Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Bunu yapana kadar incir ve havuc kurunu yap soganin tadi igrenc otekisi daha hosuna gidecek ben yaptim 2.ay bebiş oldu
Kuzum onlarin nasil yapildigini bilmiyorum bizim 4. Ay daha deneyisimizin ilk ay oylesine bilincsiz denedik iki ci ay ovulasyon testi ile 3. Ay ates olcumu ile bu ay da bunu yapayim dedim :)) sogani nefes almadan dikiyorum ustune hemen dogal visne suyumu iciyorum tadi kalmiyo :)

Hehe sen beni dinle google kadinlar kulubu incir ve havuc suyuyla hamile kalanlar yaz cikar karsina

Walla bnde bilmyrm canm ya nasl dayandm. Ama tek cizqiyi qormektn korktqmn icin beklyrm canim yaa
rabbim cift cizgiyi gormeyi nasip etsin canim sana insaallahhh insallah guzel haberlerini aliriz.. yarin yapta testi yaz rabbi yessir velatu assir rabbi temmimi bilhayr bu duayi cok oku...

Canım incir havuç kürü öncesinde soğan kürünü söylüyor Saraçoğlu. Ben de önce soğan sonra incir havuç yapacağım inş bir aksilik çıkmazsa
Simdilik sogana devam ardindan hemen bikac yudum meyve suyu icince agizda aogan tadi kalmayinca icimi cok zor olmuyor nefes almadan dikiyorum yarin 5. Gun olacak bakalim

Canım incir havuç kürü öncesinde soğan kürünü söylüyor Saraçoğlu. Ben de önce soğan sonra incir havuç yapacağım inş bir aksilik çıkmazsa
Ben direkt bunu yaptim 2.ay mujdeyi aldim adetin 4.5. Gununden itibaren her iki kurden biri yapiliyor 2 si birarada yapilmiyor ve en cok tercih edilen incir havuc kuru:)

canım nasıl gidiyor senin belirtilerin var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…