bir hafta ara verip başlayın adetin 2. günü.içine havuç da atın çatlaması içinSogan kuru dun bitti ve adetime 1 hfta var incir kurune baslayim mi adetn 2. Gunu
İncire bir sonraki reglinde başla canım hatta tek incir yapma incir+havuç yap. Ben öyle yapacağım inşArkadaslar sogan kuru yarin bitiyo incir baslayim mi bi oneriniz var mi
Havc ne icinİncire bir sonraki reglinde başla canım hatta tek incir yapma incir+havuç yap. Ben öyle yapacağım inş
Ayy reglim gecikti ve hamile değilim söktürücü niyetiyle yapsam diyorum soğan suyunu incir havuçu da regl ile birlikte başlarım. Ne dersin?Soğan kürü yapmayın vücut dengesini bozuyorrr..vakit kaybetmeden incir ve havuca gecin yumurta gelistirici.. garantiiii tecrübeyle sabittir
Büyüyen yumurtaların çatlaması için. Yani hem klomen + ovitrelle gibi düşünHavc ne icin
Hayir tatlim 2si birarada olmaz etkisini goremezsin...incirle havucu yap cok faydasini gorursun...adetin 5.gunu baslamalisin.iyi gelecektirAyy reglim gecikti ve hamile değilim söktürücü niyetiyle yapsam diyorum soğan suyunu incir havuçu da regl ile birlikte başlarım. Ne dersin?
Yok bir arada yapmayacağım soğan suyunu adet olmak için yapayım adet olunca bırakayım diyorum. Yoksa tarlusal falan kullanmak zorunda kalacağım haftaya. İlaçla adet olmak istemiyorumHayir tatlim 2si birarada olmaz etkisini goremezsin...incirle havucu yap cok faydasini gorursun...adetin 5.gunu baslamalisin.iyi gelecektir
Hmmm yap oyle sen bilirsinde tadi igrenc ya hemde suyu...incirle havucun tadi cok guzel:)Yok bir arada yapmayacağım soğan suyunu adet olmak için yapayım adet olunca bırakayım diyorum. Yoksa tarlusal falan kullanmak zorunda kalacağım haftaya. İlaçla adet olmak istemiyorum
Soğanı adet olmak için yapıp olunca da yeni küre başlayayım havuç incir ile
Sen daha önce klomen kullandinmikızlar incir havuç kist yapabiliyor dikkat edin.bende kist yaptı...
Canım soğanı adet olmak için içsem mi sizce?kızlar incir havuç kist yapabiliyor dikkat edin.bende kist yaptı...
Can'ım bende 1 haftadır yapıyorum aynen benimde kasıklarımda çok fena agrı oluyo kürden mi acaba bilmiyorumSogan kurunu 1 haftadir yapiyorum kasiklarda agri olmasi normal mi
Bi de gaz varmis gibi sankiCan'ım bende 1 haftadır yapıyorum aynen benimde kasıklarımda çok fena agrı oluyo kürden mi acaba bilmiyorum
Aynı belirti bendede var yaaa bilenler cvp yazar umarımBi de gaz varmis gibi sankiresmen adet olacak gibi agriyir canim bilen yok mu kizlar??
her tedavimde iğneyle birlikte klomen de kullandım.ama hepsi iptal oldu.yumurta ya gelişmedi ya erken çatladı ya boş çıktı...Sen daha önce klomen kullandinmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?