Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Tokluk hıssı yazmak ıstemısım:))) hamıle oldugunu hıss etmısmıydın?
hissettım çünkü ben her ay karnımın şişmesinden gögüslerimin şişmesınden adetımın yaklaştıgını anlardım bu ay hıc bırı yoktu adet gunum geldı hala yok dedım hamıleyım herlde hıc bole olmazdım sonuc pozitif :)

Kızlar dün test yptım negatif cıktı ama adetim gecikti test yptıktsn snra kahverengi akıntım bi ksc damla kesildi neden olmuştur
canım ıkı ihtimal var bebiş varsa geç döllenme oldu suan yerleşme çaabasında olup yerleşme kanaması gelmiş olabilir yerleştıkten sonra kana ve ıdrara cıkar dıger ıhtımal ise bu ay farklı kür denedıysen onlarda ara kanama yapmıs olabılır bal tarcın çörek otu gıbı bana yapmıstı cunku .. lekelenmeden sonra bır hafta ya adet gordum

Ahhh güzelim inşşşlahhh oyle bişi dir nn gecen ay rahim filmi öektirdim ondan olabilir mi bn kür falan hiç bi ilaç vs kullanmıyorum sadece folic asit kullanıyorum dün iki damla falan geldi suan bişi yok

Ahhh güzelim inşşşlahhh oyle bişi dir nn gecen ay rahim filmi öektirdim ondan olabilir mi bn kür falan hiç bi ilaç vs kullanmıyorum sadece folic asit kullanıyorum dün iki damla falan geldi suan bişi yok
hayırlısı olsun ya ınsanda umutlanıyo böyle olunca gelecekse geldın su adet gelmıyecekse oyun yapıp durmasın demı :)))

Bn ypsam olurmuki acaba ya esimin sperm kalitesi düşük
Canım ben bir umit sogan kuru ve bal corekotu kürü yaptım hiçbir faydası olmadı.hatta bal çörekotu kist yaptı bende.halbuki esimin degerleri dusuktu yinede denedim.Sonuç 2 senedir olmuyor 7 ay oncede varikosel amlt ı oldu.seninle konusmustuk hatta oyle hatırlıyorum
Bu arada esime 1 aydır keciboynuzu kuru yapıyorum.amlyttan sonra 3 ay kadar yapmıstı.bide ilk senemizde 2 defa uygulamıstık.şimdi yeniden basladım

E="Sendiiii, post: 44649557, member: 729658"]Slm cnm ameliyat degilde kistlerni boşalt özel hastanede yapıyolar ama tabi bı ay sogan kürü dene bakalım allah nasip ederse olur doktora tklm[/QUOTE]
Canim kistleri. Boşaltmak kapalı ameliyat oluyor yada doğum kontrol hapo verecekler kistleri yok olması için o yuzden soğan kuru daha mantıklı geliyor

Yok cnm dogum kontrol hapı degil bnm amcamın kızı kistlerini boşlttı kist mist kalmadı iğneyle kistlerini boşlttı

İyi aksamlar kizlar.. 7 aydir ikinci cocuk.icin ugrasiyorum iki.kez klomen ve igne kullandim.ama olmadi bu ay sogan kuru yapmayı düşünüyorum suanda adetimin 3. Günündeyim 7.gün mü baslasam

Allah sanada nasip etsin inşallah canım ewet 7günü başla sabah akşam aç karnına içeceksin 15 gün boyunca bitirip bırakacaksın

Allah sanada nasip etsin inşallah canım ewet 7günü başla sabah akşam aç karnına içeceksin 15 gün boyunca bitirip bırakacaksın
Cok tesekkur ederim canim insallah bu kür sebep olurda gelir artik ogluma bir kardes cok istiyor.. sen yapiyor musun bu kürü yoksa yaptin mi

Rica ederim canım benim ben yptım canım ama olmadı benim tabi 15 gün yapmadım iki gün falan yptm bıraktım cnm sen yap tamamla inşşşlahhh tutunur minigin sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…