Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

aynen canim gelen giden yok ama sanci cok sol kasigim acayip kasilyo ve kalbim pir pir edyo neden anlamadim bugun kendime tatil verdim ama dinlenicem..
genelde adet günü normal adet olckmışın gıbı agrı cekermışın ama gelmemzmiş inşallah senınde oyle olur, bnmde bugun bi akıntım geldı hıssettım yanı geldıgını hasta oldum herlde dedım kostum lavobaya bıldıgın beyaz bı akıntı gelmiş baya yoğundu ama anlamadım

yaaa kizlar esim iki tane test getrmis acaba simdi yapim mi yapmayim mi kararsz kaldim :/
canım ben yapma derım. ben her zamn adetıme 5 gün kala başlardım test yapmaya hep üzülürdüm dha adet geçmedi die teselli verirdim falan ama o testler acayip strest yaptırıyor bize bak ben bu ay acayıp rahatım cünkü test hiç yapmadım olumlu veya olumsuz bilmiyorum ama boylesı daha güzelmiş yapmayıda düşünmüyorum adetım bir hafta geçmeden de yapmıcam ınşallah sabrederım

5 ocagi bekliycem ozaman canim ben cunku ozaman tam 1 ay olucak :) bilmiyorum yaaa cok ta merak edyorum bu saate kadar hastalanmadimda ilk defa bu ay cook test yaptim ben 5 tane oldu yapyorum en son pazar gunu yapmistim onceki hamileliklerimde 2 3 gun onceden ogrenmistim hep yani 27. 28. gunumde dayanabilcegim kadar dayanicam bakalim..

Arkadaslar sogan kuru yarin bitiyo incir baslayim mi bi oneriniz var mi
valla canim pespese yapilyo mu bi bilgim yok inanki cvp vermek istrdm ama istrsen bekle adet olursan incir kurune basla bence... bende adet olursam basliycm cunku incir havuc kurune istersen bi arkadas paylasmisti dun googleden yazsan kadinlar klubu incir havuc kuruyle hamile kalanlar diye ordan daha iyi bi bilgi alirsin bende bakicam oraya simdi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…