- 10 Temmuz 2015
- 363
- 241
- 23
- 36
adetin gecikyomu normalde senin canim eger geckmen olmuyosa kan tahlili yaptr cunku gec dollenme olabilir..Aksam 12 de yaptm canim ama tek cizqi yok yine qaliba yada erkn canim bilmiyirm ya buqn 5 qun qelcikme war
genelde adet günü normal adet olckmışın gıbı agrı cekermışın ama gelmemzmiş inşallah senınde oyle olur, bnmde bugun bi akıntım geldı hıssettım yanı geldıgını hasta oldum herlde dedım kostum lavobaya bıldıgın beyaz bı akıntı gelmiş baya yoğundu ama anlamadımaynen canim gelen giden yok ama sanci cok sol kasigim acayip kasilyo ve kalbim pir pir edyo neden anlamadim bugun kendime tatil verdim ama dinlenicem..
Hayir canim 2 sendr tedawi qoruyrz tedawiye basldqmzdan beri hic qecikmedi yani 2 sendr hic qecikmz ayni qununde saati bile aynir nerdyse canim yanormalde bu kadar gecikir miydi
Yok canim 2 senedr duzenlidir hsg cekildim ameliyt oldm o kdr ilac faln kullndm ama yine de hep ayni qununde qelmstr. Saati bile aynidr canim. Buqn 5 qun qecti canimadetin gecikyomu normalde senin canim eger geckmen olmuyosa kan tahlili yaptr cunku gec dollenme olabilir..
geç döllenme falan olabilir o zamn kuzum baya gecikme olmuş bugünde olmazsan ıstersen bı kan tahlılıne gıtHayir canim 2 sendr tedawi qoruyrz tedawiye basldqmzdan beri hic qecikmedi yani 2 sendr hic qecikmz ayni qununde saati bile aynir nerdyse canim ya
Insallh canim indallh oledr de hamileyimdrgeç döllenme falan olabilir o zamn kuzum baya gecikme olmuş bugünde olmazsan ıstersen bı kan tahlılıne gıt
insallahhh hamilesindr canim benim rabbim utandrmasn....Insallh canim indallh oledr de hamileyimdr
canım ben yapma derım. ben her zamn adetıme 5 gün kala başlardım test yapmaya hep üzülürdüm dha adet geçmedi die teselli verirdim falan ama o testler acayip strest yaptırıyor bize bak ben bu ay acayıp rahatım cünkü test hiç yapmadım olumlu veya olumsuz bilmiyorum ama boylesı daha güzelmiş yapmayıda düşünmüyorum adetım bir hafta geçmeden de yapmıcam ınşallah sabrederımyaaa kizlar esim iki tane test getrmis acaba simdi yapim mi yapmayim mi kararsz kaldim :/
3 4 qum daha beklicm yenilicm testi bakalm hayrlsyla insallh wardr cnm. Insallh sende de wardr cnminsallahhh hamilesindr canim benim rabbim utandrmasn....
insallahhh canim yaa haktan hayrlisi :)3 4 qum daha beklicm yenilicm testi bakalm hayrlsyla insallh wardr cnm. Insallh sende de wardr cnm
iyi geceler canimmmm nasilsin biraz gec oldu ama bu saatte...Iyi geceler kizlaaaaaaaaar :)
valla canim pespese yapilyo mu bi bilgim yok inanki cvp vermek istrdm ama istrsen bekle adet olursan incir kurune basla bence... bende adet olursam basliycm cunku incir havuc kurune istersen bi arkadas paylasmisti dun googleden yazsan kadinlar klubu incir havuc kuruyle hamile kalanlar diye ordan daha iyi bi bilgi alirsin bende bakicam oraya simdi...Arkadaslar sogan kuru yarin bitiyo incir baslayim mi bi oneriniz var mi
adet olursanız 2. günü başlayın incir kürüne.Arkadaslar sogan kuru yarin bitiyo incir baslayim mi bi oneriniz var mi
olabilir cnm.yumurta gelişiyor da olabilir...Kızlar kasık Ağrı'sı neden olur ya soğan küründen mi acaba
canım soğan kürü yaptıgın ay başka kür yapılmaz die biliyorum diğer aya yapArkadaslar sogan kuru yarin bitiyo incir baslayim mi bi oneriniz var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?