oncelıkle bebek nasıl?:))burdayım cnm sor
bebeğim iyi inşallah daha kesemizi görebildik :) gaz vardı bende de ama bna şişkinlik yapmadı ya. bnm her ay karnım cok şişerdi bu ay şişmedi aksine bnde soğan suyundan herlde dedı meger hamiş kalmısım :)So
oncelıkle bebek nasıl?:))
Bıde sogan suyu sende de gaz yaptımı? Sanki karnımda kocaman bişey var.
soğan suyu yapmıs olabılır canım telaş etme :) kacıncı gununMidem de rahatsız gıbı, sanki sallanıyo gıbı bısey. Anlamadım
Gaz yapmaya nezaman basladı? Ara ara sanki batma oluyo. Bide yokluk hıssı yasadınmı hıc?bebeğim iyi inşallah daha kesemizi görebildik :) gaz vardı bende de ama bna şişkinlik yapmadı ya. bnm her ay karnım cok şişerdi bu ay şişmedi aksine bnde soğan suyundan herlde dedı meger hamiş kalmısım :)
Bugun 15gun . Aksam da icicem, bıtıcek. 25i adet tarıhımsoğan suyu yapmıs olabılır canım telaş etme :) kacıncı gunun
Merhaba konunuza baliklama atlamis olacagim ama bilgilendirme amacli cevap vermek durumunda hissettim kendimi :) ben de sogan kuru uygulayanlardanim ve dun bitirdim. Gaz, siskinlik ve mide konusunda endiseleriniz varms merak etmeyin bende de aynilari oldu. Gastrit baslangicim oldugu icin bazi gunler mide agrisi yapti bende. Bi de siskinligim olmustu o da su icmememden kaynakli diye dusunuyorum. Normalde su hic icmem ama kur yuzunden gunde iki bardak su icince bunyeme fazla geldi sanirim :) ara ara benim de siskinligim oldu yani merak etmeyin..Midem de rahatsız gıbı, sanki sallanıyo gıbı bısey. Anlamadım
Ayyy cok tesekkur ederım:)) icimi rahatlatdınız. Siz neden iciyosunuz?Merhaba konunuza baliklama atlamis olacagim ama bilgilendirme amacli cevap vermek durumunda hissettim kendimi :) ben de sogan kuru uygulayanlardanim ve dun bitirdim. Gaz, siskinlik ve mide konusunda endiseleriniz varms merak etmeyin bende de aynilari oldu. Gastrit baslangicim oldugu icin bazi gunler mide agrisi yapti bende. Bi de siskinligim olmustu o da su icmememden kaynakli diye dusunuyorum. Normalde su hic icmem ama kur yuzunden gunde iki bardak su icince bunyeme fazla geldi sanirim :) ara ara benim de siskinligim oldu yani merak etmeyin..
Ayyy cok tesekkur ederım:)) icimi rahatlatdınız. Siz neden iciyosunuz?
Ayyy cok tesekkur ederım:)) icimi rahatlatdınız. Siz neden iciyosunuz?
yokluk hissi nedir bilemedim :))) gaz sancılarım yenı yenı başladı goguslerım şişti acıyor ama kahverengı halkası falan hala aynı damarlanmda oyle cok yok yanı ben hamıle kalmadan once daha cok belırtı yasıyordum şimdi hıc bıse yok onun için belirtilere takılmayın hıcbır zaman :)Gaz yapmaya nezaman basladı? Ara ara sanki batma oluyo. Bide yokluk hıssı yasadınmı hıc?
aminn canim benimmm hadi insaaalllah kalp atislarinida duyarsin insalllahhh yine haberdar et bizi canimsin optmmmcok şükür iyi gidiyo kesesini gördüm bugün ıkı hafta sonrayada kalp atışlarını duyarım ınsallah rabbım tez zamnda hepinize nasip etsın ınsallah :)
canm benm ınsallah rabbım sanada tez vakıtte tattırsın bu guzel duyguyu. benm 4 aydır olmuyordu oyle doktora falan gıtmedım bı sıkıntı var mı yok mu dıe ama olmayınca ınsanda kendınde şüphe arıyor her ıkı gune ılıskı oldu yumurtlama mutlaka denk gelmıstır dedıgım ay bıle olmadı yanı olmayınca olmuyo rabbım ne zamn ısterse o zman oluyo... ben bu ay neler yaptıgım dıger sayfalarda cok ayrıntılı yazdım cunku bende hamıle kalmadan once her belırtısını paylaşanı merakla takıp edıyrdum ben soğan suyu ıctım 15 gun sıcak tükettim yumurtlamama yakın 4 gün belımde yakı kaldı 4444 tefrıcıye okudum bol bol dua ettım canm duaya cok sarıldım sende bunları bu ay uygula bak meryem suresını cok okudum kenzülarş ismi azam salavatı kubra aklıma geldıkce bunları okudum hacet namazı kıldım ben bu ay dıger aylardan farklı olark duaya cok sarıldım lutfen olmayan arkadaslar benım yaptıklarımı sızde yapın rabbımden gönülden hayırlısını ısteyın mutlaka rabbım verecektırLarendef sogan suyu vesilesiyle mi hamile kaldın kac aydır bekliyordun ve nasıl yaptın anlatrmısn bn 2,5 yıldır evliyim olmuyor cocugum esiminde sperm kalitesi düşük cıktı varikosel teshisi kondu
