Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım bugün adet oldum ve soğan kürü uygulamaya karar verdim inşallah bu sefer olur klomen pregnyl hsg hepsini yaptım ama bu ayda olmadı eşimde hareketlilik az onada keçiboynuzu pekmezi vereceğim birde medigard veriyorum inşallah olsun dua edin ne olur :)))))

kızlar bugun adetimin 8. günü halen ara ara kan geliyor , dün sogan suyu içtim acaba , içinde iltihap filan var o mu sokuluyor , yoksa başka bi problem Mİ VAR ? kadın doguma randevu aldım yarın bi gideyim ((

Kzlar bse sormak istiyorum cewaplarsanz cok mtlu olcam :) bnde sqan suyu ictm we buqun adet olmam qerekiyodu ama olmadm bde dun aksamdan beri ara ara pembe akntm oluo sznde basnza bole bse qeldi mi

Evet evet hatirladim. Adetli oldugum icin muayene etmedi ama kan tahlili yapmami soyledi. Persembeye tekrar randevu verdi. Sana ne dedi?
Sıkntıdan uzuntuden olur hava degisiklgnden olur dedi cocuk olmamasi icin bi sorunum yokms Allaha sukur. Kan tahlili yaptn mi

kızlar ben sadece 10 gün kullanabıldım maalesef ıse başlayınca bıraktım bugun adet oldum ama felaket bır sancı yaptıı bende hıc gecıkme yaratmadı hatta erken adet oldum 10 günde olsa ıse yaramış mıdır acaba küçülme olmusmudur doktora gıdıcem ama kararsızım.

Slm arkadaşlar siteye yeni üye oldum ama çoğu okuduğum mesajlarda çoğu kişinin sogan kuruyle güzel sonuç aldığını öğrendim . Ben 2 yıllık evliyim evlendigimizden belli korunmasız ilişkimiz var birçok doktora gittim hiç biri iyi değildi en Son 7 ay önce gittiğim doktorum iyi çıktı ve onunla tedaviye başladık 7 aydır kan testler vs yapıldı tuplerimi kontrol etti tıkalı değil 1 kere asilama yapıldı geçen ay ama tutmadi ilaçlardan dolayı kist oluşmuş bir ay ara verdik . Şimdi bir daha ki adetimi bekliyoruz asilamayi tekrar deneyeceğiz acaba tedaviye biraz ara verip sogan kurunu mu denesem diyorum zaten doktorum istersen ara veririz istemiyorsan devam ederiz demişti ...

kist oluştuysa bu bekleme sürecinde soğana hemen başlamanızı tavsiye ederim.çünkü kisti eritiyor rahmi temizliyor.daha sonra da isterseniz incir kürü deneyin.(içine havuç da atın.çatlaması için )belki kendiğinden hamile kalırsınız.2-3 ay ara vereblirsiniz.olmazsa tekrar aşılama denersiniz...

Bayanlar bu ay soğan kürü kullanmıştım yaklaşık 4,5 gün sancım oldu bugün adet günüm ve hiçbir sancım kalmadı sizde buna benzer birşey yaşıyan varmı ? Bebek istiyoruz bu arada :)

Öneriniz için çok teşekkür ederim adetim dün bitti bu gün sabah sogan kurune başladım dediğiniz gibi arkasından incir kurunu düşünüyorum bakalım hayırlısı Rabbim isteyen herkese hayırlı ve sağlıklı evlat nasip etsin insallah

slm kızlar bnde yeni üyeyim sayfadan pek bişey anlamadım ama zamanla galiba bnde araştırma yapıyorken bu kürü yapanların yorumlarını okuyarak buraya üye oldum yapanların çoğu er yada geç olumlu sonuçlar almış birde birlik olup destekle yapmışlar teşvik ederek bnde bebiş istiyorum inşallah 7 aylık evliyim adetim çok düzensiz 2 ayda bir felan yarın son günüm ve 7 gün sonrasında Allah kısmet ederse bende bu kürü denemek istiyorum var mı deneyecek başlayacak sonuç bildirecek......

Tatlım sen daha 7 aylık evliymissin doktorlar 1 yıllık korumasız ilişki sonucunda cocuk olmazsa tedaviye başlıyor benim de adet düzensizliğim vardi benimki ilaçla düzene girdi ama bir tanıdığım bu sogan kurunun adeti de düzene soktuğunu söyledi bunu bir dene adetin düzene girmezse bir de ilac yolunu dene zaten adet düzensizliği de gebeligi geciktiren sebeplerdenmis

evet biraz erken ama yaş bakımından ve evde tek olunca insan düşünüyo bnmde hormonlarda sıkıntı vardı 1 ay progestan kullandım başka doktor hormon testi yaptı gerek yok ara ver dedi 2 ay adet olmadım yine test yaptı bnde çok istiyorum deyince infolik kullan yumurta çatlamasına yardımcı dedi bide hormonun birinde sıkıntı var cyclo-progynova verdi adetten sonra kullanmam gerek galiba ama soğan suyu ile birlikte bişey olurmu tereddütteyim

Canım öncelikle doktorunu çok iyi secmelisin iki yıldır gitmedigim doktor kalmamıştı en son gittiğim doktorum çok iyi çıktı ve onunla tedaviye başladık birçok testler yaptı ve en son asilama yapıldı şimdi iki ay tedaviye ara verip sogan kuru deneyeceğim bu gün başladım Allah sonunu hayir etsin benim düşüncem bu doğal yöntem olduğu için bir zararı olmaz diye düşünüyorum ama bi netten arastir

Bayaaaanlar hamilelik varmı sizceee ????

Eklentiler

• IMG_20160211_112627.webp
    3,3 KB · Görüntüleme: 147
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…