bn 26 yaşındayım ve gidebileceğim iyi bir doktor seçeneği yok bulunduğum il nedeniyle22 sen
Tek çizgi gibi duruyor ama bilemedim şimdi . Adetin gecikti miBayaaaanlar hamilelik varmı sizceee ????
birşey olmaz cnm.cyclo ben de kullandım.adetin 5. günü bşlanıyor.soğana da adet bitiminden 7 gün sonra başlayabilirsin...evet biraz erken ama yaş bakımından ve evde tek olunca insan düşünüyo bnmde hormonlarda sıkıntı vardı 1 ay progestan kullandım başka doktor hormon testi yaptı gerek yok ara ver dedi 2 ay adet olmadım yine test yaptı bnde çok istiyorum deyince infolik kullan yumurta çatlamasına yardımcı dedi bide hormonun birinde sıkıntı var cyclo-progynova verdi adetten sonra kullanmam gerek galiba ama soğan suyu ile birlikte bişey olurmu tereddütteyim
Hmm seni çok iyi anlıyorum benim bulunduğum ilde de devlet hastahaneleri imkanları hiç iyi değil o yuzden mecburen ozel e gidiyorum ozel e gitme imkanın varsa orayı bi deneyebilirsinbn 26 yaşındayım ve gidebileceğim iyi bir doktor seçeneği yok bulunduğum il nedeniyle
Buda yakından canım bat ilk günü bugün erken gebelik testi alıp yaptımTek çizgi gibi duruyor ama bilemedim şimdi . Adetin gecikti mi
çok tşk ederim cnm ne doktor ne eczacı söylemedi bnde 21 tane olunca adet bitimidir diye açıp okumadım da bu ay inşallah başlayacağım soğan arkasına da incir ve havuç kürü inşallahbirşey olmaz cnm.cyclo ben de kullandım.adetin 5. günü bşlanıyor.soğana da adet bitiminden 7 gün sonra başlayabilirsin...
sadec 3 özel hastane var biz ilçedeyiz mesafe var yani bide doktorlar pek bilgili değil yani güver vermiyorHmm seni çok iyi anlıyorum benim bulunduğum ilde de devlet hastahaneleri imkanları hiç iyi değil o yuzden mecburen ozel e gidiyorum ozel e gitme imkanın varsa orayı bi deneyebilirsin
Var gibi ama testin yanlış çıkma ihtimali de olabilir üç hafta bekle adet görmezden doktora git insallah hamilesindir canım ☺Buda yakından canım bat ilk günü bugün erken gebelik testi alıp yaptım
Benim gittiğim hastane 30 kilometre lik mesafede zaten ayda iki defa falan gidiyorum biraz maddi yönden zorluyor tedavi için arabamızı bile sattık ama gözümde hiç yok yeter ki hayırlı ve sağlıklı bir evladım olsunsadec 3 özel hastane var biz ilçedeyiz mesafe var yani bide doktorlar pek bilgili değil yani güver vermiyor
seninki şehir merkezi ise otobüs tramvay felan vardır en azından bizde öyle bi inkan da yokBenim gittiğim hastane 30 kilometre lik mesafede zaten ayda iki defa falan gidiyorum biraz maddi yönden zorluyor tedavi için arabamızı bile sattık ama gözümde hiç yok yeter ki hayırlı ve sağlıklı bir evladım olsun
Otobüsle gidip geliyorumseninki şehir merkezi ise otobüs tramvay felan vardır en azından bizde öyle bi inkan da yok
en azımdan istediğin saatlerde gidip dönüyosundur biz 5 ten sonraya kalsak merkezde kalıyoruzOtobüsle gidip geliyorum
Evet dün bitti bugün basladim birde kullandığım ilaçlardan dolayı kist oluşmuş hem onu da yok eder heraldeen azımdan istediğin saatlerde gidip dönüyosundur biz 5 ten sonraya kalsak merkezde kalıyoruzsenin adetin yeni mi bitti ve biter bitmez başladın mı küre
adetin düzenli mi yada kaç günde oluyorsun 7 gün sonra yazıyo yaa öyle mi yapsaydın aceba ama iyi sonuçlanır inşallahEvet dün bitti bugün basladim birde kullandığım ilaçlardan dolayı kist oluşmuş hem onu da yok eder heralde
Şu anda düzenli 30 günde bir oluyorum bazen bir kaç gün erken yada geç geldiği oluyo o da ya ilaçtan yada strestenadetin düzenli mi yada kaç günde oluyorsun 7 gün sonra yazıyo yaa öyle mi yapsaydın aceba ama iyi sonuçlanır inşallah
bendede cıkolata kıstı var hayıt suynu hıc duymadımm azıcık anlatabılır mısınız nasıl yapıyorsunuz nereden temın ettınızKızlar benim çikolata kistim varmış hamilelige engel oluyormus hayıt suyunu onerdiler içiyorum siz de için bakalım şifa olur inşAllah araştırın ama
Hayit suyu neKızlar benim çikolata kistim varmış hamilelige engel oluyormus hayıt suyunu onerdiler içiyorum siz de için bakalım şifa olur inşAllah araştırın ama
Hayıt suyu aktarlarda satılıyor tarifi ise yarım kahve fincanı ılık suya 1 çay kaşığı hayıt suyu koyuyoruz sonra iciyoruz benim çikolata kistim olduğunu yeni öğrendim Hemen başladım inşAllah şifa olurbendede cıkolata kıstı var hayıt suynu hıc duymadımm azıcık anlatabılır mısınız nasıl yapıyorsunuz nereden temın ettınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?