Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

kızlar ben soğan kürü yapıyorum bugün 12. gün ancak benden hiç ama hiç akıntı gelmiyor.geçen ay kist vardı.eritsin diye yapıyorum neden olmuyor acaba

Tokluk hıssı yazmak ıstemısım:))) hamıle oldugunu hıss etmısmıydın?

Bende yarın itibariyle soğan kürüne başlamak istiyorum inşllh, bilmiyorum içimden bir his şifa olacağını söylüyor...dua edin

Bayanlar benim yumurtlamam adetten 7 gün sonrasına rast geliyor ben soğan kürüne hastalıgımdan 5 gün sonramı başlasam acaba ?

Ben aslında doktora falan gitmedim 6 aylık evliyim ama hala hamile olamadım.. Yani bir problemim var mı yok mu bilmiyorum yine de bu kürü denesem faydası olur mu acaba?

Ben aslında doktora falan gitmedim 6 aylık evliyim ama hala hamile olamadım.. Yani bir problemim var mı yok mu bilmiyorum yine de bu kürü denesem faydası olur mu acaba?
Bnmde 7. Ay oldu evleneli canım ben gittim doktora herhangi bi problem görmedi ona rağmen olmadı bende bu küre başladım bakalım kısmet artıkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…