İkinci kür ne yapıyosun canım önce ne yaptıın bilgi verebilir misin acaba ?2.küre basladım. Adetıme 8gun kala, dun ictim. Bugun hafıf bı agrdım oldu gectı. 5gun icin bırakıcam., ve göğüslerimde cok az sertlesme var, cok az ama
Ben pko hastasıyım , hormonlarım dengesız olmasa da sınırda yanıinşAllah faydasni gormşsundur cnim :) bu arada snd ne wardi
Adetimin 2ci gunu basladım ilk küre, arada 2 gun ıcemedim, 14gun ictim, ara bıraktım dün yeniden basladım 5gun ıcıcem. Bugun acaıb bel agrım oldu gectıİkinci kür ne yapıyosun canım önce ne yaptıın bilgi verebilir misin acaba ?
İnsallah tatlım cok saol:))inşAllah faydasni gormşsundur cnim :) bu arada snd ne wardi
bnd pkoyum cnim ama adtm duzenli Allaha sukur :)Ben pko hastasıyım , hormonlarım dengesız olmasa da sınırda yanıadet duzensızlıyım oluyo
cnim adtn btimind 7. gunu icmen gerekydu daha tesirli olmasi içn ama bn 6 gunu basladm dayanadm biran once icyim dye inşAllah wesle kilar yuce rabbim bi saglikli shhatli ewlat werir :)Adetimin 2ci gunu basladım ilk küre, arada 2 gun ıcemedim, 14gun ictim, ara bıraktım dün yeniden basladım 5gun ıcıcem. Bugun acaıb bel agrım oldu gectı
ilk sogan kurundn başlysun cnim googleye yaz ibrhm sarçoglu stesndn ayrntli bilgi al cnimİkinci kür ne yapıyosun canım önce ne yaptıın bilgi verebilir misin acaba ?
Bir de iştahım yok, ne yemek istediyimi bilmiyorum sanki, agzımın tadı yok gibi
nasil iceblysun dmi :) ilk bşta bn cok zorlandm dabende bugün basladım hayırlısı olur insAllah
Hiç zorlanmadim çok şükür icebilecegim sıcaklıkta içtim bakalım işe yarayacak mınasil iceblysun dmi :) ilk bşta bn cok zorlandm da
Bende akıntı oldu acıkcası, sümüksü beyaz akıntım oluyo. Ve üsüttüm qalıba, donuyorum, sıcaklık basıyo benıbu arada akntin oldu mu bnim olmadi daha ya işe yaradgni nasl anlicm blmyrm4. gun olck hc aknti yok
Ugurlar olsun sana dabende bugün basladım hayırlısı olur insAllah
İkinci kür ne canım pekiilk sogan kurundn başlysun cnim googleye yaz ibrhm sarçoglu stesndn ayrntli bilgi al cnim
incir kuru canim yumrtalari çogaltyrmuş :)İkinci kür ne canım peki
eger işe yaramazsa tkrar bsla cnim aksatma .dHiç zorlanmadim çok şükür icebilecegim sıcaklıkta içtim bakalım işe yarayacak mı
benim olmadi malesfBende akıntı oldu acıkcası, sümüksü beyaz akıntım oluyo. Ve üsüttüm qalıba, donuyorum, sıcaklık basıyo benıcok kötüyüm
saol cnim hepmze inşAllah :)Ugurlar olsun sana da
İnşAllah yarar kuzumHiç zorlanmadim çok şükür icebilecegim sıcaklıkta içtim bakalım işe yarayacak mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?