Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

yumurtaya zaten soğan kürü etkı etmez tek faydası iltihap kistler, anlattıgın şekilde zaten ınsan anlayabılır ıltıhap oldugunu soğan suyuda zaten o iltihapı yok etmek ıcın içilir kisti olan kisti için içer hıcbır sorunu olmayanda bı umut ıcın ıcer sonucta zararlı bırsey degıl doğal antipiyotik

Kasiklarim agriyor midemde bulanti var bide istahim artti.. Insallah hamileyimdir :)
inşallah psikolojık degıldırde hamılesındır canmm benımde iştahım arttı gıbı ya cok cabuk acıkır oldum yemedıgım zaman içim üzülüyo sanki oyle hıssedıyorum

benim adet dongum son gunlerde cok degisken olmaya basladi bu ay 26 gun oldu onceki ay 24tu 24 ila 26 arasinda adet dongum tam bir ay olmuyo hep erken oluyorum...
Bende hamile kalmadan önce oluyodum hep degişkendi son 2 ay 30 oldu ondan sonra bebis oldu....soganin ne kadar faydasi var bilemiyorum ama ben incirle havucu denedim ustune daha adet görmedim.çokta keyifle hevesle hazirliyordum her sabah tadida hosuma gidiyodu...o ay hicbiseyi kafaya takmadim ovulasyon gunlerimide tutturdum nasipmis oldu...

Adetimin ertesi gunu idrar testi yaptim tek cizgi cikti. Yarin cikip test almayi dusunuyorum. Acikcasi tek cizgi gorcem diye korkuyorum
canm bnmde o zamn tek cızgı cıktı 3 gün gecınce tekrr yaptım sılık cizgi cıktı sımdı acıkcası tekrarlamaya bende korkuyorum ya cızgı tekrr cıkmazsa dıe uff ne zormus demı

canm bnmde o zamn tek cızgı cıktı 3 gün gecınce tekrr yaptım sılık cizgi cıktı sımdı acıkcası tekrarlamaya bende korkuyorum ya cızgı tekrr cıkmazsa dıe uff ne zormus demı

Cok zor cokk.. Sanki karnimda bebegim varmis gibi bi hisse kapildim. Eger tek cizgi gorursem yikilcam resmen. O yuzden bekliyorum geciksin baya diye.. Silik cizgi pozitif demek bnce tekrarla bi dahaa..

yok canm tekrarlamadm test olmadıgı ıcın bugun iş çıkışı alcam sabah yaparım artık senın adetın kac un gecıkmıstı bnm 5 gün gecıktı hala gelen gıden yok

2 gün gecikmisti tatlım. Inşallah hamilesindir :)

Cok zor cokk.. Sanki karnimda bebegim varmis gibi bi hisse kapildim. Eger tek cizgi gorursem yikilcam resmen. O yuzden bekliyorum geciksin baya diye.. Silik cizgi pozitif demek bnce tekrarla bi dahaa..
ayyhhhh bnde aynıyım ya elımı karnıma koyuyorum sankı bebegım varmıs gıbı kendı kedıme mtlu oluyorum ıste oyle :) tekrr test alıp yapcam yarın sabh,, ama artık hangı eczaneden alcam dıe düşünüyorum utanıyorum artık test almaya bıraz da uzak eczaneelere gıdıyım barı

Merakla bekliyorum insallah hamilesindirr
Ay Allah'imm bende ayniyiimm. Test alirsam gecen aldigim eczaneden almicam uzaktakine gidicem

nasil hazrladin sana zahmet olmazsa anlatrmisin bazi yerlerde 15 tane incr bazi yerlerde 8 9 tane incir diyolar bazi yerlerde 20 21 25 gun diyolar kac tane havuc 1 veya 2 hic anlamdim sen kacar adet yaptiginu bide kac gun yaptigini yazarsan cok mutlu olurum sendn haber bekliorum bugun basliycam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…