soğan küründen ziyade incir havuç kürünü tavsiye ederim yumurtaların gelişmesi için...merhaba arkadaslar sitenize yeni üye oldum;42 yasina girmeme az kaldi evliyim ve cocugum yok bir süre once cocugumuzun olmasi icin doktora gittik ve tedaviye baslandi.tedaviye basladigimiz ilk ay düzenli olan reglim birden kesildi gelmemeye basladi bu arada ben yogun bir stres yasadim reglimim gelmemesinden dolayi tekrar doktora gittik ve bir yumurtamin tamamen digerininse cok az calismaya devam ettigini ögrendik ilac ve igne tedavisi görmeye devam ettim calisan yumurtamda biraz imkan gördüklerinde asilamaya gecilecek olan ameliyata girdim fakat asilama yapilmadan ameliyattan ciktim nedeni yumurtam gerekli olan duruma ne yazikki gelememis..ve tedaviyi biraktim inanin bütün hayatim alt üst oldu internette arastirirken burayi gördüm ve sizlere sormak istedim.benim durumumda olan birisi bu sogan kürünü denese yumurtalarinda bir gelisme olurmu diye sormmak istedim tek carem burasi lütfen yardimci olurmusunuz..saygilar
canim ben bu ay yaptim zaten corek otu bal tarcin olmadi incir havuc yapicam ama nezaman baslanyo hic bi bilgim yok arastiracam..Canin sağolsun canım çok takma kafana zaten biz şu stresi bi atlatabilsek. Bal corek otu tarcin kürü ne başla istersen canım onu deneyip vesilesiyle hamile kalan cok.adetin 2.günü baslaniyoe
ayyyyy hadi insaaalllahhh canim yaaa dualarimiz seninle bekliyoruz iyi haberlerini canimm :)kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben dün test yaptım silik çizgi çıktıı ınsallah hamıleyımdırrrr dua edın lütfenn perşembe kan tahlılı vermıştım sonucu bugun cıkcak persembe yaptıgım test negatıftı, ogleye dogru sonucum bellı olur paylaşcam hepinizle
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben dün test yaptım silik çizgi çıktıı ınsallah hamıleyımdırrrr dua edın lütfenn perşembe kan tahlılı vermıştım sonucu bugun cıkcak persembe yaptıgım test negatıftı, ogleye dogru sonucum bellı olur paylaşcam hepinizle
canim ben bu ay yaptim zaten corek otu bal tarcin olmadi incir havuc yapicam ama nezaman baslanyo hic bi bilgim yok arastiracam..
canim adetin kacinci gunu baslanyo incir havuc kurune ben bugun 4. gunumdeyim bugun baslasam miSoğan kürü yapmayın vücut dengesini bozuyorrr..vakit kaybetmeden incir ve havuca gecin yumurta gelistirici.. garantiiii tecrübeyle sabittir
ahhh canim yaaa keske gelseler hemen bu aralar cok kotu hissediyorum istedikce olmuyo gibiAnladım Canım dene bakalım. Bizi bekletmeseler de gelseler artık şu bebişler
Basla ben son gunu 5.gunu baslamistim senin döngü 28mi 30mucanim adetin kacinci gunu baslanyo incir havuc kurune ben bugun 4. gunumdeyim bugun baslasam mi
canım senınde testın pozitif cıkmıstı ya hemn 5 dk ıcınde mı sılık cızgıyı gordun ve tekrrladın mı o testı ve o testten ne kadar sonra adet oldunAnladım Canım dene bakalım. Bizi bekletmeseler de gelseler artık şu bebişler
belirtin var mı canımBu ay bende sogan kuru yaptim.. Adetim 5 gun gecti. Daha beklemedeyim bakalim
adet gecıktırebılır ama sonucta iltihap varsa onu temızlıyor... faydasını onlarca ınsan görmus olmalı kı 7 yıldır bak bu topik devam edıyoÇoğu kadının ortak yorumu soğan kürü adet geciktiriyor..neden ısrarla hala yapalım mı diyenler var merak ettim doğrusu!
Ben araştırdım sadece temizleyici özelliği var...zaten idrar yollarının iltihaplı o. olduğunu insan kendisi de anlayabilir...koku sık idrara çıkma renk koyuluğu idrar yapmada sancı yada sinsi alt karın şişkinliği.....ama yumurtanda problem varsa ki sorunun çoğu hiç problemsiz bayanlarda yumurtadır..buna çokta etki edeceğini düşünmüyorumadet gecıktırebılır ama sonucta iltihap varsa onu temızlıyor... faydasını onlarca ınsan görmus olmalı kı 7 yıldır bak bu topik devam edıyo
canım senınde testın pozitif cıkmıstı ya hemn 5 dk ıcınde mı sılık cızgıyı gordun ve tekrrladın mı o testı ve o testten ne kadar sonra adet oldun
yok canm tekrarlamadm test olmadıgı ıcın bugun iş çıkışı alcam sabah yaparım artık senın adetın kac un gecıkmıstı bnm 5 gün gecıktı hala gelen gıden yokCanim cok beklemeden çıktı. Yok tekrarlamadim herhalde benim test bozuktu.2 gün sonra da adet olmuştum canım. O yüzden çok heveslenmeni istemem canım ben çok uzulmustum kaç gün kendime gelemedim.sen tekrarladin mi testi?
belirtin var mı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?