Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

RICA EDERIM CANIM
Evet yasin uygun ve 1.5 swnw olmus olmayali rahim filmine uygun.yas kucuk ve evlilik suresi kisaysa tehlikeli.dr dediki ben kendime riske atip her hastya cekmiyorum dedi.dusun yani bunu soyleyen dr.
Ben biraz daha bekleyeyim diyorum.8 aylik evliyim olur belki ya.
Allahim nasip etsin herkeZe.
Eee yumurta catlamistir yenimi yaptirdin peki sonuc belli deil heralde.ben 2 kere yaptirdim sonuc sfr.insallah sende tutr.adet bittikten hmn sonra hamile kalanlar oluyo.anacim kimse yumurtlama donemi hesaplamadan yapiyo nasil yapiyolarsa.bizde aman yumurtlama gunu ne zmn kacirmayalim sende bnmki belli olmuyo diyosun allah yardim etsin bize ne yumurtaymis bizdekilerde ya bi tutmadi gitti
Olucaktir ama icim rahat arrik birazda hevesim kaçtı agliyodum stres yapiyodum ama simdi aman diyorum ya allah hayirlisini versin insallah

Aman cnm sende ya ne ağlıyorsun daha 8 aylık evlisin 5 sene uğraşıp olamayan var hemde çok yakınımda. Allah beterinden korusun. Bak ben 1 buçuk senedir düşünüyorum olmuyor. bikere ağlamadım neden? çünkü zamanı değilmiş diyorum. YÜCE ALLAH'ım en güzel zamnda en hayırlısını veriri İNŞALLAH. GÜZEL ALLAH'ımdan gelen herşeye razıyız. Çok şükür ALLAH'ıma yinede. Sakın ümitsiliğe kapılma ALLAH görüyor bol bol dua et ve elinden geleni yap. Ama üzülme sonuçta sen elinden geleni yapıyorsun. Olmuyorsa ALLAH'ın takdiri. Yok ben 2 Nisanda Çatlatma iğnesi yaptırdım. Tutmadı işte İğneden 10 gün sonra regl oldum. düşürmediysem ((( P.tesi doktora gidicem

Himm 4 gundur adetsin yani.ama adetin 3 gunu dr gitmn lzm.ndn pazartesiye kaliyosun ki
Klomen verirdi
Haklisin canim rabbim insallah iyi zamanda verecektir.oluruna biraktim rabbim ne zmn uygun goruyosa artık.8 ay hic bisey dedigin gibi allahim oyle uzun kimseyi bekletmesin.anne olmk guzel bisey eminim.olsun napalm beklicez baska caremiz yok
Seninde olur inşallah

HAYIRLISI DEMEKDEN BAŞKA ÇAREMIZ YOK.3 AY KLOMEN TEDAVSDEYDIM BU 3.AYDI UMUUDM VARDI YİNE HÜSRANNNNNNNN

canım takip edemedim uzun zamandır. sonucunu merak ettim inşallah gebiş olmuşsundur?

İnşallah gerek kalmaz ama varikosellerde ameliyat şart cnm Sen kendinde fark edebilirsin varikosel olup olmadığını. Affedersin elle eşinin testislerine dokun yumurtalaraına doğru :) ama kendini var gücüyle sıksın. Orada topaklanma gibi damarlar var pütürümsü. eğer varsa varikosel bizim ilk gittiğimiz doktorda ameliyata gerek yok ilaç verdi ama bir doktorla yetinmedik özelliklede ben araştırdım süleymaniye kadın doğum a yönlendirdim ürolji bölümü ziya beye direk baktı elle muayene etti. Ameliyat şart dedi bunu utrasonla bile bakmaya gerek yok elle belli oluyor daha önceki doktor anlamamışmıda ilaç yazmış dedi. İki doktor arasında kaldık birisi ameliyata gerek yok biri gerek var diyo. dedim en iyisi 3. bir doktor ne derse onu yapalım çapada üroloji bölümünden doçen buldum sağolsun çok yardımcı oldu çok iyi bir doktor. Varikosel üzerine baya bilgili. Direk ameliyat dedi. Kendisi yaptı. ALLAH razı olsun. Normalde Çapada tanıdık olmadan erken bir tarihte ne muayene olunabilir nede ameliyat.Doktor sayesinde olduk. Şimdi o pütürlenme gitti. bel ağrısı gitti. MAŞALLAH ay sonundada sperm testi yapacak. Bakalım İNŞALLAH düzelmiştir. birde eşimin değerleri sizin değerlerinizden iyiydi.

