Ne belirtilericanim sendeki belirtiler neler?
sogan kuru kullandinmi ?nasil belirtiler oldu eger kullandiysan?Ne belirtileri
Ben bu ay kullandım adetin son günü başladım yumurtlamaya kadar içtim on gün falan bu arada hayıt tohumuda içtim günde yarım çay bardağı ama bende enfeksiyon falanda yoktu o yuzden akıntım olmadı soğan suyu içerken herkesin başka oluyo tabiki bende bir değişiklik olmadı bat 1 mart yumurtlama 13 subattı bugunde kasıklarımda ara ara sancılar hissediyorum bunun dışında bişey yok hakkımızda hayırlısı peki sende varmı değişik bişeylersogan kuru kullandinmi ?nasil belirtiler oldu eger kullandiysan?
6.ci gunum kurde.benimde adetim,24 subat.ara sira akintim oluyo.birde goguslerim aciyo ve siskinlik varBen bu ay kullandım adetin son günü başladım yumurtlamaya kadar içtim on gün falan bu arada hayıt tohumuda içtim günde yarım çay bardağı ama bende enfeksiyon falanda yoktu o yuzden akıntım olmadı soğan suyu içerken herkesin başka oluyo tabiki bende bir değişiklik olmadı bat 1 mart yumurtlama 13 subattı bugunde kasıklarımda ara ara sancılar hissediyorum bunun dışında bişey yok hakkımızda hayırlısı peki sende varmı değişik bişeyler
Adet döngün nedir birde yumurtlama tarihini yazar mısın6.ci gunum kurde.benimde adetim,24 subat.ara sira akintim oluyo.birde goguslerim aciyo ve siskinlik var
Canım çok geçmiş olsun Rabbim en kısa zamanda yüzünu güldürür inşAllahKürtajdan sonra araştırcam artık canim
Adet döngün nedir birde yumurtlama tarihini yazar mısın
30-32 gunde bir oluyorum ve16-18 yumurtlama gunum.kesin bilmiyorum hic takip etmedimkiAdet döngün nedir birde yumurtlama tarihini yazar mısın
Adet döngün nedir birde yumurtlama tarihini yazar mısın[/can
ben kuru aksam ve yatmadan once iciyorum
boyle olurmu
cann ben bu ay umutlu deyilim.zaten reglime 5 gun varrr.bilmem nolcakkBen bu ay kullandım adetin son günü başladım yumurtlamaya kadar içtim on gün falan bu arada hayıt tohumuda içtim günde yarım çay bardağı ama bende enfeksiyon falanda yoktu o yuzden akıntım olmadı soğan suyu içerken herkesin başka oluyo tabiki bende bir değişiklik olmadı bat 1 mart yumurtlama 13 subattı bugunde kasıklarımda ara ara sancılar hissediyorum bunun dışında bişey yok hakkımızda hayırlısı peki sende varmı değişik bişeyler
adetin herzamanki gibi olmadiysa belki de ustune gorme oluyorsun/Kızlar merhaba size bişey danışıcam yaa şubat 9 da adet oldum cuma günü bitti bugün benden kahverengi bi akıntı gelmiş çamaşırıma acaba 2 kezmu adet oluyorum ben bu ay
Çok teşekkür ederim canim inş bebisimide verir tez zamandaauy allh guç,,sabır versin. Herşeyde vardr bi hayr canmm bnmm. Uzme kendini. Rabbim dert verdiyse dermanınıda yollar
Saol canim benim Allah razı olsun çok Üzgünüm ama vardır bir hayır. Soğan Kuru yapayım diyorum acaba yapsam mi ki zararı olurmu karar veremiyorumDualarimiz seninle bitanem..sakinn kendini uzme ak melek annesi oldun kaybetmeyi bilirim kendini birakma birakirsan benkm gibi toparlanman guc olur bak 6 aydir wudu budu ugrawiyorum hsla kendkme gelemedim olumlu yonden bak yolun bawindayken oyrenmen iyi aslinda bi bakima ..Rabbim yardimcin olsun kolaylik guc versin amin
Çok teşekkür ederim saolun iyi dileklerini için. Iyi ki varsinizAllahim korusun seni.insallah hayirlisi olsun hakkinda canim.uzme canini vardir her seyde bir hayir..
Çok saol canim inş hepimizin güldürur. Canım tekrar kanaman olmuş bi test yapsana belki üstüne görme. Olmuştur hiç belli olmaz.beni biliyorsun kanda çıkmadı sonra çıktı. Dikkat et kendineCanım çok geçmiş olsun Rabbim en kısa zamanda yüzünu güldürür inşAllah
Çok saol canim inş hepimizin güldürur. Canım tekrar kanaman olmuş bi test yapsana belki üstüne görme. Olmuştur hiç belli olmaz.beni biliyorsun kanda çıkmadı sonra çıktı. Dikkat et kendine
INSALLAH HAMISSINDIRKızlar bata 9 gün var ve dayanamadım test yaptım acabaaaaaaEki Görüntüle 1424035
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?