canım benımmm ınsallah sende hayırlı haberler alırsın tez zamanda bende bu ay ılk defa soğan kürü yaptım ve bu ay sılık çzgiyı gördüm cok şükr daha kana gıtmedımLarendef ve mavisim İnşallah hamilesinizdir kızlar size çok dua edicem bugün. Benim soğan kürümde bugün bitti 6 gün var regle Allah bu ay kısmet eder inşallah bebişi çok heycanlıyım sizde bna dua edin nlur:)
canımm ben dün test yaptım hıc ıdrarımı tutmadan yanı aksam yaptım bu kez başka bır marka ıle yıne sılık çizgi cıktı sanırım var bıseyler bende :) sen hala nasıl duruyorsun sende yap test varsa cıkar artık :)
canımm ben dün test yaptım hıc ıdrarımı tutmadan yanı aksam yaptım bu kez başka bır marka ıle yıne sılık çizgi cıktı sanırım var bıseyler bende :) sen hala nasıl duruyorsun sende yap test varsa cıkar artık :)
sende yap hemen test aldıysan :)Yaaa bencee var sendee :)))))
ya bende dayanamıyorum ama eşim bekletiyo ıkı gün daha gececekmıs artık sıkıldı kan testınde neatıf duymaktan :) :) sende bu ay yakı yap canım onunda faydası oldu dıe düşünüyorumKan testi yaptir kyzum ben olsam dayanamazdim :) :) :)
sende yap hemen test aldıysan :)
sabahı beklemene gerek yok senınde cok gecıktıgı ıcın varsa zaten cıkar ben aksam hıc beklemeden yaptım belirdi zdirek silik çizgi :)Az once aldim ama sabah yapayim diye dusunuyorum :)
DİMİ
doğru söylüyorsun
iltihapla başım dertte saten nezaman iğnelerle temizlenip kurtulsam 1ay geçmeden tekrardan oluyo
hadi inşallah canım!kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben dün test yaptım silik çizgi çıktıı ınsallah hamıleyımdırrrr dua edın lütfenn perşembe kan tahlılı vermıştım sonucu bugun cıkcak persembe yaptıgım test negatıftı, ogleye dogru sonucum bellı olur paylaşcam hepinizle
incir havuç yaptığın ay mı hamile kaldın canım? ben de bu ay yapacağım. dün lekelenme yaşadım bugün de tam sökülmesini bekliyorum. yarın incir havuça başlayacağım inşallahBasla ben son gunu 5.gunu baslamistim senin döngü 28mi 30mu
ben geçen ay adet olmadım canım, en son ilaçla 42. günde oldum pcos dan dolayı. bu ay da reglim gecikince başladım soğana hemen ve soğanın 5. gününde adetin 35 inci gününde ilaç kullanmama gerek kalmadan regl oldum. ne amaçla içildiği de önemli. regl gecikse de çok önemli değil bence.Çoğu kadının ortak yorumu soğan kürü adet geciktiriyor..neden ısrarla hala yapalım mı diyenler var merak ettim doğrusu!
ya bende dayanamıyorum ama eşim bekletiyo ıkı gün daha gececekmıs artık sıkıldı kan testınde neatıf duymaktan :) :) sende bu ay yakı yap canım onunda faydası oldu dıe düşünüyorum
Bence hamilesin yoksa niye hep silik çizgi çıksın :) ben bu ay çörek otu kürü yaptım bakalım bata çok var daha. Yakı nasıl yapılıyor canim.sen başka bişey yaptın mı? ??
benım bu ay soğan kürü yaptım cok düzenli içtim sıcak sıcak ıctım 15 gün. kendımı sıcak tuttum hep ayagımda patikle gezdım :) yumurtlamaya yakın yakı yapıştırdım 2 gün durdu cıkardım tekrr yapıstırdım 2 gün daha kaldı başka yapıştırmadım. gecen aydan başlamıs oldugum meryem suresı vardı onu bu ay 41 e tamamladım 4444 defa tefrıcıye okudum kenzül arş duası ve ısmı azam duası ıle dua ettım yatsı namazından sonra hacet namazı kıldım dılegım gerceklesınceye kadr kılcm demıstım hala kılmya devm edıyorum. bu ay hurma tükettım faydası oldumu bılmıyorum bırde ben 28 30 günde adet olurum ovulasyon tstı ıle 14. gün yumurtladıgımı gördum ama oyle degılmıs 14. günümde doktora gıttım doktor yumurtan var ama 3 güne ancak çatlar dedı o günden sonra hep vajınal akıntımı kontrol ettım sanırsam 19. gün çatladı degerlendırdık ışte ilişkiden sonra en az yarım saat cenin şeklinde yattım :)
ayy canım aynı şeyi bende düşünüyordum hepsine farklı demiş yaaanasil hazrladin sana zahmet olmazsa anlatrmisin bazi yerlerde 15 tane incr bazi yerlerde 8 9 tane incir diyolar bazi yerlerde 20 21 25 gun diyolar kac tane havuc 1 veya 2 hic anlamdim sen kacar adet yaptiginu bide kac gun yaptigini yazarsan cok mutlu olurum sendn haber bekliorum bugun basliycam
çörek otu karışımını bende yapmıştım canım ara kanama yaptı bende eger sende de yaparsa benım gıbı yerleşme kanaması sanmaa :)Bence hamilesin yoksa niye hep silik çizgi çıksın :) ben bu ay çörek otu kürü yaptım bakalım bata çok var daha. Yakı nasıl yapılıyor canim.sen başka bişey yaptın mı? ??
Teşekkür ederim Canım benim Mutlu haberler ver bize tez Zaman'da:)canım benımmm ınsallah sende hayırlı haberler alırsın tez zamanda bende bu ay ılk defa soğan kürü yaptım ve bu ay sılık çzgiyı gördüm cok şükr daha kana gıtmedım
Evet o ay hamile kaldim..ama kalmak önemli değil evladın da hayırlısı eşinde hiçbirşeyin peşine düşmeyin.Hayatta hiçkimse sizden kıymetli değil önce kendinize değer verinincir havuç yaptığın ay mı hamile kaldın canım? ben de bu ay yapacağım. dün lekelenme yaşadım bugün de tam sökülmesini bekliyorum. yarın incir havuça başlayacağım inşallah
Atesimi duzenli takip etmedim canim maalesef 36.8 cikan gun sabah 10 gibi olctum sanmiyorum ama ovulasyon testine bakarak sanki 22. Gun yani dun catladiHadi inşallah işe yarar sanırım yumurta 21de Çatladı
Hımm anladım 22 de de çatlamamış sanırım bugün de ateş Bayağı düşük çıkmışAtesimi duzenli takip etmedim canim maalesef 36.8 cikan gun sabah 10 gibi olctum sanmiyorum ama ovulasyon testine bakarak sanki 22. Gun yani dun catladi
anlamadım canım neden böyle söyledin ki? Pişman mısın hamile kaldığına?Evet o ay hamile kaldim..ama kalmak önemli değil evladın da hayırlısı eşinde hiçbirşeyin peşine düşmeyin.Hayatta hiçkimse sizden kıymetli değil önce kendinize değer verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?