Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Kızlar ben reglimi bekliyordum soğana başlamak için ama reglim gecikti hamile de değilim. Pco olduğu için böyle gecikmeleri zaten çok yaşıyorum.
Size soracağım sizce ben bu soğan kürüne şimdi başlasam mı? Hem söktürücü niyetine içmiş olurum hem de bir dahaki ay da havuç incir yapacaktım onu erkene çekmiş olurum.
Saraçoğlu adet olamayanlar adet gününü beklemesin hemen içsin demişti de adet olunca ikinci günü bırakın içmeyi demişti sanki. Videolarını 100 kere izledim hepsinde farklı konuşmuş yaa birinde adet sonrası 2. Gün diyor birinde 7. Gün diyor birinde adete 15 gün kala diyor. Sanırım zamanı çok önemli değil iç de ne zaman içersen iç anladım.

Ayy ne diyosunuz başlasam mı bugün 29. günümdeyim bhcg : 0

Soğan kürü yapmayın vücut dengesini bozuyorrr..vakit kaybetmeden incir ve havuca gecin yumurta gelistirici.. garantiiii tecrübeyle sabittir

Soğan kürü yapmayın vücut dengesini bozuyorrr..vakit kaybetmeden incir ve havuca gecin yumurta gelistirici.. garantiiii tecrübeyle sabittir
Ayy reglim gecikti ve hamile değilim söktürücü niyetiyle yapsam diyorum soğan suyunu incir havuçu da regl ile birlikte başlarım. Ne dersin?

Ayy reglim gecikti ve hamile değilim söktürücü niyetiyle yapsam diyorum soğan suyunu incir havuçu da regl ile birlikte başlarım. Ne dersin?
Hayir tatlim 2si birarada olmaz etkisini goremezsin...incirle havucu yap cok faydasini gorursun...adetin 5.gunu baslamalisin.iyi gelecektir

Hayir tatlim 2si birarada olmaz etkisini goremezsin...incirle havucu yap cok faydasini gorursun...adetin 5.gunu baslamalisin.iyi gelecektir
Yok bir arada yapmayacağım soğan suyunu adet olmak için yapayım adet olunca bırakayım diyorum. Yoksa tarlusal falan kullanmak zorunda kalacağım haftaya. İlaçla adet olmak istemiyorum
Soğanı adet olmak için yapıp olunca da yeni küre başlayayım havuç incir ile

Hmmm yap oyle sen bilirsinde tadi igrenc ya hemde suyu...incirle havucun tadi cok guzel:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…