- 7 Kasım 2015
- 63
- 25
- 38
kaç cm seninkilerr çikolata kisti benım kıCanim bende baya var ufak ufak.sagda da soldada.ama sadece sol tarfa bisiler oluuo.hic bole olmazdi ne bilim
cnm bi test yap belirtilerin hamılelık gıbı gözukuyo bndede aynıları olduKizlar selam.bende pko war.ilacsiz adetim gelmez.ama iki aydir sogan saolsun gtiriyo.ama bu ay hala gelmedi.birde sol kasigimda tuhaf seyler oluyo.segirme gbi sanci gbi.oturup kalkarken hareket ederken hissediyorum. ??????acaba kistlerden mi neden bilemedim????? ;(
Canm hamile kaldigin hafta yani ilk günler hic yumurtaliklarinda agri batma tarzi bisey oldu mu ya da bel agrisi falan ?yok canm bnde pko yoktu 4 aydır olmuyordu nedensız.. soğan suyu ıctıgım ay oldu cok şükür
cnm bi test yap belirtilerin hamılelık gıbı gözukuyo bndede aynıları oldu
kaç cm seninkilerr çikolata kisti benım kı
bnde pko yoktu canım soğan suyu içerken hamıle kaldım ama :)Ay ne guzel dedin cnm benim...sende de mi benim gbi pko wardi cnm?sendemi sogan suyu icerken hamile kaldin??
canım bnm yumurtlama aksamı ilişki oldu ilişkiden 2 gün sonra o kadar feci ağrı cektım kı yumurtalıklarımda mı desem mıdemde mı desem cok farklı bı agrıydı gece başladı uyuyamadım agrıdan kıvrandım resmen sabaha geçti bi daha tekrrlamadı sanırım o zamna döllenme gercekleştı ben oyle düşünüyormCanm hamile kaldigin hafta yani ilk günler hic yumurtaliklarinda agri batma tarzi bisey oldu mu ya da bel agrisi falan ?
bnde pko yoktu canım soğan suyu içerken hamıle kaldım ama :)
inşallah canım test yapmadın mıAyy ins bende senin gibi olurum cnm yaaa
inşallah canım test yapmadın mı
çnim testler bzen yanltablr bi kan testi yap bnce inşAllah hamilesndr bnd kuru başladgmdan beri akinti yk haff agri oluoDun yaptim cnm negatif ya tek cizgi;(
Ama hala sol tarfim devam edio.dahada gelmedi adetim
Allah yardmcn olsun canim :) bzi hebrdar et :)Ben de pazar aksam test yapcam kizlar dua edin :)
ederim tatlim :) ins...Allah yardmcn olsun canim :) bzi hebrdar et :)
Hmm anladim cnm teskkur ederm blgilendrdgn icin dualarini bekliyorum :)canım bnm yumurtlama aksamı ilişki oldu ilişkiden 2 gün sonra o kadar feci ağrı cektım kı yumurtalıklarımda mı desem mıdemde mı desem cok farklı bı agrıydı gece başladı uyuyamadım agrıdan kıvrandım resmen sabaha geçti bi daha tekrrlamadı sanırım o zamna döllenme gercekleştı ben oyle düşünüyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?