merhaba canım kalınlık derken rahim kalınlığından bahsetmiştir çünki bebeğin tutunması için rahim duvarının kalın olması gerekiyo inş. güzel haberler verirsin
cnm benim evet öyleymiş kalınlık. Ama olmadı Maalesef reglimi oldum tutunamdan düşürdümmü anlamadım. Doktor muayene edecek p.tesi. çünkü regli olduğumun 2. günü kan testi yaptırdım gebelik 8.17 çıktı. 2 gün sonra yaptırdım 5.15 çıktı p.tesi yapacağım herhalde sıfır olacak busefer. böyle durumlarda kimyasal egeblikten şüpheleniyorlar. yada çatlatma iğnesinin verdiği hormonsal etki. anlamadım

evet cnm bitti reglim. ne bilim doktor çağırmadı 3. günü. Doktor erken gebelik kaybından şüphelendi sanırım. o yüzden kan değerimin sıfır olmasını bekledi.Yada doktormummu iyi değil bilemedim

İnşallah sonuçlarınız düzelmiştir canım! Gittiğimiz ilk dr elle muayene etmedi direk ultrasona git dedi salak şey! Ultrason uzmanı da önemli bir şey yok ama dr görsün yinede ameliyatlık değil dedi! ama o dr ameliyat dedi! başka dr sonuçlara baktı ameliyata gerek yok dedi ilaç vwerdi! 1 ay sonra tekrar tahlil versin dedi! Şu 1 ay geçsin başka bir dr a gidp elle muayene olsun,tekrar da test versin ona göre önümüze bakacağı ama zaman geçmiyor inan!

İnşallah sonuçlarınız düzelmiştir canım! tez amanda hayırlı haberler verirsin bizlere! Gittiğimiz ilk dr elle muayene etmedi direk ultrasona git dedi salak şey! Ultrason uzmanı da önemli bir şey yok ama dr görsün yinede ameliyatlık değil dedi! ama o dr ameliyat dedi! başka dr sonuçlara baktı ameliyata gerek yok dedi ilaç vwerdi! 1 ay sonra tekrar tahlil versin dedi! Şu 1 ay geçsin başka bir dr a gidp elle muayene olsun,tekrar da test versin ona göre önümüze bakacağı ama zaman geçmiyor inan!

Sizin değerleriniz kaçtı? ameliyattan sonra ne kadar düzelme oldu sayı ve hareketlilikte? şimdi ilaç olarak ne kullanıyor

Merhaba herkese...ben gecen ay sogan kuru yaptim..hic sasmayip 31 gunde hatta saatinde gelen adet 28. Gunde geldi. Acaba rahim mi temizleniyor dedim.bir de usuttum bu ay o kdr siddetli oldu ki yeni yeni yataktan cikabiliyorim 2. Gunumde...bilen varsa lutfen yardimci olsun

anladım canım inş. bu ay olur

cnm hangi hastane bu ? benim eşimin ilk gittiği doktorda elle muayene etmedi direk utrasondan baktırdı ve ameliyata gerek yok dedi ilaç verdi. Bunu söyleyen kanuni devlet hastanesi. Sonra Ben araştırdım 2. bir doktor görsün dedim. Bu huyumu çok seviyorum bir doktorla yetinmiyorum. Niteki süleymaniye kadın doğum üroloji bölümüne gitti. Doktor çok iyi elle muayene etti zaten varikosellerde elle muayene çok önemli. Ameliyat lazım dedi bu ilaç hiçbir işe yaramaz dedi. biri ameliyata gerek yok biri var diyor. En iyisi 3. bir doktor dedim. Araştırdım internetten Çapa hastanesi üroloji bölümü doktorunda Teoman Bey mükemmel bir doktor doçent. ALLAH razı olsun çok yardımcı oldu. Normalde muayene etmiyor eğitim görevlisi çapada. Ama muayenede etti ameliyatta etti. Gitmeseydim 2. bir doktora bilemicektik. Oyüzden sende 2. bir doktora görün. Eşinin toplam sperm sayısı mı 23.000 yoksa sadece sperm sayısımı 23.000 ?bu önemli

