- 11 Kasım 2015
- 388
- 178
- 53
tmm cnm :)) 23 olcam artık sen
testi ne zamn yapcan canm ben yarın sabah :)Ben de 22 olucamm :))
testi ne zamn yapcan canm ben yarın sabah :)
testi ne zamn yapcan canm ben yarın sabah :)
olmazsın ınsallah cnm ya sen ıdrara cıktıgında az az mı yapıyosun benım oylede sıkışmış olarak gıdıyorum azıcık gelıyoBen yarin alirim carsamba sabahi yaparim.. tabi adet olmazsam insallah ^_^
olmazsın ınsallah cnm ya sen ıdrara cıktıgında az az mı yapıyosun benım oylede sıkışmış olarak gıdıyorum azıcık gelıyo
bndede şişl-kinlik yok idrarını bi kontrol etsene kısa mı sürüyo senındeBilmiyorum ki farketmedim onu hic
Bende asiri siskinlik ve gaz var nedense..
bndede şişl-kinlik yok idrarını bi kontrol etsene kısa mı sürüyo senınde
tmm cnm
Larendef ve mavisim İnşallah hamilesinizdir kızlar size çok dua edicem bugün. Benim soğan kürümde bugün bitti 6 gün var regle Allah bu ay kısmet eder inşallah bebişi çok heycanlıyım sizde bna dua edin nlur:)Canm benm idrarda bi skıntı yok da kasiklarim cok feci batmaya basladi
Larendef ve mavisim İnşallah hamilesinizdir kızlar size çok dua edicem bugün. Benim soğan kürümde bugün bitti 6 gün var regle Allah bu ay kısmet eder inşallah bebişi çok heycanlıyım sizde bna dua edin nlur:)
Teşekkür ederim Canım güZel haberlerinizi bekliyorum:)Canim benimm tesekkurler insallah sende hamilesindir dua edelim bol bol
Teşekkür ederim Canım güZel haberlerinizi bekliyorum:)
İNŞALLAH CANIM:)Bizde senin guzel haberlerini bekliyoruz insallah :)
Merhaba canim benim.. Yeni okudum inan mesajini mailler icinde gormemisim.. Benim 3 gunum kaldi bakalim ne olacak meraktayimSlm kuzum nasılsın?
Arkadaşlar ben de regl ile beraber soğan kürüne başlayacağım lütfen sonuç alanlar gelip yazarsa sevinirim.
Hadi inşallah işe yarar sanırım yumurta 21de ÇatladıMerhaba canim benim.. Yeni okudum inan mesajini mailler icinde gormemisim.. Benim 3 gunum kaldi bakalim ne olacak meraktayim
canımm ben dün test yaptım hıc ıdrarımı tutmadan yanı aksam yaptım bu kez başka bır marka ıle yıne sılık çizgi cıktı sanırım var bıseyler bende :) sen hala nasıl duruyorsun sende yap test varsa cıkar artık :)Merakla bekliyorum seni
benımde kasıklarda cok az sankı agrı oluyo ama yoğun degıl her sabah ınsallah adet olmamısımdır dıe uyanıyorum ya valla netleşinceye kadr strest ıcındeyımCanm benm idrarda bi skıntı yok da kasiklarim cok feci batmaya basladi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?