hayırlısı ya kımısıne yapmıs kımısıne yapmamıs hamıle kalmıs artık ne gelırse allah'dan beklemekten başka çaremiz yokEvet soğan kuru adet gecikmesi yapıyor
Adetli iken olur mu yapsamcanım soğan kürü yaptıgın ay başka kür yapılmaz die biliyorum diğer aya yap
hayırlısı olsun canm ınsallah dıger aya güzel haberler alırsın bakalım bızde de gecıkme olck mıKizlar soqn kuru bnde de qecikme yapti ve buqn sabah hastalandm. Incir kurune baslmk istiyorm tarifini bilen war mi acba
incir daha kalıtelı yumurta olusumunu sağlıyor havuc kürü de o yumurtaları catlatmak ıcın yapılıyor adetlı ıken yapmanın bı mantıgı yok zaten ıçin temızlenıyor yumurta oluşumu yok.. onun ıcın bnce yumurtlamana 6 gün kala falan başlaman daha ıyı olur dıe düşünüyorumAdetli iken olur mu yapsam
Insallh canim. Sizinkiler bari ise yarasaahayırlısı olsun canm ınsallah dıger aya güzelhaberler alırsın bakalım bızde de gecıkme olck mı
ayy bılmıyorum yaa bnde sabah okudum başka topiklerde coğu kısıde gecıkme yapmıs sımdı sende bole soleyınce umudum kırıldı ıyıceInsallh canim. Sizinkiler bari ise yarasaa
tsk ederim blgilerin icnincir daha kalıtelı yumurta olusumunu sağlıyor havuc kürü de o yumurtaları catlatmak ıcın yapılıyor adetlı ıken yapmanın bı mantıgı yok zaten ıçin temızlenıyor yumurta oluşumu yok.. onun ıcın bnce yumurtlamana 6 gün kala falan başlaman daha ıyı olur dıe düşünüyorum
yanlış biliyorsun cnm.yumurtalar adetin 2. gününden itibaren gelişmeye başlıyor o yüzden incir kürü adetin 2. günü başlanır 21 gün yapılır 1 hafta ara verilir.sonrra tekrar 21 gün uygulanır.incir daha kalıtelı yumurta olusumunu sağlıyor havuc kürü de o yumurtaları catlatmak ıcın yapılıyor adetlı ıken yapmanın bı mantıgı yok zaten ıçin temızlenıyor yumurta oluşumu yok.. onun ıcın bnce yumurtlamana 6 gün kala falan başlaman daha ıyı olur dıe düşünüyorum
yumurtalar adetin 2. gününden itibaren gelişmeye başlıyor o yüzden incir kürü adetin 2. günü başlanır 21 gün yapılır 1 hafta ara verilir.sonrra tekrar 21 gün uygulanır.tsk ederim blgilerin icn
yok canim olmagi akintin bnm. Bnm adetlerim cok duzenliydi qeciktrdi bu ay incir kuru uyqulcm baklmayy bılmıyorum yaa bnde sabah okudum başka topiklerde coğu kısıde gecıkme yapmıs sımdı sende bole soleyınce umudum kırıldı ıyıcebnde akıntı oluyor beyaz.. sende boyle oldu mu canım gecıkme yasadıgın zamnlarda
canım bn oyle bılıyordum yanlıs bılgılendırdıysem kusura bkmayın ama bn adet oldukmu bıtımıne kadar hıc bırsey olmuyo dıe düşünüyırdum eger oyleyse tabıkıde 2. günü başlanmalıyanlış biliyorsun cnm.yumurtalar adetin 2. gününden itibaren gelişmeye başlıyor o yüzden incir kürü adetin 2. günü başlanır 21 gün yapılır 1 hafta ara verilir.sonrra tekrar 21 gün uygulanır.
önemli değil yanlış bilgi olmasındiye düzelttim ben.adetin 2. gününden itibaren yumurtalar gelişmeye başlar.unutmayın.canım bn oyle bılıyordum yanlıs bılgılendırdıysem kusura bkmayın ama bn adet oldukmu bıtımıne kadar hıc bırsey olmuyo dıe düşünüyırdum eger oyleyse tabıkıde 2. günü başlanmalı
saol canım benım bilgilendırdıgın içinönemli değil yanlış bilgi olmasındiye düzelttim ben.adetin 2. gününden itibaren yumurtalar gelişmeye başlar.unutmayın.
cok geçmiş olsun canm bazı kişiler 6 7 gün yapmışlar ama o ay bıle hamıle kalan olmus allahtan umut kesılmez bakarsın sende hamıle kalırsınKızlar bende ağır grip geçirdiğim için soğan kürünü 5 gün yapabildim sonra kaldı artık birdaha ki ay yapicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?