- 13 Mart 2015
- 12
- 6
- 3
- 35
Allah ins şifani verir canim bence bikere daha dene ve doğru yaptigindan emin ol benimde adetlerim duzensiz olduğum zmanlar 4 ay olmadiğim olupta sadece kahverengi bazen siyaha yakin akinti gelirdi kanla karisik 2 gun surerdi normalde 7 gun suruyor ..bu denemende yarar ins
canım inşallah gebe olursun ya, soğan kürünün adeti geciktirdiğini duymuştum ama sonraki ay çoğunlukla gebe kalınmış yani aynı ay olmasa da ikinci ay gebe kalırsın inşallah yaAllah ins şifani verir canim bence bikere daha dene ve doğru yaptigindan emin ol benimde adetlerim duzensiz olduğum zmanlar 4 ay olmadiğim olupta sadece kahverengi bazen siyaha yakin akinti gelirdi kanla karisik 2 gun surerdi normalde 7 gun suruyor ..bu denemende yarar ins
Canim kullandığın ay mi hamile kaldın yoksa bir ay sonra mı kaldın?kızlar mehaba....... bende 6 aylık evliyim hatta 7. aya girdik. bebişş çooook istiyoduk ama olmuyordu. geçen ay arkadaşımın önerisiyle ve bu sayfadaki yorumlardan yola çıkarak soğan kürü kullandım 15 gün boyunca düzenli içtim veee üstüne hiç adet görmedim dün hastaneye gittim hamileyimdarısı tüm bebiş isteyenlere gerçekten inanılmaz bi duygu. soğan kürü beni çok şaşırttı içtiğim ay gebe kaldım. şuan 1-2 haftalıkmış bebegim. buarada ben 5 gün once adet olduğumu düşündüm hatta eşime de söyledim adetlendiğimi ama meğer yerleşme kanamasıymışş. iki gün sadece lekelenme şeklinde oldu bende adet oldum sandım sonra devamı gelmeyince test yaptık sonuç pozitif
kızlar mehaba....... bende 6 aylık evliyim hatta 7. aya girdik. bebişş çooook istiyoduk ama olmuyordu. geçen ay arkadaşımın önerisiyle ve bu sayfadaki yorumlardan yola çıkarak soğan kürü kullandım 15 gün boyunca düzenli içtim veee üstüne hiç adet görmedim dün hastaneye gittim hamileyimdarısı tüm bebiş isteyenlere gerçekten inanılmaz bi duygu. soğan kürü beni çok şaşırttı içtiğim ay gebe kaldım. şuan 1-2 haftalıkmış bebegim. buarada ben 5 gün once adet olduğumu düşündüm hatta eşime de söyledim adetlendiğimi ama meğer yerleşme kanamasıymışş. iki gün sadece lekelenme şeklinde oldu bende adet oldum sandım sonra devamı gelmeyince test yaptık sonuç pozitif
teşekkür ederim canım :) ben adet olduktan sonra 7.gün başladım 15 gün kullandım. sabah ve akşam genelde yemeklerden önce ılık hatta sıcağa yakın içtim. rabbim isteyen herkese nasip etsin :)Coookkk sevindimmm canııım, allah hayırlı sağlıklı bir evlat olmasını nasip etsin inş.. Sen kacıncı gün basladın soğan kürüne?
canım kullandığım ay gebe kaldım. yani bu ay kullandım zaten ve normalde 4 nisan adet tarihimdi yani yarın ama iki gün önce test yaptım pozitif çıktı :)Canim kullandığın ay mi hamile kaldın yoksa bir ay sonra mı kaldın?
