Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

canım benımmm ınsallah sende hayırlı haberler alırsın tez zamanda bende bu ay ılk defa soğan kürü yaptım ve bu ay sılık çzgiyı gördüm cok şükr daha kana gıtmedım

Kan testi yaptir kyzum ben olsam dayanamazdim :) :) :)

Yaaa bencee var sendee :)))))

hadi inşallah canım!

Basla ben son gunu 5.gunu baslamistim senin döngü 28mi 30mu
incir havuç yaptığın ay mı hamile kaldın canım? ben de bu ay yapacağım. dün lekelenme yaşadım bugün de tam sökülmesini bekliyorum. yarın incir havuça başlayacağım inşallah

Çoğu kadının ortak yorumu soğan kürü adet geciktiriyor..neden ısrarla hala yapalım mı diyenler var merak ettim doğrusu!
ben geçen ay adet olmadım canım, en son ilaçla 42. günde oldum pcos dan dolayı. bu ay da reglim gecikince başladım soğana hemen ve soğanın 5. gününde adetin 35 inci gününde ilaç kullanmama gerek kalmadan regl oldum. ne amaçla içildiği de önemli. regl gecikse de çok önemli değil bence.

ya bende dayanamıyorum ama eşim bekletiyo ıkı gün daha gececekmıs artık sıkıldı kan testınde neatıf duymaktan :) :) sende bu ay yakı yap canım onunda faydası oldu dıe düşünüyorum

Bence hamilesin yoksa niye hep silik çizgi çıksın :) ben bu ay çörek otu kürü yaptım bakalım bata çok var daha. Yakı nasıl yapılıyor canim.sen başka bişey yaptın mı? ??

ayy canım aynı şeyi bende düşünüyordum hepsine farklı demiş yaaaben ortalama bişey yapmayı planlıyorum. 5-6 incir 1 bardak su, 2 havuçla 1 bardak su yapıp ikisini karıştırıp bir bardak sabah bir bardak da akşam içeyim diyorum. yapanlar nasıl yapmış acaba

Bence hamilesin yoksa niye hep silik çizgi çıksın :) ben bu ay çörek otu kürü yaptım bakalım bata çok var daha. Yakı nasıl yapılıyor canim.sen başka bişey yaptın mı? ??
çörek otu karışımını bende yapmıştım canım ara kanama yaptı bende eger sende de yaparsa benım gıbı yerleşme kanaması sanmaa :)

incir havuç yaptığın ay mı hamile kaldın canım? ben de bu ay yapacağım. dün lekelenme yaşadım bugün de tam sökülmesini bekliyorum. yarın incir havuça başlayacağım inşallah
Evet o ay hamile kaldim..ama kalmak önemli değil evladın da hayırlısı eşinde hiçbirşeyin peşine düşmeyin.Hayatta hiçkimse sizden kıymetli değil önce kendinize değer verin

Evet o ay hamile kaldim..ama kalmak önemli değil evladın da hayırlısı eşinde hiçbirşeyin peşine düşmeyin.Hayatta hiçkimse sizden kıymetli değil önce kendinize değer verin
anlamadım canım neden böyle söyledin ki? Pişman mısın hamile kaldığına?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…