Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

ya soğan kürü bazı kişilerde 15 güne kadar gecikme yapmış off bizede oyle yaparsa ya cok kötü olur

Kizlar soqn kuru bnde de qecikme yapti ve buqn sabah hastalandm. Incir kurune baslmk istiyorm tarifini bilen war mi acba

Adetli iken olur mu yapsam
incir daha kalıtelı yumurta olusumunu sağlıyor havuc kürü de o yumurtaları catlatmak ıcın yapılıyor adetlı ıken yapmanın bı mantıgı yok zaten ıçin temızlenıyor yumurta oluşumu yok.. onun ıcın bnce yumurtlamana 6 gün kala falan başlaman daha ıyı olur dıe düşünüyorum

Insallh canim. Sizinkiler bari ise yarasaa
ayy bılmıyorum yaa bnde sabah okudum başka topiklerde coğu kısıde gecıkme yapmıs sımdı sende bole soleyınce umudum kırıldı ıyıce bnde akıntı oluyor beyaz.. sende boyle oldu mu canım gecıkme yasadıgın zamnlarda

tsk ederim blgilerin icn

Kızlar bende ağır grip geçirdiğim için soğan kürünü 5 gün yapabildim sonra kaldı artık birdaha ki ay yapicam

yanlış biliyorsun cnm.yumurtalar adetin 2. gününden itibaren gelişmeye başlıyor o yüzden incir kürü adetin 2. günü başlanır 21 gün yapılır 1 hafta ara verilir.sonrra tekrar 21 gün uygulanır.

yok canim olmagi akintin bnm. Bnm adetlerim cok duzenliydi qeciktrdi bu ay incir kuru uyqulcm baklm

yanlış biliyorsun cnm.yumurtalar adetin 2. gününden itibaren gelişmeye başlıyor o yüzden incir kürü adetin 2. günü başlanır 21 gün yapılır 1 hafta ara verilir.sonrra tekrar 21 gün uygulanır.
canım bn oyle bılıyordum yanlıs bılgılendırdıysem kusura bkmayın ama bn adet oldukmu bıtımıne kadar hıc bırsey olmuyo dıe düşünüyırdum eger oyleyse tabıkıde 2. günü başlanmalı

önemli değil yanlış bilgi olmasındiye düzelttim ben.adetin 2. gününden itibaren yumurtalar gelişmeye başlar.unutmayın.

Kızlar bende ağır grip geçirdiğim için soğan kürünü 5 gün yapabildim sonra kaldı artık birdaha ki ay yapicam
cok geçmiş olsun canm bazı kişiler 6 7 gün yapmışlar ama o ay bıle hamıle kalan olmus allahtan umut kesılmez bakarsın sende hamıle kalırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…