Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

ne zamandır çocuk denemesi yapıyorsunuz ve yaşın kaç?
eğer uzun zaman olduysa ve yaşın da 30 u geçmişse hiç oyalanmadan tüp bebek yaptırmanı öneririm. tüp bebek tedavisindeyim ve genelde pcolu hastalar var. tüp bebek ile bir sürü yumurtan olacağı için bir yumurta toplama ile tedaviyi bitirebilirsin.
zaman kaybetmeyin sadece...

arkadaşlar merhaba! 14 aylık evliyiz! Eşime bugün varikosel teşhisi koydu dr.! Ameliyat dedi. Sonuçları şöyle!
Sperm Sayısı : 28.000.000
1.der.hareketsiz : %70
2.der.yerinde hareketli:%16
3.der.yavaş doğrusal olmayan hareketli: %8
4.der.Hızlı ileri hareketli : %6
varikosel için ise solda minimal reflü akım izlenmiştir diyor!
Sizce nasıl,anlıyorsanız yardımcı olur musunuz?

28 yaşındayım 2 buçuk yıllık evliyim 1 buçuk senedir çocuk düşünüyoruz. Geçenlerde kendi kendine büyüyen bitane yumurtam vardı 17mm boyutunda doktor çatlatalım diyip çatlatma iğnesi yaptı. Birde ilişki istedi belirlenen tarihlerde. Hepsini yaptım 1 hafta oldu gittim doktorun yanına, Utrasonran baktı yumurta çatlamış kalınlığıda iyi dedi.Ama benim eşimde varikosel vardı 3 buçuk ay oldu ameliyat olalı daha yeni sperm testi yapmadı düzeldimi düzelmedimi bilmiyorum. ayın 22 sine kadar bekleyeceğim folik asit verdi bana içiyorum günde 1 tane bakalım. İnş ilaçlara tedaviye gerek kalmadan ALLAH'ım nasip eder bana ve hepimize dua edin Bu arada kalınlığı iyi derken neyin kalınlığını kastetti acaba bilen varmı

Merhabalar, Geçmiş olsun. Benim eşimin tahlilleri sizinkinden çok daha iyi olmasına rağmen ameliyat dedi Ameliyat olduk. 3 buçuk ay önce bakalım yeni tahlillerini yapacak ay sonunda inş düzelmiştir.

yumurta kalitesiyle ilgili olabilir.
eşin ameliyat olmuşsa düzelmesi belli bir süre alabilir. 6 ay ya da bir yıl.
yani beklerim normal yollarla olma ihtimali var dersen tabi bekle yaşın daha küçük.
allah emeklerimizi boşa çıkarmasın.

Merhabalar, Geçmiş olsun. Benim eşimin tahlilleri sizinkinden çok daha iyi olmasına rağmen ameliyat dedi Ameliyat olduk. 3 buçuk ay önce bakalım yeni tahlillerini yapacak ay sonunda inş düzelmiştir.
eşime keçi boynuzu kürüne başladık hemen,sperm hareketsizliğinin sebebinin varikosel değil de iltihaptan kaynaklandığını,varikosel için ameliyata gerek olmadığını söyledi başka bir dr ve ilaç verdi,ilaç vermeden nasıl hemen ameliyat diyor hem de varikoseli daha başlangıçken dedi! İnşallah ilaçlardan ve kürden sonra hareketliliği artacak!

merhaba canım kalınlık derken rahim kalınlığından bahsetmiştir çünki bebeğin tutunması için rahim duvarının kalın olması gerekiyo inş. güzel haberler verirsin

Iyi aksamlar 1 sene olmadi evleneli 8 aydir bebek istiyorum olmuyo klomen ve yumerta catlatma ignesi kullandim olmadi sonra kist olustu bıraktım devam olmaz dedi dr.simdi ara verdim bugun adetim bitti yarin yada obursu gun sogan kurune baslicam bende.bakalim kistimi fln temizlerde insallah hamile kalirim bende her ay bi umutla bekliyorum rabbim herkeze hayirli saglikli evlatlar nasip etsin. Cok aratmasin allahım

Ciddi teshislerde sadece 1 doktora bagli kalmayim eşi problemli olan arkadaslarim.farkli doktorlarada görünün.birinden biri ilac tedavisi veriyo.icinden bastan savmak isteyen oluyo.ornegin gecen dis dr gittim dolgulu disim curumus ve kirilmis soguk ve tatli sey yiyemiyorum.disciye gittim bana ne dese begenirsiniz.bunu yapmak için dolgunu sokup yeniden yapmak lazım en iyisi dis macunu vardi adini unuttum onu al kullan dedi.ya sovecen orda olmuycak aptal yapmaktn erindi resmen ya.baska dr gitsem hemen yapar bu dis boyle kalirmi ya.o yuzden siz siz olun bi dr bagli kalmayin adami hemen bicak altina aliyolar.vardir baska yolu arastirmaci olun.kadinlar kulubude bizim icin buyuk nimet.acin bi baslik derdinize biri care bulur elbet.birinden biri bilir.allah simdiden hepimizin yar ve yardimcisi olsun...
Geçmiş olsun

arkadaşlar yardımmmmmmmmmmmmmm beta HCG gebelilk testi kanda 8.17 çıktı 10 gün önce çatlatma iğnesi vurdurdum dün adet oldum bugünde devam ediyor. İğnenin etkisimi yoksa düşükmü yapıyorum ((((((((

