Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Bn ypsam olurmuki acaba ya esimin sperm kalitesi düşük

Canim sende yap esine de kür yap. Keciboynuzu özü al bide taze sıkılmış havuç suyu da sperm sayısını artiriyormus öyle duymuştum. Bizde Allah a şükür bi sorun yok ama sperm düşük olması engelliyor hamile kalmayi bebeğin tutunmasini engelliyor malesef

Cnm ne bilim esim dediğimi yapmıyor hep bn cabaloyorum bnlede tek olmazki

Cnm ne bilim esim dediğimi yapmıyor hep bn cabaloyorum bnlede tek olmazki

Olmaz ki öyle canım benim tek senin çabanla yazık değil mi sana. Zaten ister istemez stres yapıyoruz bir de esin destek olmazsa o zaman vay haline.en azından her gün taze havuç suyu içir esine kendin sık hazırla içsin.

Kizlar hepinizin hanileyim yazılarınıgordukce çokmutluuu p oluyorum inşallahrRabbimbanada nasip eder cçikolata kistim var iki tanebiri 5 ddiğeri4 cm doktor hemen aameliyatoönerdi beni aameliyat olmak iistemiyorum adetimin nbirinci günübbugün qadet bitsinbende baslicam ssoğan kurune insallahhh bbende faydasını görürüm Rabbim kimsenin kkucağını boş bırakmasın nolur banada dua edin.Allaha emanet olun

İcelimm ne olursa sonucu güzel olacak insallahhh bende icemem derdim önceden ama başa dert gelmeden anlasilmiyormus inşallah güzel haberini aliriz

Ben 1 yıllık evkiyim henüz 4 aydır bebek düşünüyoruz ama doktora gittik olmaz dedi o yüzden bu yolabasvurdim ameliyatsiz iinşallah olur

bend rahmde perdede wardi amelyat olmstm ama hc bi faydasni goremedm pko war dyrlar ama adtm duzenli kafam cok karisk bnd oyuzdn sgan kurune bas wuraym ddm Allah hepmze nasip edr ins

İcelimm ne olursa sonucu güzel olacak insallahhh bende icemem derdim önceden ama başa dert gelmeden anlasilmiyormus inşallah güzel haberini aliriz
ben eşime deynce icme dyrdu sgan suyu icilr mi dyodu ama hrkezn yrmlarni okuduk karar werdk :) we duzenli icen hrkez hamile cok şasirdm Allahm bunu bze wesile kilar ins :)

Offf yine kirmizilara burundumm bu ayda olmadi yine yeni bi takvim belirlicem skldm artik her ay bisey denemekten

Kızlar dün test yptım negatif cıktı ama adetim gecikti test yptıktsn snra kahverengi akıntım bi ksc damla kesildi neden olmuştur

Ben 1 yıllık evkiyim henüz 4 aydır bebek düşünüyoruz ama doktora gittik olmaz dedi o yüzden bu yolabasvurdim ameliyatsiz iinşallah olur
Slm cnm ameliyat degilde kistlerni boşalt özel hastanede yapıyolar ama tabi bı ay sogan kürü dene bakalım allah nasip ederse olur doktora tklm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…