- 10 Temmuz 2015
- 363
- 241
- 23
- 36
benim adet dongum son gunlerde cok degisken olmaya basladi bu ay 26 gun oldu onceki ay 24tu 24 ila 26 arasinda adet dongum tam bir ay olmuyo hep erken oluyorum...Basla ben son gunu 5.gunu baslamistim senin döngü 28mi 30mu
yumurtaya zaten soğan kürü etkı etmez tek faydası iltihap kistler, anlattıgın şekilde zaten ınsan anlayabılır ıltıhap oldugunu soğan suyuda zaten o iltihapı yok etmek ıcın içilir kisti olan kisti için içer hıcbır sorunu olmayanda bı umut ıcın ıcer sonucta zararlı bırsey degıl doğal antipiyotikBen araştırdım sadece temizleyici özelliği var...zaten idrar yollarının iltihaplı o. olduğunu insan kendisi de anlayabilir...koku sık idrara çıkma renk koyuluğu idrar yapmada sancı yada sinsi alt karın şişkinliği.....ama yumurtanda problem varsa ki sorunun çoğu hiç problemsiz bayanlarda yumurtadır..buna çokta etki edeceğini düşünmüyorum
inşallah psikolojık degıldırde hamılesındır canmm benımde iştahım arttı gıbı ya cok cabuk acıkır oldum yemedıgım zaman içim üzülüyo sanki oyle hıssedıyorumKasiklarim agriyor midemde bulanti var bide istahim artti.. Insallah hamileyimdir :)
Bende hamile kalmadan önce oluyodum hep degişkendi son 2 ay 30 oldu ondan sonra bebis oldu....soganin ne kadar faydasi var bilemiyorum ama ben incirle havucu denedim ustune daha adet görmedim.çokta keyifle hevesle hazirliyordum her sabah tadida hosuma gidiyodu...o ay hicbiseyi kafaya takmadim ovulasyon gunlerimide tutturdum nasipmis oldu...benim adet dongum son gunlerde cok degisken olmaya basladi bu ay 26 gun oldu onceki ay 24tu 24 ila 26 arasinda adet dongum tam bir ay olmuyo hep erken oluyorum...
inşallah psikolojık degıldırde hamılesındır canmm benımde iştahım arttı gıbı ya cok cabuk acıkır oldum yemedıgım zaman içim üzülüyo sanki oyle hıssedıyorum
canm bı test yap bakalım hla neyi beklıyonAynen bende oyleyim canim
canm bı test yap bakalım hla neyi beklıyon
canm bnmde o zamn tek cızgı cıktı 3 gün gecınce tekrr yaptım sılık cizgi cıktı sımdı acıkcası tekrarlamaya bende korkuyorum ya cızgı tekrr cıkmazsa dıe uff ne zormus demıAdetimin ertesi gunu idrar testi yaptim tek cizgi cikti. Yarin cikip test almayi dusunuyorum. Acikcasi tek cizgi gorcem diye korkuyorum
canm bnmde o zamn tek cızgı cıktı 3 gün gecınce tekrr yaptım sılık cizgi cıktı sımdı acıkcası tekrarlamaya bende korkuyorum ya cızgı tekrr cıkmazsa dıe uff ne zormus demı
yok canm tekrarlamadm test olmadıgı ıcın bugun iş çıkışı alcam sabah yaparım artık senın adetın kac un gecıkmıstı bnm 5 gün gecıktı hala gelen gıden yok
ayyhhhh bnde aynıyım ya elımı karnıma koyuyorum sankı bebegım varmıs gıbı kendı kedıme mtlu oluyorum ıste oyle :) tekrr test alıp yapcam yarın sabh,, ama artık hangı eczaneden alcam dıe düşünüyorum utanıyorum artık test almaya bıraz da uzak eczaneelere gıdıyım barıCok zor cokk.. Sanki karnimda bebegim varmis gibi bi hisse kapildim. Eger tek cizgi gorursem yikilcam resmen. O yuzden bekliyorum geciksin baya diye.. Silik cizgi pozitif demek bnce tekrarla bi dahaa..
ben sabah test yapıyım da sonra dedıgını uygulucam acıle gıderım artık :)Kızlar En garanti kan testi.acile gidin yaptırın derim
ayyhhhh bnde aynıyım ya elımı karnıma koyuyorum sankı bebegım varmıs gıbı kendı kedıme mtlu oluyorum ıste oyle :) tekrr test alıp yapcam yarın sabh,, ama artık hangı eczaneden alcam dıe düşünüyorum utanıyorum artık test almaya bıraz da uzak eczaneelere gıdıyım barı
sonucumu bildircem ogrenır ogrenmez sende yaz sakın unutma kac aydır denıyosunuz canımMerakla bekliyorum insallah hamilesindirr
Ay Allah'imm bende ayniyiimm. Test alirsam gecen aldigim eczaneden almicam uzaktakine gidicem
sonucumu bildircem ogrenır ogrenmez sende yaz sakın unutma kac aydır denıyosunuz canım
bnde 4 aydır denıyorum 4 aylık evlıyım hemn strese soktum kendımıBende mutlaka bildiricem :) 8 aylik evliyim 5 aydir deniyoruz :))
nasil hazrladin sana zahmet olmazsa anlatrmisin bazi yerlerde 15 tane incr bazi yerlerde 8 9 tane incir diyolar bazi yerlerde 20 21 25 gun diyolar kac tane havuc 1 veya 2 hic anlamdim sen kacar adet yaptiginu bide kac gun yaptigini yazarsan cok mutlu olurum sendn haber bekliorum bugun basliycamBende hamile kalmadan önce oluyodum hep degişkendi son 2 ay 30 oldu ondan sonra bebis oldu....soganin ne kadar faydasi var bilemiyorum ama ben incirle havucu denedim ustune daha adet görmedim.çokta keyifle hevesle hazirliyordum her sabah tadida hosuma gidiyodu...o ay hicbiseyi kafaya takmadim ovulasyon gunlerimide tutturdum nasipmis oldu...
bnde 4 aydır denıyorum 4 aylık evlıyım hemn strese soktum kendımıbu arada memleket neresı
tmm cnm :)) 23 olcam artık senStresten de olmuyo sanirim ozelden yazdm canmcm :)) Yas kac bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?