Hm cok güzel bilgiler vermişsin yaaa allah kucagına ALmayı da nasip etsin adetin kaçıncı günü içtin sogan suyunu bn bugün adet oldum bnde içmek istiyorum salatı tefricşye bnde okurum meryem suresini de okurum inşallah bu ay olur bide sıcak içtim dedin ılık mı sıcak mıı günde kac defacanm benm ınsallah rabbım sanada tez vakıtte tattırsın bu guzel duyguyu. benm 4 aydır olmuyordu oyle doktora falan gıtmedım bı sıkıntı var mı yok mu dıe ama olmayınca ınsanda kendınde şüphe arıyor her ıkı gune ılıskı oldu yumurtlama mutlaka denk gelmıstır dedıgım ay bıle olmadı yanı olmayınca olmuyo rabbım ne zamn ısterse o zman oluyo... ben bu ay neler yaptıgım dıger sayfalarda cok ayrıntılı yazdım cunku bende hamıle kalmadan once her belırtısını paylaşanı merakla takıp edıyrdum ben soğan suyu ıctım 15 gun sıcak tükettim yumurtlamama yakın 4 gün belımde yakı kaldı 4444 tefrıcıye okudum bol bol dua ettım canm duaya cok sarıldım sende bunları bu ay uygula bak meryem suresını cok okudum kenzülarş ismi azam salavatı kubra aklıma geldıkce bunları okudum hacet namazı kıldım ben bu ay dıger aylardan farklı olark duaya cok sarıldım lutfen olmayan arkadaslar benım yaptıklarımı sızde yapın rabbımden gönülden hayırlısını ısteyın mutlaka rabbım verecektır
canm bak benım uyguladıklarımın hepsını uygula namzlarınıda kıl arkasına hep dua et yatsı namazını mutlaka kıl selatı vıtırden once 2 rekat hacet namzı kıl duanı gönülden yap benm bı arkadsın hamıle kalma sansı yüzde 20 li bişeydı cok dua ettıler mucıze gıbı geldı bebegı doktor bıle ımkansız nasıl oldu demıs onun ıçin hıc sorunlarınıza takılma adetın 7 gunu basla soğan suyuna gunde 2 bardak aynı saatlerde ac karnına icmeye özen göster mutlaka sıcak sıck ıc ben ılımasını falan beklemedım cok fazla sıcak tükettm hem oyle sıcak olunca burnuna kokmuyo. yumurtlamana yakın belıne yakı yapıstır elınede bı zikir matık al hadı bakalım başla tefrıcıyeye :))))Hm cok güzel bilgiler vermişsin yaaa allah kucagına ALmayı da nasip etsin adetin kaçıncı günü içtin sogan suyunu bn bugün adet oldum bnde içmek istiyorum salatı tefricşye bnde okurum meryem suresini de okurum inşallah bu ay olur bide sıcak içtim dedin ılık mı sıcak mıı günde kac defa
yok kuzum ya kafana takılan herseyı sorabılırsın hıc sorun degl :) adetlıyken tefrıcıye okunabılır salavat oldugu ıcın sıkıntı degıl ben 1 ay ıcınde bıtırmye calıstm bıtıremezsen başkalarına da dagıt okusunlar yumurtlama gunumu acıkcası bnde bılmıyrdum ben 14 . gün die biliyordum tam 14 .gün doktora gıttım yumurtlamaya baktırmak ıcın yumurtan var ama 3 güne ancak çatlar dedı bende o gunlerı degerlendırdım hatta 5 gün sonra catladı bunuda nasıl anladım bılıyomusn hergun vajınal akıntımı kontrol ettım ılıskıden sonrada yumurtlama akıntısına benzer bı akıntı gelıyo onunla karıstırma sakın her lavobeye gıttıgınde akıntına bak acıkcası ben o ıkı parmak arasında uzayan akıntıyı goremedım benden silikon gıbı bı akıntı geldı oyle uzama falanda yoktu ben ogunude degerlendırdım cok şükür tuttu sende tahmınen yumurtlayacgn gunde bı doktora gıt yumurtan var mı yok mu varsa ne kdar sure sonra catlar bı baktırBnm namaz kılıyorum canım suan adete girdim bugün adetin 7günü sogan suyuna baslıycm allah inşallah kısmet eder bidahaki aya ama bnm adet düzensizliği oldugu için yumurtlama günümü bilmiyorum kii adetten cıktıgım gibi yakı ypştrsam olurmu bide salata tefricye adetliykn şimdş okusam olurmu bide kc günde bitmesi lazım kb kafanı şişirdim hakkını helal et ve sen hamilesin nolur namazda banada dua ett
canım bide ben gecen ay kendımı sıcak tutmaya cok özen gösterdım sende oyle yap evim sıcak alttan ısıtmalı oldugu halde ayagımda patikle gezdım yakı yapıstırmadan once belıme yazma bagladım sıcak tutsun dıe onu cıkarttım yakı yapıstırdm yakıdan sonra bır hafta kadar daha belıme yazma bagladım sıcak tutsun dıeBnm namaz kılıyorum canım suan adete girdim bugün adetin 7günü sogan suyuna baslıycm allah inşallah kısmet eder bidahaki aya ama bnm adet düzensizliği oldugu için yumurtlama günümü bilmiyorum kii adetten cıktıgım gibi yakı ypştrsam olurmu bide salata tefricye adetliykn şimdş okusam olurmu bide kc günde bitmesi lazım kb kafanı şişirdim hakkını helal et ve sen hamilesin nolur namazda banada dua ett
hm bnde oyle ypım o zmncanım bide ben gecen ay kendımı sıcak tutmaya cok özen gösterdım sende oyle yap evim sıcak alttan ısıtmalı oldugu halde ayagımda patikle gezdım yakı yapıstırmadan once belıme yazma bagladım sıcak tutsun dıe onu cıkarttım yakı yapıstırdm yakıdan sonra bır hafta kadar daha belıme yazma bagladım sıcak tutsun dıe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?