Sizin değerleriniz kaçtı? ameliyattan sonra ne kadar düzelme oldu sayı ve hareketlilikte? şimdi ilaç olarak ne kullanıyor
Daha test yapmadı 4 ay dolunca yapacak yani ay sonunda o yüzden bilmiyorum şuan. Eşimin %52 hareketsizlik 13.000 sperm sayısı toplam sperm sayısıda 73 milyonmu neydi. ama önemli olan orda sadece sperm sayısının kaç olduğu 15 milyonun altında olmaması lazım. Bizim 13 milyondu

Canım önce özele gittik biz,dr çook ilgisizdi anlatamam! Semen sonuçlarını öğrenmek için aradığımda,spermde ciddi bir hareketsizlik var yarın gelin film istiycem dedi! ertesi gün gittik,git film çektir dedi,gittik çektirdik! film sonucuna bakan uzman önemli bir şey yok ama dr unuz görsün dedi,gittik gösterdik,varikosel varmış hemen ameliyat edelim,çarşamba boşum gelin yarım saatte ederim dedi! yani ne enfeksiyondan bahsetti ne ameliyattan,ne de sonraki aşamalardan! adam sanki boş zamanlarını değerlendirmek için ameliyat yapıyor! İyice huylandım,eşimin abisinde de ciddi varikosel varmış ve ameliyat olmuş, morfoloji çook bozulduğu için tip bebek yapmışlar,şimdi çook tatlı ikizleri var! Onu ameliyat eden dr devlet hastahanesinde! Eltim aynı hastahanede hemşire olduğu için sonuçları o dr a gösterdi ve lökosit fazla antibiyotik ve bazı ilaçlar kullanması lazım,1ay sonra düzgün bir yerde tekrar tahlil versin düzelmeye bakalım varikoseli çook öenmsiz bir durumda ameliyatlık bir şey değil demiş! eşimin antibiyotiği ve ilaçları bitti ,sadece evicap ve l-argine kaldı,onlar da uzun bir süre bitmez daha! Adet zamanımda dr a gidip hormon tahlillerimi yaptırıcam,eşim de tekrar test verir! Duruma göre de bakarız artık!

Canım sayı düzelmeyecek bir şey değil diyorlar ama hareket zor düzeliyormuş! Eşimin ml de 28milyon sperm var! hareketli grubu toplamda %30, %70 de hareketsiz var! semen tahlili o kadar özensiz yapılmış ki ne toplam semen yazıyor,ne morfolojie bakılmış! Eşim sonuçtan sonra bunalıma girdiği için tekrar test vermek istemedi,şu ilaçlarım bitsin de sonra test vereyim diyor!1 ayda düzelemeyeceğini uzun bir süreç olduğunu kabul etmek onu yaralıyor! Ben de üzerine gitmek istemedim ama kafamda deli sorular!!! sabah akşam keçi boynuzu kaynatıp içiriyorum! çakşır kökü tozunu bala takıp yediriyorum sabah akşam! Sürekli muz,kivi,portakal,havuç yediriyorum! İnşallah faydası oluyordu!İnşallah rabbim emeklerimizin karşılığını boş çıkarmaz ve bu dua eden elleri çocukla doldurur!

Anlıyorum cnm ya ALLAH şifa versin hepimize. Benim eşim okadar çekindiki ilk başta böyle anlayabiliyordum kimseye söyleme bilmesinler falan diyordu. Ondan sonra aman neki bu ALLAH başka dert vermesin erkeklerin yarısından çoğunda var. boşa canını sıkıyosun dedim ve hiç üstüne düşmedim teselli etmedim hep aman neki bu diyip durudm. Takmaması için. nitekimde takmadı artık herkese kendi diyordu önemsiz buluyordu çok rahatlamıştı. Ama ben ilk başta deseydim aaa ne yapıcaz ne edicez nasıl olur falan diye içine ata ata hasta olacaktı kocacığım erkekler bu konuda çok ketumlar herşeyi içine atıyorlar. Bizim bir sorunumuz sıkıntımız olsa anlatır rahatlarız. Ama onlarbu yok doğaları gereği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…