Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Kizlar ben de bu ay yaptim sogan suyunu zaten 4 aydir cocuk dusunuyoruz ama normalde iki aydir 24-25. Gun catliyordu yumurtam bu ay 31. Gun catladi.. 35-38 gunde bir adet oluyorum ama sasirdim yani sogan suyu bu kadar ileriye atar mi tarihi

Kizlar ben de bu ay yaptim sogan suyunu zaten 4 aydir cocuk dusunuyoruz ama normalde iki aydir 24-25. Gun catliyordu yumurtam bu ay 31. Gun catladi.. 35-38 gunde bir adet oluyorum ama sasirdim yani sogan suyu bu kadar ileriye atar mi tarihi
cnim bu ay bslamştn dmi ozman 2. adtni gormdin daha belki sdce bu ay boledr dgr ayda duzelir blki

Canim nasıl o testler nasıl yapılıyor anlatırsın
Tatlim gittigidiyora ovulasyon testleri yaz cikiyor oradan satin aliyorum ben sonra normal hamilelik testi gibi idrar ile yapiliyor adetten 3-5 gun sonra baslaniyor yapilmaya.. Testteki cizgi silikse yumurta catlamayacak demek henuz.. Fakat kontril cizgisiyle ayni renkteyse veya daha koyuysa 12-24 saat icinde yumurta catalayacak demektir ve o gunleri iyi degerlendiriyorsun :) cok basit

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…