- 20 Ekim 2015
- 485
- 229
- 23
- 35
Kuzum onlarin nasil yapildigini bilmiyorum bizim 4. Ay daha deneyisimizin ilk ay oylesine bilincsiz denedik iki ci ay ovulasyon testi ile 3. Ay ates olcumu ile bu ay da bunu yapayim dedim :)) sogani nefes almadan dikiyorum ustune hemen dogal visne suyumu iciyorum tadi kalmiyo :)Bunu yapana kadar incir ve havuc kurunu yap soganin tadi igrenc otekisi daha hosuna gidecek ben yaptim 2.ay bebiş oldu
Tamam canim cok tsklerTaze yeniden yap canim
Hehe sen beni dinle google kadinlar kulubu incir ve havuc suyuyla hamile kalanlar yaz cikar karsinaKuzum onlarin nasil yapildigini bilmiyorum bizim 4. Ay daha deneyisimizin ilk ay oylesine bilincsiz denedik iki ci ay ovulasyon testi ile 3. Ay ates olcumu ile bu ay da bunu yapayim dedim :)) sogani nefes almadan dikiyorum ustune hemen dogal visne suyumu iciyorum tadi kalmiyo :)
nasil dayandin canim 4 gun gecmesini bekeldin ben yarin adet olmam gerek 5 tane test yaptim bisey cikmadida ama dayanamyo insann valla helal olsun sana canim :)Kizlar bn hala adet olmadim. 4 qun qectii yaa hayrlsyla insallh wardr.
insaaaalllah guzelim yaa hepimiz burda guzel haberlerimizi paylasrz insallahh birlikte hamis oluruzzz :* :* :)BAkalım inşallah fayda eder yakı canım :)
Walla bnde bilmyrm canm ya nasl dayandm. Ama tek cizqiyi qormektn korktqmn icin beklyrm canim yaanasil dayandin canim 4 gun gecmesini bekeldin ben yarin adet olmam gerek 5 tane test yaptim bisey cikmadida ama dayanamyo insann valla helal olsun sana canim :)
rabbim cift cizgiyi gormeyi nasip etsin canim sana insaallahhh insallah guzel haberlerini aliriz.. yarin yapta testi yaz rabbi yessir velatu assir rabbi temmimi bilhayr bu duayi cok oku...Walla bnde bilmyrm canm ya nasl dayandm. Ama tek cizqiyi qormektn korktqmn icin beklyrm canim yaa
Insallh oledr canim hayrlisiyla insallh cift cizqiyi qorurum yapnca olmlu olumsz yazrm canimmrabbim cift cizgiyi gormeyi nasip etsin canim sana insaallahhh insallah guzel haberlerini aliriz.. yarin yapta testi yaz rabbi yessir velatu assir rabbi temmimi bilhayr bu duayi cok oku...
insaallah hayrli haberlerle gel canimmm :)Insallh oledr canim hayrlisiyla insallh cift cizqiyi qorurum yapnca olmlu olumsz yazrm canimm
Canım incir havuç kürü öncesinde soğan kürünü söylüyor Saraçoğlu. Ben de önce soğan sonra incir havuç yapacağım inş bir aksilik çıkmazsaHehe sen beni dinle google kadinlar kulubu incir ve havuc suyuyla hamile kalanlar yaz cikar karsina
Simdilik sogana devam ardindan hemen bikac yudum meyve suyu icince agizda aogan tadi kalmayinca icimi cok zor olmuyor nefes almadan dikiyorum yarin 5. Gun olacak bakalimCanım incir havuç kürü öncesinde soğan kürünü söylüyor Saraçoğlu. Ben de önce soğan sonra incir havuç yapacağım inş bir aksilik çıkmazsa
Ben direkt bunu yaptim 2.ay mujdeyi aldim adetin 4.5. Gununden itibaren her iki kurden biri yapiliyor 2 si birarada yapilmiyor ve en cok tercih edilen incir havuc kuru:)Canım incir havuç kürü öncesinde soğan kürünü söylüyor Saraçoğlu. Ben de önce soğan sonra incir havuç yapacağım inş bir aksilik çıkmazsa
canımm test yaptın mıı ???Insallh oledr canim hayrlisiyla insallh cift cizqiyi qorurum yapnca olmlu olumsz yazrm canimm
canım nasıl gidiyor senin belirtilerin var mıCanım hoşgeldin evet bazı yerlerde adet bitiminden sonra 7 gün içinde diyor bazı yerlerde ise adetin 7. Günü diyor benimde kafam karışmıştı ama bu kur her dönemde uygulanabilir özellikle kist problemi olanlar adet bitiminden 7 gün sonra başlıyor. Ben yumurtlama dönemine yetişmesi için adetin 7. Günü başladım bitirdim şimdi 3 gün gecikmem oldu bekliyorum Allah hepimize meleklerimizi nasip etsin
bugun beklenmeyen bat günün senin umarım olmazsınnnninsaallah hayrli haberlerle gel canimmm :)
Aksam 12 de yaptm canim ama tek cizqi yok yine qaliba yada erkn canim bilmiyirm ya buqn 5 qun qelcikme warcanımm test yaptın mıı ???
normalde bu kadar gecikir miydiAksam 12 de yaptm canim ama tek cizqi yok yine qaliba yada erkn canim bilmiyirm ya buqn 5 qun qelcikme war
aynen canim gelen giden yok ama sanci cok sol kasigim acayip kasilyo ve kalbim pir pir edyo neden anlamadim bugun kendime tatil verdim ama dinlenicem..bugun beklenmeyen bat günün senin umarım olmazsınnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?