Tamam tatlım, sicakligim dusdu ama basim catlıyo sankibenim olmadi malesfayagni sck tut cnim enfksynlada karşi karsya glme hawada sgk ztn
Hayırlı olsun tatlımKızlar bende bugün başladım sogan kürüne
ınşAllah gzel hber werirsin kuzum :) bnd daha agri yok bkalm :)Tamam tatlım, sicakligim dusdu ama basim catlıyo sankiolucak merak etme. Ara ara belim ayaklarim agrıyo işte hayırlısı bakalım
sağolunUgurlar olsun sana da
inşAllah gerek kalmaz ama olmazsa devam etsek iyi olureger işe yaramazsa tkrar bsla cnim aksatma .d
sağol canm inşAllah seninki de işe yararİnşAllah yarar kuzum
saol btanem :)sağol canm inşAllah seninki de işe yarar
cnim bu ay bslamştn dmi ozman 2. adtni gormdin daha belki sdce bu ay boledr dgr ayda duzelir blkiKizlar ben de bu ay yaptim sogan suyunu zaten 4 aydir cocuk dusunuyoruz ama normalde iki aydir 24-25. Gun catliyordu yumurtam bu ay 31. Gun catladi.. 35-38 gunde bir adet oluyorum ama sasirdim yani sogan suyu bu kadar ileriye atar mi tarihi
cnim bu ay bslamştn dmi ozman sogan kurune . 2. adtni gormdin daha belki sdce bu ay boledr dgr ayda duzelir cnim
İns bu ay hamile kalmisimdir daha catlama sonrasi 6. Gundeyim ama baya iltihap gitti yani faydasi oldu mutlaka :)cnim bu ay bslamştn dmi ozman 2. adtni gormdin daha belki sdce bu ay boledr dgr ayda duzelir blki
az inşAllah cnim ya test yapnca bzede hber wer :) bnd 5. gne grcem daha belirti yok aknti flanda yokİns bu ay hamile kalmisimdir daha catlama sonrasi 6. Gundeyim ama baya iltihap gitti yani faydasi oldu mutlaka :)
çtlama şnrari derkn cnim yumrta ctlamasi mi nrdn anlysun onuİns bu ay hamile kalmisimdir daha catlama sonrasi 6. Gundeyim ama baya iltihap gitti yani faydasi oldu mutlaka :)
Ben de akinti var kremsi dun sag kasigimda batmalar oldu sadece o kadar ama yeterli belirtiler degil galibaaz inşAllah cnim ya test yapnca bzede hber wer :) bnd 5. gne grcem daha belirti yok aknti flanda yok
Bu arada veririm tabiki canim dua edelim birbirimizeaz inşAllah cnim ya test yapnca bzede hber wer :) bnd 5. gne grcem daha belirti yok aknti flanda yok
Tatlim gittigidiyora ovulasyon testleri yaz cikiyor oradan satin aliyorum ben sonra normal hamilelik testi gibi idrar ile yapiliyor adetten 3-5 gun sonra baslaniyor yapilmaya.. Testteki cizgi silikse yumurta catlamayacak demek henuz.. Fakat kontril cizgisiyle ayni renkteyse veya daha koyuysa 12-24 saat icinde yumurta catalayacak demektir ve o gunleri iyi degerlendiriyorsun :) cok basitCanim nasıl o testler nasıl yapılıyor anlatırsın
kaç gun oldu btanem kure bslayali :)Ben de akinti var kremsi dun sag kasigimda batmalar oldu sadece o kadar ama yeterli belirtiler degil galiba
aynen kuzum ya suan çok ihtycmz war duayaBu arada veririm tabiki canim dua edelim birbirimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?