hissettım çünkü ben her ay karnımın şişmesinden gögüslerimin şişmesınden adetımın yaklaştıgını anlardım bu ay hıc bırı yoktu adet gunum geldı hala yok dedım hamıleyım herlde hıc bole olmazdım sonuc pozitif :)Tokluk hıssı yazmak ıstemısım:))) hamıle oldugunu hıss etmısmıydın?
canım ıkı ihtimal var bebiş varsa geç döllenme oldu suan yerleşme çaabasında olup yerleşme kanaması gelmiş olabilir yerleştıkten sonra kana ve ıdrara cıkar dıger ıhtımal ise bu ay farklı kür denedıysen onlarda ara kanama yapmıs olabılır bal tarcın çörek otu gıbı bana yapmıstı cunku .. lekelenmeden sonra bır hafta ya adet gordumKızlar dün test yptım negatif cıktı ama adetim gecikti test yptıktsn snra kahverengi akıntım bi ksc damla kesildi neden olmuştur
Ahhh güzelim inşşşlahhh oyle bişi dir nn gecen ay rahim filmi öektirdim ondan olabilir mi bn kür falan hiç bi ilaç vs kullanmıyorum sadece folic asit kullanıyorum dün iki damla falan geldi suan bişi yokcanım ıkı ihtimal var bebiş varsa geç döllenme oldu suan yerleşme çaabasında olup yerleşme kanaması gelmiş olabilir yerleştıkten sonra kana ve ıdrara cıkar dıger ıhtımal ise bu ay farklı kür denedıysen onlarda ara kanama yapmıs olabılır bal tarcın çörek otu gıbı bana yapmıstı cunku .. lekelenmeden sonra bır hafta ya adet gordum
hayırlısı olsun ya ınsanda umutlanıyo böyle olunca gelecekse geldın su adet gelmıyecekse oyun yapıp durmasın demı :)))Ahhh güzelim inşşşlahhh oyle bişi dir nn gecen ay rahim filmi öektirdim ondan olabilir mi bn kür falan hiç bi ilaç vs kullanmıyorum sadece folic asit kullanıyorum dün iki damla falan geldi suan bişi yok
Canım ben bir umit sogan kuru ve bal corekotu kürü yaptım hiçbir faydası olmadı.hatta bal çörekotu kist yaptı bende.halbuki esimin degerleri dusuktu yinede denedim.Sonuç 2 senedir olmuyor 7 ay oncede varikosel amlt ı oldu.seninle konusmustuk hatta oyle hatırlıyorumBn ypsam olurmuki acaba ya esimin sperm kalitesi düşük
Cok tesekkur ederim canim insallah bu kür sebep olurda gelir artik ogluma bir kardes cok istiyor.. sen yapiyor musun bu kürü yoksa yaptin miAllah sanada nasip etsin inşallah canım ewet 7günü başla sabah akşam aç karnına içeceksin 15 gün boyunca bitirip bırakacaksın
bn adtn 6. gunu yapdm bse olur mu kiRica ederim canım benim ben yptım canım ama olmadı benim tabi 15 gün yapmadım iki gün falan yptm bıraktım cnm sen yap tamamla inşşşlahhh tutunur minigin sana
o dediğin tedavi yönetimi hiç duymadım iğne ile kist boşaltmayı bır araştırayımYok cnm dogum kontrol hapı degil bnm amcamın kızı kistlerini boşlttı kist mist kalmadı iğneyle kistlerini boşlttı
bn adtn 6. gunu yapdm bse olur mu ki[/QUO bişi olmaz cnm allah Şifa versin
Bişi olmaz cnm allah Şifa versinbn adtn 6. gunu yapdm bse olur mu ki
Bişi olmaz cnm allah Şifa versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?