Rabbim hayırlısı ile kuçağına almayaı nasip etsin inşallah canımm :) herhangi bir sorunun varmıydı canım olmamaı için çalıştıgım için pek takip edemedim k.bakma soru soruyorum amateşekkür ederim canım :) ben adet olduktan sonra 7.gün başladım 15 gün kullandım. sabah ve akşam genelde yemeklerden önce ılık hatta sıcağa yakın içtim. rabbim isteyen herkese nasip etsin :)
sorun değil canım.. kist vardı sanırım bende ama ciddi boyutta değildi. 7.ayımıza girdik bebiş için çok çalıştıkRabbim hayırlısı ile kuçağına almayaı nasip etsin inşallah canımm :) herhangi bir sorunun varmıydı canım olmamaı için çalıştıgım için pek takip edemedim k.bakma soru soruyorum ama
canım bende yumurtlama sorunu var iki kere ilaç tedavisi gördüm olmadı kısmet yarın doktora gidicem bu gün regilin 2 günü rahim filmiçekilmek istedigimi söyleyecegim tamam derse bu ay boş geçicek diyer ay yine ilaç tedavisine başlarsa soğan kürüde yapayım diyorum canımsorun değil canım.. kist vardı sanırım bende ama ciddi boyutta değildi. 7.ayımıza girdik bebiş için çok çalıştıkyani düzenli ilişkiye giriyoduk ama olmuyodu dediğim gibi görünürde ciddi bi sorunda yoktu ama olmuyodu. ta ki soğan kürüne inanarak başladım ve oldu çok şükür. buarada soğan kürü kullanırken özellikle sonlara doğru akıntım acayip arttı bu iyiye işaretti zaten belliki hastalık atıyodum ve gebeliğe hazırlanıyodu rahmim. soğan kürü hastalık olmasa bile rahmi uyarıp temizleyip gebeliğe hazırlıyor. bende seni takip edemedim sen ne durumdasın acaba ?
kaç senelik evlisin canım 1 yıldan önce rahim filmi çekilmiyorcanım bende yumurtlama sorunu var iki kere ilaç tedavisi gördüm olmadı kısmet yarın doktora gidicem bu gün regilin 2 günü rahim filmiçekilmek istedigimi söyleyecegim tamam derse bu ay boş geçicek diyer ay yine ilaç tedavisine başlarsa soğan kürüde yapayım diyorum canım
rahim filminde tüplerin açık mı değil mi ona bakılıyor . sende yumurtlama sorunu varsa yumurta geliştirici ilaçlar kullanman lazım canımkaç senelik evlisin canım 1 yıldan önce rahim filmi çekilmiyor
1 sene oldu canım evlenelikaç senelik evlisin canım 1 yıldan önce rahim filmi çekilmiyor
kullandım canım yumurtam da oluştu ilaçlarla ama tutmadı o yüzden baktırıcam belki tüplerim tıkalırahim filminde tüplerin açık mı değil mi ona bakılıyor . sende yumurtlama sorunu varsa yumurta geliştirici ilaçlar kullanman lazım canım
Allah nasip eder inşallah en yakın zamanda.1 sene oldu canım evleneli
anladım canım. tüplerin kapalıysa tazikli suyla açılıyor küçük bi operasyon yani oyle bi durum olsa bile korkma. ALLAH büyüktür sana da nasip edecektir inşallahkullandım canım yumurtam da oluştu ilaçlarla ama tutmadı o yüzden baktırıcam belki tüplerim tıkalı
inşallah canım Rabbim hayırlısı ile nasip eder inşallah bu ay boş geçer ise diyer ay ilaçlarla birlikte soğan kürü de kullanayım diyorumanladım canım. tüplerin kapalıysa tazikli suyla açılıyor küçük bi operasyon yani oyle bi durum olsa bile korkma. ALLAH büyüktür sana da nasip edecektir inşallah
ben şu an tüp bebek tedavisindeyim yani bir yıldır. yumurta biriktirmeye çalışıyoruz. doktorum bile incir kürünü tavsiye etti bana. hastalarında yumurta rezervinde artış olduğunu görünce alternatif tıp yöntemini de tavsiye ediyor artık doktorlar.denedim canım butun dengemi altüst etti 3 ay adet görmedim en buyuk pişmanlığımdı incir kürü
