Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

soğan küründen ziyade incir havuç kürünü tavsiye ederim yumurtaların gelişmesi için...

Canin sağolsun canım çok takma kafana zaten biz şu stresi bi atlatabilsek. Bal corek otu tarcin kürü ne başla istersen canım onu deneyip vesilesiyle hamile kalan cok.adetin 2.günü baslaniyoe
canim ben bu ay yaptim zaten corek otu bal tarcin olmadi incir havuc yapicam ama nezaman baslanyo hic bi bilgim yok arastiracam..

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben dün test yaptım silik çizgi çıktıı ınsallah hamıleyımdırrrr dua edın lütfenn perşembe kan tahlılı vermıştım sonucu bugun cıkcak persembe yaptıgım test negatıftı, ogleye dogru sonucum bellı olur paylaşcam hepinizle

ayyyyy hadi insaaalllahhh canim yaaa dualarimiz seninle bekliyoruz iyi haberlerini canimm :)

Ciddi misin hadi bakalım insallah canim :) bize de haber ver mutlaka

kızlar benim perşembe verdıgım kan negatıf ama ben o gunden 3 gün sonr ıdrar testı yaptım anında sılık cızgı cıktı yarın sabah bı daha yapcam eger cızgı yıne cıkar ve koyulasma varsa kana gıdecem bılmıyorum ama ıcımden bı umut hamılesın dıyo dün de bir damla kahverengı leke geldı devamı yok beyaza dondu hayırlısı olur ınsallah eger kı hamıleysem bu önce rabbımın ıznı sonra soğan kürü + yakı

Çoğu kadının ortak yorumu soğan kürü adet geciktiriyor..neden ısrarla hala yapalım mı diyenler var merak ettim doğrusu!

Çoğu kadının ortak yorumu soğan kürü adet geciktiriyor..neden ısrarla hala yapalım mı diyenler var merak ettim doğrusu!
adet gecıktırebılır ama sonucta iltihap varsa onu temızlıyor... faydasını onlarca ınsan görmus olmalı kı 7 yıldır bak bu topik devam edıyo

adet gecıktırebılır ama sonucta iltihap varsa onu temızlıyor... faydasını onlarca ınsan görmus olmalı kı 7 yıldır bak bu topik devam edıyo
Ben araştırdım sadece temizleyici özelliği var...zaten idrar yollarının iltihaplı o. olduğunu insan kendisi de anlayabilir...koku sık idrara çıkma renk koyuluğu idrar yapmada sancı yada sinsi alt karın şişkinliği.....ama yumurtanda problem varsa ki sorunun çoğu hiç problemsiz bayanlarda yumurtadır..buna çokta etki edeceğini düşünmüyorum

canım senınde testın pozitif cıkmıstı ya hemn 5 dk ıcınde mı sılık cızgıyı gordun ve tekrrladın mı o testı ve o testten ne kadar sonra adet oldun

Canim cok beklemeden çıktı. Yok tekrarlamadim herhalde benim test bozuktu.2 gün sonra da adet olmuştum canım. O yüzden çok heveslenmeni istemem canım ben çok uzulmustum kaç gün kendime gelemedim.sen tekrarladin mi testi?

yok canm tekrarlamadm test olmadıgı ıcın bugun iş çıkışı alcam sabah yaparım artık senın adetın kac un gecıkmıstı bnm 5 gün gecıktı hala gelen gıden yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…