Sen kürlemi hamile kasimda hamile kaldım kürtaj olmak zorunda kaldım aralıkta yine kür yaptım yine hamileyim
BeNim 1 buçuk yildir olmuyodu hep kist oluşuyordu soğan suyu o konuda mükemmelBn ypsam olurmuki acaba ya esimin sperm kalitesi düşük
Bn ypsam olurmuki acaba ya esimin sperm kalitesi düşük
Cnm ne bilim esim dediğimi yapmıyor hep bn cabaloyorum bnlede tek olmazki
İnsallahhh kalirizz canim ya kalmayan vardir ama tam anlamı ile yapamayanlar ole diyor uygulama yapmakta önemli bencegulsah0618 .!.:selam. bend sogan kurune yarin baslicam sogan kurunu kullanpta gebe kalamayan war mi :/
ins ya ben 1 ay once dneym ddm içemedm ama bu ay gayret edp baslicm 2 yllik ewlym pko war bnd bi trlu nasip olmadiİnsallahhh kalirizz canim ya kalmayan vardir ama tam anlamı ile yapamayanlar ole diyor uygulama yapmakta önemli bence
ben eşime deynce icme dyrdu sgan suyu icilr mi dyodu ama hrkezn yrmlarni okuduk karar werdk :) we duzenli icen hrkez hamile cok şasirdm Allahm bunu bze wesile kilar ins :)İcelimm ne olursa sonucu güzel olacak insallahhh bende icemem derdim önceden ama başa dert gelmeden anlasilmiyormus inşallah güzel haberini aliriz
Ben de gebelik dusundugum icin ictim :)Ayyy cok tesekkur ederım:)) icimi rahatlatdınız. Siz neden iciyosunuz?
Slm cnm ameliyat degilde kistlerni boşalt özel hastanede yapıyolar ama tabi bı ay sogan kürü dene bakalım allah nasip ederse olur doktora tklmBen 1 yıllık evkiyim henüz 4 aydır bebek düşünüyoruz ama doktora gittik olmaz dedi o yüzden bu yolabasvurdim ameliyatsiz iinşallah olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?