araara sizinti gibi agrin varmi yada biseyler hissediyomusin die sircaktim
Canım bende adet belirtisi olarak sadece çenemde tek bir sivilce çıkar ertesi gün adet olurum yani ağrı sancı hiç yaşamam ama üç gündür kasıklarımda hafif hafif sancılar giriyo neden bilmiyorum ama inşallah gebelik vardırda ondandır canım

Arkadaslar hepiniz adina cok sevindim.insallah her ikiniz de hamis kalirsiniz,amin
bana da dua edin.kuru vakit buldukca iciyorum.bu ay benden gecdi,insallah gelcek ay rabbim nasip eder.
umudum kirilmak uzere benim
bence umudunu yitirme hic beklemedigin yada artik bitti ugrasmicam diyen zamanlarda olan arkadaslarim var insallah burda bebek bekleyen hepimiz bu ay toplu ayyy hamisim die yazariz insallah seninde gusel haberlerini bekliom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…