he tamam kuzm cok saolasn :)Tatlim gittigidiyora ovulasyon testleri yaz cikiyor oradan satin aliyorum ben sonra normal hamilelik testi gibi idrar ile yapiliyor adetten 3-5 gun sonra baslaniyor yapilmaya.. Testteki cizgi silikse yumurta catlamayacak demek henuz.. Fakat kontril cizgisiyle ayni renkteyse veya daha koyuysa 12-24 saat icinde yumurta catalayacak demektir ve o gunleri iyi degerlendiriyorsun :) cok basit
Ben 15 gun yaptim bitti tatlimkaç gun oldu btanem kure bslayali :)
Rica ederim canim beniim :)he tamam kuzm cok saolasn :)
we daha adt olmadn he :) inşAllah hamle kalrsn btnem :)Ben 15 gun yaptim bitti tatlim
İns kuzum hepimiz hamis olalim sogan sayesinde :) soyle bir durum var ben zaten gec adet oluyorum 35-38 gunde bir bugun 37. Gundu gelen giden yok insallah su an bir bebis yeseriyordur icimde..we daha adt olmadn he :) inşAllah hamle kalrsn btnem :)
ayy insAllah ya ne guzl ddn bnada umt oldn smdı :) snd ne sknti wardi bde ilk dfa icyn dmi cnim :)İns kuzum hepimiz hamis olalim sogan sayesinde :) soyle bir durum var ben zaten gec adet oluyorum 35-38 gunde bir bugun 37. Gundu gelen giden yok insallah su an bir bebis yeseriyordur icimde..
İlk ilk tatlim... Valla benim 4. Ayim hamis olmak icin. Cocuk dusunmeden once doktora gittim hic bi skinti yok dedi.. Fakat ben usuttum akintim iltihapli geliyordu sogan suyunu iltihabi temizlesin hem de gebelige yardimci olsun diye ictim :) sifa niyetine insayy insAllah ya ne guzl ddn bnada umt oldn smdı :) snd ne sknti wardi bde ilk dfa icyn dmi cnim :)
İnşallah sen de verirsinınşAllah gzel hber werirsin kuzum :) bnd daha agri yok bkalm :)
Adet bitiminden 7gun ıcerisinde baslaman lazım, ama ben adetimin 2ci günü baslamisdim.Ya ben hiç birşey anlamadım ..bu soğan kürü ne zaman kullanılıyor?? Yardımcı olur musunuz ??
belli olur canım yumurta çatlamamışsa gözükür ultrasonda catladıysa gözkmezKızlar, bugun ultrasona gittim, follikulum 2-11mm dedi, yumurtam catlamis olabılırmı acaba? Catlamis yumurta ultrasonda belli olurmuki?
Şimdi anlamadığım bişey var, benim yumurta çatladımı?belli olur canım yumurta çatlamamışsa gözükür ultrasonda catladıysa gözkmez
çatladıysa gözkmez işte demekkı catlamısŞimdi anlamadığım bişey var, benim yumurta çatladımı?
Ya İnsallah tatlım ya . İnsallah sen dediyindirçatladıysa gözkmez işte demekkı catlamıs
Bende de pko var, ama sogan kürüne basladıgım ilk ay bu. Evlimisin,? Test yaptınmı?Kizlar selam.bende pko war.ilacsiz adetim gelmez.ama iki aydir sogan saolsun gtiriyo.ama bu ay hala gelmedi.birde sol kasigimda tuhaf seyler oluyo.segirme gbi sanci gbi.oturup kalkarken hareket ederken hissediyorum. ??????acaba kistlerden mi neden bilemedim????? ;(
Bende de pko var, ama sogan kürüne basladıgım ilk ay bu. Evlimisin,? Test yaptınmı?
bendede ıkı tane kıst varr bende hareket ettıgını hıssedıyorum ve cok sancı yapıyorEvliyim cnm.test yapmadim.acaba kistlerden mi oluyo anlamadim.ama sagdada var mesela kist.sadece sol tarafim bacagima dogru yayiliyo sizisi
bendede ıkı tane kıst varr bende hareket ettıgını hıssedıyorum ve cok sancı yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?