Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

he tamam kuzm cok saolasn :)

İns kuzum hepimiz hamis olalim sogan sayesinde :) soyle bir durum var ben zaten gec adet oluyorum 35-38 gunde bir bugun 37. Gundu gelen giden yok insallah su an bir bebis yeseriyordur icimde..
ayy insAllah ya ne guzl ddn bnada umt oldn smdı :) snd ne sknti wardi bde ilk dfa icyn dmi cnim :)

ayy insAllah ya ne guzl ddn bnada umt oldn smdı :) snd ne sknti wardi bde ilk dfa icyn dmi cnim :)
İlk ilk tatlim... Valla benim 4. Ayim hamis olmak icin. Cocuk dusunmeden once doktora gittim hic bi skinti yok dedi.. Fakat ben usuttum akintim iltihapli geliyordu sogan suyunu iltihabi temizlesin hem de gebelige yardimci olsun diye ictim :) sifa niyetine ins

Ya ben hiç birşey anlamadım ..bu soğan kürü ne zaman kullanılıyor?? Yardımcı olur musunuz ??

Kızlar, bugun ultrasona gittim, follikulum 2-11mm dedi, yumurtam catlamis olabılırmı acaba? Catlamis yumurta ultrasonda belli olurmuki?

Kizlar selam.bende pko war.ilacsiz adetim gelmez.ama iki aydir sogan saolsun gtiriyo.ama bu ay hala gelmedi.birde sol kasigimda tuhaf seyler oluyo.segirme gbi sanci gbi.oturup kalkarken hareket ederken hissediyorum. ??????acaba kistlerden mi neden bilemedim????? ;(

Bende de pko var, ama sogan kürüne basladıgım ilk ay bu. Evlimisin,? Test yaptınmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…