süper bir haber. benim kuzenim de soğan kürüyle hamile kalmış. kimi kadında hemen işe yarıyor kiminde başarılı olmuyor. tabi denemekte fayda var.kızlar mehaba....... bende 6 aylık evliyim hatta 7. aya girdik. bebişş çooook istiyoduk ama olmuyordu. geçen ay arkadaşımın önerisiyle ve bu sayfadaki yorumlardan yola çıkarak soğan kürü kullandım 15 gün boyunca düzenli içtim veee üstüne hiç adet görmedim dün hastaneye gittim hamileyimdarısı tüm bebiş isteyenlere gerçekten inanılmaz bi duygu. soğan kürü beni çok şaşırttı içtiğim ay gebe kaldım. şuan 1-2 haftalıkmış bebegim. buarada ben 5 gün once adet olduğumu düşündüm hatta eşime de söyledim adetlendiğimi ama meğer yerleşme kanamasıymışş. iki gün sadece lekelenme şeklinde oldu bende adet oldum sandım sonra devamı gelmeyince test yaptık sonuç pozitif
ya bende pek bir akıntım olmadı. acaba işe yaramadı mı yoksa rahim temiz mi zaten. :) gerçi ben adetin 9. günü başlayabildim evde değildim cunku. bakalım herkeste farklı etki yaratıyor tabi.sorun değil canım.. kist vardı sanırım bende ama ciddi boyutta değildi. 7.ayımıza girdik bebiş için çok çalıştıkyani düzenli ilişkiye giriyoduk ama olmuyodu dediğim gibi görünürde ciddi bi sorunda yoktu ama olmuyodu. ta ki soğan kürüne inanarak başladım ve oldu çok şükür. buarada soğan kürü kullanırken özellikle sonlara doğru akıntım acayip arttı bu iyiye işaretti zaten belliki hastalık atıyodum ve gebeliğe hazırlanıyodu rahmim. soğan kürü hastalık olmasa bile rahmi uyarıp temizleyip gebeliğe hazırlıyor. bende seni takip edemedim sen ne durumdasın acaba ?
Cnm benim çok sağol. Zaten Gitmediğim doktor kalmadı tipik polikistikover vakaası diyolar. Geçen gün hastaneye gttim kadındoğum kısırlık bölümüne, çok iyi direk çocuğun olmaya yönelik tedavi ediyorlar. Muayene etti evet belli pco sun. Ama enteresan bitane yumurtan gelişmiş dedi 17 mm bunu kullanalım çatlatma iğnesi vereceğim sonra ilişki öenereceğim dedi. dediğim saatte. Yaptırdım iğneyi sonra ilişki tabi. Bakalım yarın kontrole gidicem, doktor çok heycanlandırmadı beni sanki bi deneyelim bakalım der gibi yazdı iğneyi. Tutma ihtimali yüksek falan gibi iç açıcı şeyler söylemedi yani. Yumurtamın büyümesinide sanki çörek otu bal tarçın karışımına bağlıyor gibiyim. Ondan 1 hafta öncesinde 3 gün sabah akşam içmiştim. Bilmiyorum belkide büyüme zamanı gelmiştir. Sonuçta 3 ayı geçik hasta olmuyorumcanım inşallah gebe olursun ya, soğan kürünün adeti geciktirdiğini duymuştum ama sonraki ay çoğunlukla gebe kalınmış yani aynı ay olmasa da ikinci ay gebe kalırsın inşallah yakist yapacağını zannetmiyorum canım, eşim kadın doğum uzmanı kendisine sormuştum kist yapmaz aksine olan kisti atmamıza yardımcı olur. inşallah güzel haberler verirsin bize ama senin adet gecikmelerin ciddi boyutta oyüzden iyi bi kadın doğum doktoruna görün eğer bi sorun varsa erkenden farkına varmanın faydası var. Allaha emanet.. (yyyakamozzz)
ayy ne güzel bir haber MAŞALLAH ALLAH hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin. Darısı isteyenlerin başına.kızlar mehaba....... bende 6 aylık evliyim hatta 7. aya girdik. bebişş çooook istiyoduk ama olmuyordu. geçen ay arkadaşımın önerisiyle ve bu sayfadaki yorumlardan yola çıkarak soğan kürü kullandım 15 gün boyunca düzenli içtim veee üstüne hiç adet görmedim dün hastaneye gittim hamileyimdarısı tüm bebiş isteyenlere gerçekten inanılmaz bi duygu. soğan kürü beni çok şaşırttı içtiğim ay gebe kaldım. şuan 1-2 haftalıkmış bebegim. buarada ben 5 gün once adet olduğumu düşündüm hatta eşime de söyledim adetlendiğimi ama meğer yerleşme kanamasıymışş. iki gün sadece lekelenme şeklinde oldu bende adet oldum sandım sonra devamı gelmeyince test yaptık sonuç pozitif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?