Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Bende içtim 3 aydır olmuyorum. ( benimde adtelr genelde düzensiz ama azda olsa 2 ayda bir olurdum şimdi 3 aydır hiç olmadım (( testte yapıyom yok

arkadaşlar adeti geciken arkadaşlarım hiç vakit kaybetmeden bence doktora görünün. beklemeyin.. ilaçla tedavisi olabilecek bir şey olabilir.

Kızlarrrr bana ancak siz yardım edersiniz. Bebek için tedavi görüyorum yumurtalıklarım zayıf çalışıyormuş. Geçen ay klomen kullandım günde 1 defa ama yumurtalarım büyümedi adette olmadım yaklaşık 2 ay. en son 6 şubatta adet görmüştüm. Arada soğan suyu içtim 14 gün sabah akşam yine adet olmadım. doktora gittim sağlıklı yumurtaların var ama gebelik için adet olman lazım dedi adet söktürücü verdi. Şuan onu kullanıyorum. Adet olduktan sonra klomene başlatacak sanırım yıne. Ben bu arada da soğan suyu kullanmak istiyorum.2. kürü nasıl ne zaman uygulamalıyım klomene destek olsun diye.

Canım bende yanlış bilgi vermek istemem ama ilk kürü adetinini 7 inci günu başlıyorsun 15 gün içiyorsun daha sonra bırakıyorsun 2 inci kürü adetine 10 gün varken içmeye başlıyosun canım ben öyle biliyorum

Bende gecen ay klomen kullandım, yumurtamda büyüdü ama yinede adet oldum iki gün önce.. Bende düsünüyorum bu ay klomenle bırlıkte sohan kürü mü yapsam diye.. Bi zararı olurmu acaba?

yumurtalar için incir kürü çok faydalı onu denesene ?

Merhaba kizlar. Ben 15 gün sogan kürü kullandigimda hic akintim olmadi. Simdi 4 gündür aslan pencesine basladim ve son iki gündür sari renkli akintim var surekli. Bu normal mi yada birakmalimiyim?

benim soğan küründe 11. günüm. sadece ilk günlerinde bir gün akıntım oldu. bir daha da olmadı.

inş o yine de bir faydasını görürüz. o kadar emeğimiz var soğan suyu içiyoruz neticede kolay değil :)

Bende gecen ay klomen kullandım, yumurtamda büyüdü ama yinede adet oldum iki gün önce.. Bende düsünüyorum bu ay klomenle bırlıkte sohan kürü mü yapsam diye.. Bi zararı olurmu acaba?

En azından adet olmuşsun :) zararı olmaz gıbı geliyor bana. kullanan oldumu acaba bu sekilde

kızlar mehaba....... bende 6 aylık evliyim hatta 7. aya girdik. bebişş çooook istiyoduk ama olmuyordu. geçen ay arkadaşımın önerisiyle ve bu sayfadaki yorumlardan yola çıkarak soğan kürü kullandım 15 gün boyunca düzenli içtim veee üstüne hiç adet görmedim dün hastaneye gittim hamileyim darısı tüm bebiş isteyenlere gerçekten inanılmaz bi duygu. soğan kürü beni çok şaşırttı içtiğim ay gebe kaldım. şuan 1-2 haftalıkmış bebegim. buarada ben 5 gün once adet olduğumu düşündüm hatta eşime de söyledim adetlendiğimi ama meğer yerleşme kanamasıymışş. iki gün sadece lekelenme şeklinde oldu bende adet oldum sandım sonra devamı gelmeyince test yaptık sonuç pozitif

ÇOK SEVİNDİM CNM HAYIRLI OLSUN :)
BU AY BENDE KULLANDIM, PAZAR GUNU ADET GUNUM,
BEKLİYORUM BAKALIM SONUCU,,
İNŞALLAH BENDE SENIN GIBI YAZABILIRIM BENDE HAMILEYIM DİYE,,

Allah ins şifani verir canim bence bikere daha dene ve doğru yaptigindan emin ol benimde adetlerim duzensiz olduğum zmanlar 4 ay olmadiğim olupta sadece kahverengi bazen siyaha yakin akinti gelirdi kanla karisik 2 gun surerdi normalde 7 gun suruyor ..bu denemende yarar ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…