arkadaşlar yardımmmmmmmmmmmmmm beta HCG gebelilk testi kanda 8.17 çıktı 10 gün önce çatlatma iğnesi vurdurdum dün adet oldum bugünde devam ediyor. İğnenin etkisimi yoksa düşükmü yapıyorum ((((((((
8.17 yüksek mi oluyo yani hamile gorunuyosjn deilmi.normal canim benim.yuksek ihtimal igne pozitif gosteriyo.adet olmussun.kanaman coksa dr git.adet oldun ve kaninda negatif gosteriyo.gebelik testini ne zmn yaptin

kizlar slm.bu ay sogan kürüyaptim yumurtlamadan iki gun once biraktim.yumurtlamam oldu ve iki gun sonra pembe akintim oldu.doktora gittim.muayene esnasinda kan var dedi eline mercimek kadar bi parca geldi.nesterle parcaladi.et parcasi patolojiye yolladi.bu ne bilmiyorum dedi.telaslandirdi beni.sogan kurunden mi oldu noldu anlamadim.

8.17 yüksek mi oluyo yani hamile gorunuyosjn deilmi.normal canim benim.yuksek ihtimal igne pozitif gosteriyo.adet olmussun.kanaman coksa dr git.adet oldun ve kaninda negatif gosteriyo.gebelik testini ne zmn yaptin
işte ben adet ten 10 gün önce yumurta çatlatma iğnesi vurdurdum, 8 9 gün geçti doktora gittimalttan muayene etti çatlamış kalınlığıda iyi dedi. Canım biraz yandı alttan muayene edince, Sonra hafif bi akıntım oldu kahverengimsi çok az, o günün geceside çamaşırıma leke yapacak kadar geldi doktor yoğun kan gelirse gel dedi. Adet oldum sandık. kan tahlili istedi ne olur ne olmaz diye, Kan tahlili 8.17 çıktı. doktor 2 gün sonra tekrar kan tahlili yapmamı istedi bu seferde 5.15 çıktı sonuç düşmüştü. Eski doktoruma sordum kimyasal gebelik olabilir dedi. internettede çatlatma iğnesinde gebelik hormonu varmış onun etkisiyle yüksek çıkanlar oluyormuş. kafam çok karıştı. Doktor rahim filmi istemişti adetim bittiğinde ama sonucu görünce bekleyeli kan değerin sıfıra düşünce çekersin dedi .Pazartesi kontrole gidicem

Ben de bu gun basladim sogan kurune.insallah faydasini görürüm.

BEN İÇTİM Bİ FAYDASINI GÖRMEDİM,
DAHA DOĞRUSU ADET OLDUM YİNE,
AMA ADETİM ÇOK AZ OLUYODURDU ÇOĞALTTI BİRAZ,,
ŞİMDİ İNCİR HAVUÇ KÜRÜ YAPICAM TEKRAR SOĞAN TEKRAR İNCİR HAVUÇ
4 KERE DENEMEK GEREKİYORMUŞ BAKALIM TUTACAKMI,

Evet o kimyasal hamilelik sayilmiyo yani sadece hormonun yuksekseldigi icin kimyasal hamilelik geciyo.bende aynisini yasadim.hamileyim sandim deilmisim meger.degerlerim dustu.
Rahim filmi icin erken deilmi yasin kac ve ne kadarlik evlisin ki sen
Anlasildigi kadariyla hamile deilsin canim.
Bak rahim filmi cok zararli radyosyonu yuksek.sen ne kadarlik evli oldunu soyle ona gore soylim doktor arkadasim var onunla gorustum soyledikleri korkunc ben vazgectim cekmekten 2 3 4 sene olmayinca cektirirm filmi.yasim 23 sen delimisin dedi bana bu yasta cekilirmi hiç dedi ya

Valla bu kurle hamile kalirmiyim bilmem ama içimi temizlediyi kesin
Gozumle gormesem inanmazdim ama daha ilk bardagi elimden birakmamla sari akinti başladı
Bu gun 3. Gunum daha da icicem en azindan rahmimi temizliyor

Valla bu kurle hamile kalirmiyim bilmem ama içimi temizlediyi kesin
Gozumle gormesem inanmazdim ama daha ilk bardagi elimden birakmamla sari akinti başladı
Bu gun 3. Gunum daha da icicem en azindan rahmimi temizliyor

İÇ CANM İÇ ZARARI OLMAZ,
BENDE MESANA İLTİHAPLANMASI ÇIKTI AMA SOĞANLA ALAKASI YOKTUR HERHALDE,
BUGUNDE İNCİR HAVUC KÜRÜNE BAŞLADIM BEN,,

sağol cnm yorum yaptığın için. Benim yaşım 27 2 buçuk yıldır evliyiz, 1 buçuk yıldır çocuk düşünüyoruz. eşimde varikosel vardı ameliyat oldu 4 ay önce. ben hiç tedavi görmedim kendiliğinden olsun diye ama olmadı. Tedaviye başlamak için gittim doktora alttan muayene etti çatlamak üzere olan bir yumurtan var tesadüf, onu çatlatalım dedi iğne yaptım işte sonra. Klomen falan içmedim hiç. Birde bende polikistikover var yumurtlama zamanım belli olmuyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…