rica ederim :)Hı gün aşırı yanii tm bndee yocm tskler
İltihabın yokk demekki bu güzel bişş kistin varsada adet olunca gider canımkızlar ben soğan kürü yapıyorum bugün 12. gün ancak benden hiç ama hiç akıntı gelmiyor.geçen ay kist vardı.eritsin diye yapıyorum neden olmuyor acaba
bendende akıntı gelmedı yaparken adetım yaklastıgında krem gıbı beyaz akıntım oldukızlar ben soğan kürü yapıyorum bugün 12. gün ancak benden hiç ama hiç akıntı gelmiyor.geçen ay kist vardı.eritsin diye yapıyorum neden olmuyor acaba
Tokluk hıssı yazmak ıstemısım:))) hamıle oldugunu hıss etmısmıydın?yokluk hissi nedir bilemedim :))) gaz sancılarım yenı yenı başladı goguslerım şişti acıyor ama kahverengı halkası falan hala aynı damarlanmda oyle cok yok yanı ben hamıle kalmadan once daha cok belırtı yasıyordum şimdi hıc bıse yok onun için belirtilere takılmayın hıcbır zaman :)
Hastalığının kaçıncı günü canımm ?Bende yarın itibariyle soğan kürüne başlamak istiyorum inşllh, bilmiyorum içimden bir his şifa olacağını söylüyor...dua edin
Hastalığımın yarın 7. GünüHastalığının kaçıncı günü canımm
iyi bari.ben de akıntı gelmiyor diye üzülüyordum.bugün rahatsızdım yapamadım ama yarın devam edeceğim inşallah...bendende akıntı gelmedı yaparken adetım yaklastıgında krem gıbı beyaz akıntım oldu
ben de ilk başlarda öyleydim ama alışıyorsun zamanla...Bayanlar bunu nasıl içtiniz ya Midem altüst oldu resmen(((((((((
Çok kötü yaa oldum resmen en son burnunu kapattım diktim direk anca öyle içtim hayırlsı olsun inşallah yaben de ilk başlarda öyleydim ama alışıyorsun zamanla...
Bnmde 7. Ay oldu evleneli canım ben gittim doktora herhangi bi problem görmedi ona rağmen olmadı bende bu küre başladım bakalım kısmet artıkkBen aslında doktora falan gitmedim 6 aylık evliyim ama hala hamile olamadım.. Yani bir problemim var mı yok mu bilmiyorum yine de bu kürü denesem faydası olur mu acaba?
Hımm anladım canım o Zaman deneyeceğim inşllh olur :)Bnmde 7. Ay oldu evleneli canım ben gittim doktora herhangi bi problem görmedi ona rağmen olmadı bende bu küre başladım bakalım kısmet artıkk
O kadar alışmıştım ki hamile kalmasam yine içerdim bağımlılık yapiyo bide benim midem o kadar hassas ki içe içe alisirsinBayanlar bunu nasıl içtiniz ya Midem altüst oldu resmen(((((((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?